Salafisme-rapport AIVD is zorgelijk en lachwekkend tegelijk

Screenshot_26

(Door: Afshin Ellian)

Nooit was de terreurdreiging tegen Europa zo groot als in deze tijd. Zelfs massale arrestaties en huiszoekingen hebben daar niets aan veranderd, al worden sinds 2014 continu terroristische complotten ontmanteld.

Ook zijn er kleine en grote aanslagen gepleegd, aanvankelijk gericht tegen andersdenkenden: op het Franse satirische blad Charlie Hebdo, op een Zweedse cartoonist in Denemarken, op joden. Joden en islamcritici zijn altijd populaire doelwitten geweest voor de Jihadisten. Vervolgens kregen we de verschrikkelijke aanslagen in Parijs en Brussel, waar willekeurige burgers doelwit werden. Het jaarrapport van de inlichtingendienst AIVD bevestigt het algemene dreigingsbeeld in Nederland en Europa.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Salafisme-rapport AIVD is zorgelijk en lachwekkend tegelijk

 1. M.A.L. Sion zegt:

  De islam is een criminele organisatie. Bekijk de video’s van professor Bill Warner en realiseer je dat de islam op gruwelijk wrede wijze hele bevolkingen heeft geëlimineerd. Het aantal slachtoffers, mensen van vlees en bloed, net zoals wij zijn, gedurende de 1400 jaar van moord en doodslag wordt geschat tussen de 275 en 300 miljoen.
  Deze moordpartijen werden niet uitgevoerd door radicale moslims en ook niet door gematigde moslims maar door aanhangers van de islam. In de Koran staat te lezen dat ELKE MOSLIM is gehouden de jihad te bedrijven. De jihad is het doden van ongelovigen. Onder ongelovigen wordt verstaan iedereen die geen moslim is.
  De regering, het parlement en ook de AIVD realiseren zich niet dat onze moordenaars al in grote getalen in ons land wonen. De aanslagen in Parijs en Brussel worden gezien als massa-moorden maar weet dat het slechts vingeroefeningen zijn.
  ISIS moordt ook hele dorpen en steden uit. ISIS is de islam in zuivere vorm. De moslims zullen binnen afzienbare tijd opgeroepen worden om ook de jihad te bedrijven. Wij zijn dan aan de beurt.
  En …. vluchten kan niet meer want vroeg of laat duiken ze overal op.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De laatste zin, “dat is dweilen met de kraan open”, geeft precies weer hoe het ervoor staat. De hele rotte politieke bende, onder aanvoering van de PvdA, en de hulp van VVD,CDA,SP,GL,CU,PvdD,D66, doet er geen “fuck”, aan, en zijn dat ook niet van plan. Deze marionetten worden aangestuurd door de rode EUSSR, Bilderberg en de NWO. Er gaat geen flikker opgelost worden, tenzij de PVV aan de macht komt met minimaal 90 zetels. Maar ja, deze hoop zal wel ijdel zijn! We zijn verdoemd!

  Like

 3. De overheid, Professor Ellian, zou over zo’n beleid KUNNEN beschikken, als ze maar bereid waren, dat onnozele denkbeeld van ‘radicale’ en ‘gematigde’ islam op te geven: Islam=islam, het enige steekhoudende criterium, wat die klootzak, Erdogan, ons ooit heeft aangereikt, en wat dus overeenstemt met de realiteit. Laat ze eens ophouden met die inderdaad beláchelijke pogingen om de radicalen onder te verdelen in gevaarlijk en minder gevaarlijk, want het getuigt van behoorlijk wat inbeelding om er vanuit te gaan, dat wij, westerlingen -dus leken op dit gebied -in staat zouden zijn om dit onderscheid met het blote oog waar te nemen!
  Niets dan hoogmoed. En als in dít geval de hoogmoed voor de val mocht komen, worden talloze onschuldigen er in meegesleept!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. ildiko zegt:

  fanatisme moet je bestrijden en niet als godsdienst toelaten en accepteren, terwijl wereldwijd per dag duizenden doden wegens de islam fundamentalisten vallen. Maar onze kabinet luistert naar fanatici die overal geïnfiltreerd zijn zoals DENK en zijn volgelingen.

  Like

 5. Vandaag zegt:

  Er is reeds lang tegen gewaarschuwd maar tevergeefs… Ook “don’t shoot the messenger” was de afgelopen decennia niet erg populair. En nu dan…het resultaat, de wrange vruchten en misschien wel “the point of no return”.

  Like

 6. madmax zegt:

  De regering, het parlement en ook de AIVD realiseren zich niet dat onze moordenaars al in grote getalen in ons land wonen.
  dat is juist bedeling van EUVS Elite alles voor NWO zij zijn erger dan Hitler zelf

  Like

 7. aegoliuscs zegt:

  Lees in dezen ook nog: Wat is nieuws zoals we in NL voorgeschoteld krijgen: het zijn altijd terroristen, evenwel zonder islamvermelding. Dat is conform :
  Euroresolutie 1605 originele link, art. 9:

  https://ejbron.wordpress.com/2014/05/14/moreel-vervallen-staatsomroep-blurt-boko-haram/#comment-182223
  De vermelde “Euroresolutie 1605 originele link, art. 9” is inmiddels van het web gehaald (404). Zie evenwel:

  COUNCIL OF EUROPE – RESOLUTIE 1605: ISLAMOPHOBIA BESTRIJDEN EN ISLAM FACILITEREN

  Door Blondemevrouw

  De Raad van Europa te Straatsburg (met 47 landen als leden) verschilt van de EU te Brussel (met 28 landen als leden). De Raad van Europa wil door conventies en daarmee door gelijklopende nationale wetgeving alsook door de rechtspraak van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens de democratie, de rechtsstaat en de mensenrechten in Europa zekerstellen. Hoe het handelen, de doelstelling ondermijnt. Islam staat haaks op democratie, de rechtsstaat en mensenrechten. In plaats van islam te bestrijden, bestrijdt de Council of Europe kritiek op islam en wordt islam gefaciliteerd.

  Met hartelijke dank aan Blondemevrouw die de tekst hieronder klaar en duidelijk heeft geplaatst.

  http://www.dutchfreepress.nl/council-europe-resolutie-1605-islamophobia-bestrijden-en-islam-faciliteren/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s