AfD besluit anti-islam koers: “De islam behoort niet tot Duitsland”

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

De islam behoort niet tot Duitsland. Daarover durfden de gedelegeerden van de AfD op hun partijcongres daadwerkelijk te stemmen. Dat zal de talrijke islamitische organisaties echter niet echt bevallen.

De “Alternative für Deutschland” (AfD) heeft een duidelijke anti-islam koers besloten. Op hun landelijke partijcongres in Stuttgart stemden de gedelegeerden voor een ingediend voorstel met de titel: “De islam behoort niet tot Duitsland”. Derhalve eist de partij beperkingen van de godsdienstvrijheid voor moslims.

Zo dient de volledige versluiering in het openbaar verboden te worden en mogen islamitische organisaties niet de status van een publiekrechtelijk lichaam krijgen. Imams moeten volgens het aangenomen voorstel alleen nog maar aan Duitse universiteiten worden opgeleid. De bouw van minaretten en de roep van de muezzin worden door de partij afgewezen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Moslims, Patriottisme. Bookmark de permalink .

36 reacties op AfD besluit anti-islam koers: “De islam behoort niet tot Duitsland”

 1. koddebeier zegt:

  Duitsland ontwaakt !! Nu Nederland en de rest van de EU nog !!!!

  Like

  • Waarom hiermee stellen, dat Duitsland Nederland vóór is, koddebeier?
   Dat is helemaal niet waar: Duitsland ontwaakt niet, de AfD ontwaakt!
   En dat is prachtig hoor, begrijp me niet verkeerd: Ik heb Frauke Petry ook veel hoger zitten, dan die eerste partijleider van ze -Lücke- maar je kunt de AfD dan ook niet met een land vergelijken, maar met een partij, wat ons betreft de PVV. Nou, en als je goed nagaat, was de PVV er nog steeds véél eerder dan de AfD en was ze vanaf het begin af aan overduidelijk islam-kritisch. EN met een partijleider, die al gauw over de hele wereld furore maakte, óók in Duitsland!
   Nederland is wat dat betreft dus eerder een voorbeeld voor Duitsland, dan andersom!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • koddebeier zegt:

    Ik bedoel dat het tijd wordt dat de rest van de Nederlanders ontwaakt, wij PVV stemmers zijn al jaren wakker, maar roeien nog steeds in tegen een stroom van onbegrip en linkse/gutmensch onbenulligheid !!

    Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Helemaal mee eens, ik hoop dat ze veel volgers krijgen, de islam hoort helemaal niet in Europa en islamitische landen als b.v. Turkije net zo min, Turkije heeft de scheiding tussen kerk en staat losgelaten dankzij Erdogan.

  Like

 3. Koos zegt:

  Natuurlijk hoort de islam niet bij Duitsland, en evenmin bij andere Europese naties. De islam heeft hier nooit gehoord, dus waarom nu ineens wel? De landverraders hebben jarenlang een politiek van voldongen feiten gevoerd. Maar daar lopen wij niet in! Ik kan niet wachten op Neurenberg 2.0

  Like

 4. Cathja zegt:

  Deze koers zou ook in Nederland gevaren moeten worden. Wij geven moslims ook veel teveel vrijheid, vandaar dat er bijvoorbeeld nog steeds met enige regelmaat haat-imams komen (s)preken!
  “DE ISLAM HOORT NIET BIJ EUROPA”, moet eigenlijk de boodschap zijn. Moslims zouden alleen gedoogd moeten worden en geen zitting in parlementen moeten hebben. Ook geen belangrijke posities moeten bekleden, en voorál geen toegang mogen hebben tot gevoelige informatie, wat de staatsveiligheid betreft.

  Er zijn tal van zaken te bedenken waarin we te ver zijn doorgeschoten met onze tolerantie. Laten we omkeren op deze heilloze weg, voordat het te laat is!

  Like

 5. Broeva!! Haro!!
  Gezond verstand……

  Like

 6. Stef zegt:

  Wat komt er eerst? De oorlog of de oorlog?

