Marokkaans meisje Imane (11) leest gedicht voor tijdens Nationale Herdenking

Screenshot_28

Vanavond leest de 11-jarige Imane Belkhrouf uit Amsterdam een gedicht voor tijdens de stille tocht die naar de Nationale Herdenking op de Dam voert.

Het AD zet Imane in het zonnetje. Imane schreef het gedicht ‘Vredesvreugde’. Dat was eerst ‘Vrijheidsvreugde’, maar dat vond ze minder mooi staan. ‘Vredesvreugde komt niet in ons op’, zoals het gedicht volledig heet. Imane zit op de Frankendaelschool in Amsterdam en besloot het gedicht te schrijven nadat ze haar leraar hoorde over 4 en 5 mei. Vanavond mag ze het gedicht voordragen.

Lees verder>>>
(h/t “RS”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Nederland, Overheid, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Marokkaans meisje Imane (11) leest gedicht voor tijdens Nationale Herdenking

  1. Japio zegt:

    Opzouten met dat Marokkaanse tuig, ze lopen heel ons land te terroriseren nu is Ede aan de beurt. Kotsmisselijk wordt je van dat moslim-geknuffel.

    Like

  2. carthago zegt:

    En ze mag haar inteelt neefjes uit Ede ook meenemen op het podium, als voorbeeld . Goh, vast en zeker een initiatief van onze kamervoorzitster of koning oliebol uit maroccenhol.

    Like

  3. Pieter zegt:

    Wie wil hier wat mee bereiken ?
    Ach laat ook maar, hier zit een heel ziek commite achter.

    Like

  4. En dat het om een Marokkááns meisje gaat, is natuurlijk púúr toeval, nietwaar…..?
    Ach, schei toch uit: De stunt heeft zó ’n baard!
    De politieke- en bestuurlijke elite móet en zál haar multiculturele samenleving hebben en met het oog daarop blijken ze zelfs in staat om de 4de Mei te verzieken door die als propagandamiddel te gebruiken. Met tearjerkers van lieve, Marokkaanse meisjes!
    Nog even en dan komen de imaginaire Marokkaanse oorlogshelden (kuch) óók weer bovendrijven!
    Wat een misselijke vertoning; gééf me een teiltje!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

    • Thom zegt:

      De oorlogshelden uit Marokko waren in Nederland weliswaar imaginair. Ze zijn als onderdeel van het Vreemdelingenlegioen wel degelijk ingezet bij de slag om Monte Casino. Helaas bleken het geen oorlogshelden te zijn maar oorlogsmisdadigers die de plaatselijke bevolking plunderden en de vrouwen verkrachtten.
      Daar mag wel een gedicht over voorgedragen worden.

      Like

  5. Pieter zegt:

    De islam is erger dan kanker.
    Zij kapen niet alleen hun eigen religie maar ook onze dodenherdenking !

    Like

  6. rs zegt:

    In Ede wordt de boel op de kop gezet door de PRINSJES, en wij , Nederlanders , moeten dan naar HUN zuster luisteren ???? Het is tenslotte een marokkaans broedsel……..
    Beschamender kan ik het mij niet voorstellen…………..

    Wie heeft dit meisje heeft voorgedragen om op 4 mei voor te dragen………………..??

    Like

  7. De linkse kerk wordt steeds zieker

    Like

  8. BigLJohn zegt:

    Moet je eens zien wat deze griezel op forumsmarokko.nl schreef;

    Citaat Geplaatst door TheDictator Bekijk reactie

    En het ergste van alles!!!! Een kind van 11 hersenspoelen met leugens hoe het in het Nederlandse straatje past!
    Ja precies. Doden moet je niet herdenken, daar moet je op spugen! Dat zal ze leren!

    Like

  9. Jan zegt:


    http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/4294494/2016/05/04/Dichtende-Imane-vertelt-ons-over-vredesvreugde.dhtml

    Op alle mogelijke manieren zullen de landverraderlijke roden de herdenking om zeep helpen en er een mocro of iemand van een Arabische stam bij betrekken.
    Links volk dient een kop kleiner gemaakt te worden.

    Like

  10. joopklepzeiker zegt:

    Like

  11. Jade zegt:

    Het marokkaanse sprookje wordt weer opgevoerd om te
    voorkomen dat die klootzakken gaan voetballen met onze kransen.
    Misselijkmakend gewoon!!!

    Like

  12. witte raaf zegt:

    Ik vier niets!!
    Geen vier Mei en geen vijf Mei!
    Ook geen vlag!Ik heb niets om te vieren, niet in deze tijd!,mijn gedachten gaan uit naar de mensen die voor onze vrijheden hebben gestreden maar ik herdenk in stilte,ik denk in stilte aan alle mannen en vrouwen,opa’s en oma’s die voor ons gestreden hebben en ik realiseer mij dat dit weleens de laatste keer zou kunnen zijn om er nog eens een keer goed bij stil te staan!

    Like

  13. koddebeier zegt:

    Welke zieke geest heeft dit bedacht ?????

    Like

  14. Republikein zegt:

    Geliked door 1 persoon

  15. leefbarbaar zegt:

    Lief kind. Maar laten we niet vergeten dat haar broer een strafblad heeft en dat de kransen moeten worden weggehaald omdat het herdenken van onze doden haram is.
    Ik heb een beter idee; we laten de kransen en bloemen staan en zetten er een verborgen camera bij. Als een soort graadmeter van de verrijking van onze cultuur door marokkanen. Veel beter dan een gedichtje van een onschuldig kind. Maar welke omroep gaat dat uitzenden?

