Bart De Wever: “Islamlessen? Katholiek onderwijs heft zichzelf de facto op”

Screenshot_29

Bart De Wever

Het Katholiek Onderwijs Vlaanderen wil moslims en anders-gelovigen een volwaardige plek geven op school, met speciale ruimten om te bidden en islamitische lessen. “Maar met dit onwaarschijnlijke voorstel heft het katholieke onderwijs zichzelf de facto op en vormt het zich om tot het actief pluralistisch onderwijs”, zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever. Hij vindt dat er dan ook plaats moet zijn voor andere levensbeschouwingen.

Katholiek Onderwijs Vlaanderen gaat moslims en anders-gelovigen een volwaardige plek geven op school. Door een grote omwenteling komt er op scholen met zeer veel moslims meer plaats voor hoofddoeken, speciale plekken om te bidden en vrijwillige islam-les buiten de schooluren.

Lees verder>>>
(h/t Bart S.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bart De Wever: “Islamlessen? Katholiek onderwijs heft zichzelf de facto op”

  1. Jean zegt:

    Hopelijk halen de ouders van Nederland en Vlaanderen hun kinderen weg uit die scholen die deze achterlijke perverse smeerlapperij toelaten.
    Voor ons een punt heilig en dat is “nooit moslims/islamieten in onze samenleving, scholen, huizen en gemeenten”. Wie dat niet respecteert moet uitgesloten worden uit onze westerse samenleving zelfs al is die persoon Nederlander of Vlaming want wij beschermen onze kinderen en vrouwen tegen barbarij.

    Like

    • Luchtpint zegt:

      “Hopelijk halen de ouders van Nederland en Vlaanderen hun kinderen weg uit die scholen die deze achterlijke perverse smeerlapperij toelaten.”

      Doen ze nu al. En niet alleen in Antwerpen.

      Like

  2. Luchtpint zegt:

    “Islamlessen? Katholiek onderwijs heft zichzelf de facto op”

    Da’s dan jammer, geeuw. Ze moeten maar zo debiel niet zijn. I, for one, don’t give a shit. Ik heb het er hier tijden geleden ook al over gehad. En ik blijf bij mijn standpunt: dommekloten moeten zichzelf maar met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben ausradieren !

    Like

  3. Ze weten weer eens niet, hoe ze moeten krónkelen in verband met het islam-appeasement!
    “Er waart een besmettelijk virus door Europa; het is het virus van het goedmensisme……”
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Landverraders !!

    Like

  5. Dit domme plan van De Wever bevordert alleen maar segregratie. Het is aanpassen of wegwezen. Er is geen andere keuze ! De islam i bovendien een zeer vijandige religie waar niemand in West Europa op zit te wachten !

    Like

  6. leefbarbaar zegt:

    Net als hier dus; het zijn de christelijken, die de islam in alles ter wille zijn. Menige haatschool heeft een CDA-directeur. Mede daarom moeten alle geloofspartijen uit onze regering gezet worden. Het is tijd dat ons land eindelijk seculier wordt, anders zitten we straks allemaal op een klein kleedje moslim te wezen.

    Like

  7. delamontagne zegt:

    Waar is de “tijd” gebleven je op de Katholieke School de Kathechismus zowat uit je hoofd moest kennen?.
    Of je door de “nonnen” streng werd gecorrigeerd.
    Ik zou 60 jaar na dato nog zo enkele “onderdelen” op-kunnen-dreunen” van allerlei geboden!
    Of ik er een treuma van heb overgehouden ?
    Welnee, het waren toch heel andere dingen dan die “Sloera,s” uit de koran.
    Zouden die Belgische kindertjes die ook moeten leren met dat nieuwe-Katholieke -Onderwijs ?, onwijs……………………

    Like

  8. Republikein zegt:

    Die spreekt zichzelf tegen, i.mo.!
    Geloofswetenschappen studeren, dat is leuk.
    Je bent gelijk van de straat.

    Like

  9. Charles Martel zegt:

    Die meneer Boeve is gevaarlijker voor de toekomst van onze kinderen dan alle Molenbeekse terroristen samen.

    Like

Plaats een reactie