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Dit mag nog geen eindconclusie zijn. Het is slechts een begin.
  Ik lees hierin nog geen verbod op de islam.
  Hypocriete linkschen (en ook christendemocraten) staan (stonden) klaar om bij grove misdaden tegen de menselijkheid te roepen dat het niets met de islam had te maken.
  Het lijkt me dat met dit besluit de weg vrij is gemaakt om verder te denken en zich af te vragen of de islam een criminele organisatie is en de eigenlijke bron van de gruwelijke misdaden.. Als dat bevestigend wordt beantwoord MOET de islam geheel verboden worden.
  In ieder geval is dit een ommekeer in het denken en een grote principiële stap in de goede richting.
  Geert Wilders zal dit als muiziek in de oren klinken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Giny zegt:

   Volgens mij kwam Geert daar toch echt al veel eerder mee,
   gelukkig krijgt hij nu steun van meerdere landen!
   Natuurlijk is hij daar hartstikke blij mee, maar doe nu niet alsof Duitsland
   het wiel heeft uitgevonden!
   Beetje meer respect voor Geert, is wel op zijn plaats!

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dit is ook pas het begin Sion. Alles dient gefaseerd te gebeuren. Je kunt niet gelijk beginnen met een verbod op gemengde huwelijken of interneringskampen waar met name de linksmensch hardhandig geresocialiseerd dient te worden.

   Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Een prima idee. Nu nog het stemrecht ontnemen en een verbod op functies binnen de overheid voor moslims. Met uitzondering van autochtone Duitsers kindergeld voor maximaal een kind invoeren. Bij meer kinderen hoge boetes opleggen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Die islam smeerlapperij hoort ook niet thuis in Vlaanderen, die perverse smeerlapperij MOET verboden ėn verbannen worden op ONS grondgebied, in die grte zandbak kunnen ze doen wat ze willen, wij gaan daar nooit naartoe, te barbaars en te onveilig.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  En daar ben ik het volledig mee eens. De Islam hoort in geen enkel beschaafd land thuis!

  Like

 11. gielah zegt:

  Of deze verklaring ” islamitische organisaties bevalt ” lijkt me niet echt relevant.
  Of ze de autochtone Duitse burgers bevalt… althans diégenen onder hen die zich niet politiek correct hebben laten hersenspoelen… dáár behoort het om te gaan.
  Zij hebben, mogen wij tenminste aannemen, niet gevraagd om een overspoelen van hun land met al of niet op hun geld en bezittingen en soms uitgesproken gewelddadige volgelingen van allah… hoewel alle kosten en lasten en onveiligheden ervan wel degelijk op hén en hun kinderen neerkomen.
  Hún stem dient gehoord, lijkt mij.

  Like

 12. S.Breget zegt:

  Gelukkig komen er weer wijze mensen die beslissen dat Europa weer genormaliseerd word tot menselijke normen en waarden ,en de toekomst veilig gesteld word

  Like

 13. Fred zegt:

  Het is een begin en niet meer dan dat.
  Het vervolg moet zijn een totaalverbod op de koran.
  Op aanbod, verkoop en in bezit hebben van dat haat en moordboek.

  Like

 14. Johan zegt:

  Ik kan niet wachten op de dag dat we die kopvodden met een grote trap onder hun kont het land uit kieperen.

  Like

 15. Zolang de grenzen niet dicht gaan en er net als een handvol jaren geleden niet met scherp op smokkelaars en indringers wordt geschoten blijft die gesodemieter doorgaan. Door de ontwikkelings- en verdere zieligheidsindustrie is er een nog veel lucratievere ontstaan; die van het volplempen van hele continenten met ‘weerlozen’ door dedobberindustrie. Die bestaat uit conglomeraten van bendes, banken en politici die daar hele overheidsapparaten voor misbruiken. En aan deze kant weten ze niks anders te bedenken dan zich vol in de bek te laten schijten en losgeld te betalen. Zelfs aan bevriende staatshoofden. Deze handel is de logische opvolger van de piratenbusiness waar onze schijthuizen ook niks tegen durfden te doen want die lui zouden eens kunnen gaan janken dat hun een nageltje was gescheurd. Die achijthonden zijn de ware vijand. Dat zijn die lui die hun strot breken om maar een gebroken stem te kunnen laten horen tijdens toespraken over gebeurtenissen die ze tot onderste stenen willen omtoveren. Dat zijn de echte ratten en niet die gelukszoekers. Daar moet je gewoon mitrailleurnesten voor bij de grens neerzetten en dan met borden lopen zwaaten van ‘Welkom’. Bij de afrekening kun je die dingen dan nog een keer gebruiken. (Ik had eerst mobiele gaskamers geschreven maar dan beginnen de ratten weer te schelden van Nazi).