    Like

  16. Debbie zegt:

    Hebben ze er eindelijk een gevonden die Nederlands spreekt zonder dat je daar een vertaler bij nodig hebt?
    Degene die dit bedacht heeft moet zich diep schamen.

    Like

  17. rs zegt:

    Ik heb haar niet gezien…………………Zouden ze dan toch in de gaten hebben gehad dat DIT niet kon ????

    Like

  18. Tistochwat zegt:

    Ik herdenk niets en er valt al helemáál niets te vieren!
    Alles is huichelarij. Ik heb er niets over willen horen, zien of lezen.
    Die ‘oranjes’ hebben hun toneelstukje zeker ook weer met een uitgestreken tronie opgevoerd?

    Like

  19. nodhimmi zegt:

    Een zoon van een NSB-er kon niet maar een moderne nazi mag wel.

    Like

  20. Taljaard zegt:

    Dat kind kan er ook niks aan doen.
    Die kun je nergens van beschuldigen.
    Maar de zieke geest, die hierachter steekt en de landverradelijke elementen die zich met dergelijke valse sentimenten aan hun allang verloren illusies vastklampen en die nog steeds aan iedereen willen opdringen, moet eindelijk eens worden opgeruimd en haar protagonisten verdienen de zelfde straf als de verraders tijdens de Duitse bezetting.

    Like

  21. Thomasson zegt:

    Heeft niemand het gemerkt dat Comité van 4 en 5 mei heeft dit jaar …Tot het WALGELIJKE AAN TOE …Marokkanen in het zonnetje te zetten? Als Wilders roept Meer of minder Marokkanen? …roept het Comité ..Zoveel mogelijk!. Burgemeester Aboethaleb van Rotterdam houdt de speech op de Dam. Waarom hij? Waarom niet Eberhard van der Laan die de burgemeester is van Amsterdam? Waarom moet juist een Marokkaans meisje Imane een gedicht dragen? Wat een Schijnheilig vertoon! Misselijk makend pur sang. Thuis bij Al Jazzera of andere Arabische zender zou men in familiekring op een kopje muntthee zich doodlachen en zeggen…Wat een bange flikkerige idioten staan daar op de Dam? Denken ze werkelijk dat wij het zo erg vinden dat de Duitsers hen in de pan hebben gehakt? Of die rotjoden hebben weggevoerd? Ze hebben ons werk makkelijker gemaakt. Al heel snel laten wij zien wie is hier de baas! De Mujahedeen komen eraan.
    Wie hebben wij nog verder? Ach Ja! De Moccro acteur in Carré en vanavond krijgen wij ook nog Ali B. Zal dat helpen om de Marokkaanse vullis in toom te houden? Ik denk het niet. Zie het nieuws van gisteren uit Ede en de opmerkingen van de jongens in de Rivierenbuurtj (Mijn Joodse Buurt). VOOR DE MAROKKANEN SMAAKT HET NAAR MEER.
    In het noorden van het land tonen mensen karakter. Ze vlaggen hun eigen rode hartjesvlag naast de Nederlandse. Ze laten op indirecte wijze zien …ONS KRIJGT NIEMAND KLEIN …Ook niet de getinte stront dat in Nederland rondloopt.

    Like

  22. Thomasson zegt:

    Vervolg op mijn vorige commentaar wil ik duidelijk maken dat de walgelijke linksige avond (die afgerond werd door politiek correcte Joodse griezels) is een schaamteloze poging om de 4 & 5 mei herdenking te misbruiken voor politiek-correcte PR bedoeld om Marokkanen in betere licht te zetten. De Politiek-Correcte club is doodsbang dat steeds meer mensen samen met Wilders zouden Minder Minder (Marokkanen) roepen. Ze hebben er schoon genoeg van ze.

    Like

    • Pieter zegt:

      Dat 4-5 mei commitee misvormd onze Dodenherdenking en ons Bevrijdingsfeest, zonder dat daarvoor de bevolking geraadpleegd is.
      Deze club die waarschijnlijk ook nog dik betaald wordt, mag of moet deze dagen aan de tijdgeest of wensen van de tijd oid aanpassen en dat doet men dan ook.
      Hetzij op eigen houtje hetzij op instagnatie van hogerhand.
      Ik heb verleden jaar een e-mail gestuurd aan deze club dat ik het niet met hun formuleringen eens was.
      Was zo naief om antwoord te verwachten.

      Like

  23. leefbarbaar zegt:

    Tot mijn verbazing publiceerde Trouw dit stuk:
    http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4294751/2016/05/04/Journalisten-als-helden-in-de-oorlog.dhtml
    Eindelijk eens geen platte propaganda maar erkenning voor diegenen, die de ondergrondse pers waren en daarvoor de hoogste prijs betaalden.
    En dat voor een krant waar policor redactie en columnisten betaald worden om ons de massa-immigratie en het Vierde Rijk door de strot te duwen.
    Helaas staat dit in dezelfde krant:
    http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/4294616/2016/05/04/De-stigmatisering-groeit-net-als-in-de-jaren-dertig.dhtml
    Een beschuldigend stukje van een geit van Erdogan ene Kuzu. De bezetter, die eist dat wij stoppen met xenofobisch nationalisme. Een buitenlander, een parasiet met twee paspoorten en één loyaliteit, die eist dat wij stoppen met xenofobisch nationalisme? Absurd.
    Het is goed om twee kanten van een zaak te belichten om tot nadenken te stemmen, maar Trouw schijt hier op z’n eigen oprichters. En op de slachtoffers van de holocaust, door een moslim een platform te geven.

    Like

Plaats een reactie