Zwarte dag voor Europa. Timmermans opent poort voor Turken.

Screenshot_27

De Turken voor Wenen (1529).

(Door: Joost Niemöller)

Het is een grote stap. Weer een grote stap. De zoveelste stap die de omvolking van Europa op gang brengt en de Europese bevolking laat verworden tot onderdanen van het herlevende Ottomaanse rijk onder Erdoğan. Met versnelling voert de nooit door iemand gekozen EU functionaris Frans Timmermans een visumvrije EU voor Turken door.

Er zijn meer dan 70 miljoen Turken. De meesten zijn jong en dus goed in staat om hun islamitische cultuurpatronen hier af te dwingen. Een klein kwart van de Turkse bevolking (de schattingen verschillen) bestaat uit Koerden die op voet van oorlog met het Turkse regime staan.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zwarte dag voor Europa. Timmermans opent poort voor Turken.

 1. Aegolius cs zegt:

  We herdenken…..

  Vandaag, 4 mei, herdenken we de miljoenen jongeren die sneuvelden in een politieke 1e wereldoorlog waarna kort daarop een 2e dat uitbrak, mede vanwege oorlogsschatting (herstelbetalingen) der 1e met wederom vele miljoenen slachtoffers. Ook onze ouders die het overleefden kunnen er over meepraten.

  De supranationale EEG organisatie van voormalige kolen en staal (economie), beloofde met de politieke bestuurlijke verbreding (opheffen van landelijke soevereiniteit) van bevoegdheden tot de hedendaagse EU, waarmee de politiek/economische verschillen (oorlogsvoering) tot het verleden zullen behoren. Tenslotte heeft geen zinnige burger die thans goed geïnformeerd is,behoefte aan have en goed te verliezen. Zo de EU kwintessens over het mogelijk verenigd Europa.

  En heden verkeren we in een (overgang)situatie, misschien en mede door wederom politiek Duitsland waar we van een politiek dispoot jaren ’40-‘45 waren bevrijd, van nagenoeg gestimuleerde ontvangst der islam alhier.

  Ik herdenk, zéér zeker, de militairen en burgerslachtoffers die ons hebben bevrijd en die het “bestuur” mogelijk hebben gemaakt, van wat we nu hebben geërfd.

  We gaan burgerlijk een lang en lastige tijd van jaren tegemoet. Bestuur zal zich handhaven, landelijk alsook door de islam-bezwangerde EU.

  Like

 2. Japio zegt:

  Dit zijn misdaden tegen de EU-bevolking. Dat graftakkenzooitje daar in Brussel moet geëlimineerd worden. Ik heb zo een zin om te emigreren uit dat misdadige rovershol genaamd Europa. Dit is vechten tegen de bierkaai met zulke criminelen aan het bewind. Ze schijten in hun broek voor die Erdogan en z’n zeven rovers. We mogen ons schrap gaan zetten voor een totale overname van Europa.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Ik kijk uit naar de dag dat Timmermans in zijn onderbroek voor het volkstribunaal verschijnt om verantwoording af te leggen voor zijn genocide uitvoering op Europese volkeren.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Ooit stond op landverraad de brandstapel. Met welk recht beslist die vent dat? Moeten we blijven toezien dat onze beschaving wordt vernietigd door die EU bende?

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Timmermans is het vleesgeworden ”weg met ons”

  Like

 6. Ons Timmermanske en zijn misdadige vriendjes komt zeer voor het tribunaal.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  timmerfranzzzzz is een smerige ongekozen linkse pvda-rat die heel Europa zwaar aan het verneuken is, met gratizzzz visa voor toerken, daarnaast het grootste criminele land van Europa (Kosovo) en Oekraine. Alles bij elkaar zo’n 125 miljoen leipo’s die voor uitkering gaan komen, dus berg je maar voor criminele groepen die door heel de EU gaan trekken!!!!!!
  Man, man, man, wanneer worden de achterlijke klote zombie NL-ers nu eens wakker, we worden van voor- en van achter genaaid door deze pvda-rat.
  De enige oplossing met ratten is om ze te verdelgen anders blijven ze zich vermenigvuldigen!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Jan zegt:

  Nog een landverrader: Donald Tusk

  Donald Tusk: Turkey Is The Best Example In The World Of How To Treat Refugees

  Geliked door 1 persoon

 9. Mirjam zegt:

  Ik herdenk vandaag alle mensen die voor ons land en alle burgers gestorven zijn. Ik herdenk ook de schande die Brussel over deze mensen hun nagedachtenis uitstrooit en schaam me dat dit gebeurt.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Linkse smeerlap !

  Like

 11. Pingback: Zwarte dag voor Europa. Timmermans opent poort voor Turken. | vanheesluc

 12. Jan zegt:

  Syriërs doen een pallywood

  Like

 13. Pegidafan zegt:

  Niet te geloven , die turken voldoen volgens frans ineens aan alle eisen om toe te treden tot de eu , terwijl er vorige week nog gezegd werd dat ze er op lange na niet zijn. Ze zijn daar in Brussel helemaal van de pot gerukt . Stelletje laffe land en volk verraders . De onmacht en incompetentie , straalt er van af . Het lijken wel angstige kinderen als je ze bij elkaar ziet staan . juncker die iedereen en alles wat beweegt staat te knuffelen die zuiplap , rutte met zijn angstige lachie bha bha . En ga zo maar door , dat noemt zich de leiders ja lijders van Europa . Nou heel snel omwisselen met de leiders van de visgrad landen en weg met dat armzalige zooitje wat er nu zit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s