  Like

 16. john zegt:

  Van moedige mensen gesproken! Frauke Petry voorop ! Mogen we hopen dat het voor velen de ogen opent ! Meestal wordt de volgende kiezing ‘ de moeder van alle kiezingen’ genoemd. Voor Duitsland is het alvast de volgende . Laat ons hopen dat alle andere rechtse partijen haar voorbeeld volgen. De islam hoort hier niet thuis. Niet in Duitsland, niet in Vlaanderen.

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Dat vinden de moslims zelf ook; niets deugt aan ons. Hoog tijd dat wij ook gaan inzien dat de islam hier niet hoort. En dan bedoel ik niet de lezers van dit blog, maar alle achterlijke gladiolen, die bereid zijn ons land om te bouwen tot kalifaat om de islamist te dienen.

  Like

 18. guusvelraeds zegt:

  De “Alternative für Deutschland” (AfD) heeft een duidelijke anti-islam koers besloten.

  Het thema islam is van levensbelang voor de AfD. Aleen hiermee en met niets anders zal de AfD in de toekomst de absolute top behalen in het politieke discours. De mainstream burger is de islam, haar maatschappelijke gezuig en geweldsdreiging die inherent van haar uitgaat meer dan zat. Alle parteien die de islam in meer of mindere mate in bescherming nemen zullen weggevaagd worden. Het maatschappij segregerend islamitisch riool water staat ons aan de lippen.

  Like

 19. Pieter zegt:

  Goed dat het nu verwoord is : “De islam hoort niet in Europa”.
  In Duitsland was men zo’n geluid nog niet gewend, nu weet men daar ook waar men aan toe is.
  Ten eerste de islamieten zelf, ten tweede de arrogante macht die Duitsland kapot heeft gemaakt door de invasie toe te staan.
  Men kan janken wat men wil, maar de boodschap is verkondigd en van daaruit moet het verder rollen.

  Like

 20. Franse homoseksuelen stemmen tegen massa-immigratie en islamisering, natuurlijk zien de Franse homo’s de bui al lang hangen welke elk moment boven hun hoofden kan los barsten. Waar blijven de Nederlandse homo’s met hun gerechtvaardigde moslim fobieën, het kan toch niet zo zijn dat alles in het buitenland georganiseerd moet worden, Nederland blijft hopeloos achterlopen en hebben zeker vertrouwen in de Nederlandse parlementaire democratie (Kuch)….

  Like

 21. Wrang is dat de schapen op de een of andere manier de indruk hebben gekregen dat ze iets te vertellen hebben. Dat dit land hullie land is. Dat ze er de baas van zijn en ook nog dat ze de zittende macht hebben gekozen. Want wij hebben democratie die we over de hele wereld gaan brengen. Of ze willen of niet. Kijk nog eens in dat boekje waarin beschreven werd hoe de ouwe Grieken de democratie zagen. Precies, de elite van toen, de echte, had het voor het zeggen. De rest, vrouwen, slaven, zzp-ers, steuntrekkers, schapen en mekkerende geiten op het internet dienden maar te doen wat de elite inviel. Kortom klootjesvolkse schapen werden gevolksmend tot ze schreeuwen om genade. Uit die tijd stamt dan ook de wijsheid dat het geen ruk uitmaakt of je door de hond of de kat wordt gebrabd. En toch zijn er mensen die dromen dat ze enig eigendomsrecht op dit stukje aardkloot hebben. Dat Wij wel uitmaken wie er hier het land inkomen of niet. Dat wij wel uitmaken of er onderste stenen boven komen of voor eeuwig verdwaald blijven. Mis. We hebben geen reedt te vertellen en de elite van nu is nagenoeg dezelfde als toen. Wat je trouwens niet moet verwarren met de Hofmeijers en andere toneelspelers die je wel eens op de televisie ziet schaterlachen. Dat zijn net als die knakker op het Witte Huis maar een paar loopjongens. Of dachten jullie dat er op een goede dag een boer in Frankrijk of Rusland z’n broek uittrok, het hieperke uit de schuur pakte en het grootste deel van het gespuis waarvan ze dachten dat het de elite was door de kuikenversnipperaar haalden? Nee hoor, werd gewoon als een goeie militaire operatie gepland, voorzien van de nodige poen want die kwam toch wel met rente terug als maar eenmaal de Zonnekoningen en Romanovs van hun verstopte bezittingen waren afgemarteld, en tenslotte werd de actie uitgevoerd door gebreinhusselde nuttige idioten waarvan we er heden ten dage ook weer miljoenen teveel hebben. Ik ga de hond uitlaten en naar de bloemetjes en vogeltjes kijken en laat de boer maar dorsen.

  Like

 22. Jan zegt:

  Umfrage zeigt: Jeder zweite Deutsche ist gegen Kopftücher an Schulen

  Jeder zweite Bundesbürger würde es begrüßen, wenn für Schülerinnen in Deutschland ein Kopftuch-Verbot eingeführt würde. Bei einer repräsentativen Umfrage im Auftrag der Deutschen Presse-Agentur erklärten 51 Prozent der Befragten, das Tragen des Kopftuches aus religiösen Gründen sollte in der Schule grundsätzlich verboten sein.

  http://www.focus.de/politik/videos/kopftuch-verbot-umfrage-zeigt-jeder-zweite-deutsche-ist-gegen-kopftuecher-an-schulen_id_5490206.html

  Like

 23. Pingback: Na het partijcongres van de AfD: kritiek en afkeuring van de gevestigde partijen | E.J. Bron

 24. Jan zegt:

  Bestseller-Autor:
  30.05.2016, 10:35

  In seinem Buch “2084. Das Ende der Welt” zeichnet der algerische Schriftsteller Boualem Sansal ein düsteres Bild der Zukunft westlicher Gesellschaften. Nicht der Überwachungsstaat wie in George Orwells Dystopie “1984” unterjocht darin die Bürger, sondern radikale Islamisten und der politische Islam. In einem Interview warnt der Autor: Der Islam werde “unsere Gesellschaft aufspalten”, Deutschlands Willkommenskultur sei “komplett naiv” gewesen.

  Die Attacken der Islamisten richteten sich dabei ganz bewusst gegen die westliche Lebensart, unsere gemeinsamen Werte. Über den IS und die Terrorattacken in Paris sagt Sansal: “Sie können nicht mal die schwachen arabischen Staaten besiegen. Also müssen sie den Westen dazu bringen, sich selbst zu zerstören. Sie wollen die Gesellschaft spalten und wissen: Wenn ihnen das gelingt, fällt sie ganz allein in sich zusammen.”

  http://www.krone.at/Welt/Der_Islam_wird_Europas_Gesellschaft_aufsprengen-Bestseller-Autor_-Story-512501

  Like

 25. Jan zegt:

  Merkel officieel krankzinnig:

  Merkel würde Grenzen für Flüchtlinge erneut öffnen
  Trotz CSU-Kritik
  01.06.2016, 15:43

  Trotz massiver Kritik vom Koalitionspartner CSU, verteidigt die deutsche Kanzlerin Angela Merkel (CDU) einmal mehr ihre bisherige Flüchtlingspolitk. In einem Interview mit der “Bunten” bejahte sie die Frage, ob sie aus heutiger Sicht wieder so handeln würde wie im September 2015. “Ja, ich würde die Grenzen für Flüchtlinge wieder öffnen”, so Merkel. Interessant: Obwohl der Druck auf ihre Person scheinbar immer größer wird, liegt sie in der Kanzler-Umfrage weiterhin haushoch vorne.

  http://www.krone.at/Welt/Merkel_wuerde_Grenzen_fuer_Fluechtlinge_erneut_oeffnen-Trotz_CSU-Kritik-Story-512965

  Like

  • elisah zegt:

   Ze zou de zelfde beslissing wéér nemen, natuuuuuurlijk, anders zou ze toch toegeven dat het een foute beslissing was om ze massaal uit te nodigen en de grenzen open te zetten voor de invasie.

   Like

 26. repelsteeltje zegt:

  TEVEEL ISLAM HOORT NIET IN DE WESTERSE WERELD OMDAt ZE ONS DAN WILLEN GAAN OVERHEERSEN EN DAT MOETEN WIJ NIET TOESTAAN DAT RECHT HEBBEN WIJ!!!!!!!!!!JAAAAAA dat recht hebben wij ook wij mogen vechten voor onze landen we zijn geen engeltjes!!!!Ze hebben ons al veel te lang geterroriseerd ze kregen geld huizen opleiding en nog gaan ze aanslagen plegen!!!OVER DANKBAAR GESPROKEN!!!!ROT MAAR OP NAAR JE THUISLAND ALS HET JE NIET BEVALT JE HEBT EEN TWEEDE PASPOORT EN IK NIET!!!!!!

  Like

 27. aldo de clercq zegt:

  Na het intellectualistisch boek van Wim Van Rooy is alles gezegd! Nu nog politieke actie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s