VIDEO: “Soldaten van Allah”

Screenshot_24

Een Franse journalist is gedurende zes maanden geïnfiltreerd in een jihadistische cel die terreuraanslagen wilde uitvoeren, maar eind vorig jaar werd opgerold. Gewapend met een verborgen camera zocht hij naar hun drijfveren. “Er was geen islam te bespeuren” (!?), concludeert hij. (Video onder de “Lees verder>>>”).

Lees verder>>>
De Redactie.be

 

h/t G.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, ISIS, Islam, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: “Soldaten van Allah”

  1. guusvelraeds zegt:

    De film komt over als een frame. De islam met zijn totalitair karakter wordt je letterlijk in het gezicht gesmeten. Allah als begin en einde van alles en de moslim als slaaf die willoos de wetten van Allah opvolgt zelfs tot in de dood. Tot slot de ultieme islamitische beloning geheel geseksualiseerd te verkrijgen in het Paradijs. Dit alles zou niets met de islam te maken hebben aldus de spreker. Wat wel met de islam te maken heeft wordt gemakshalve niet erbij verteld. Zo werkt dat in de politiek correcte wereld van vandaag. Een bedrieglijk spel met woorden eufemismen en valse duidingen. Islam is vrede, economische asielzoekers zijn vluchtelingen en moslims zijn de joden van vandaag dat allemaal terwijl de oprecht democratisch gezinde islamcriticus neergezet wordt als een racist, xenofoob en en een hater van Europa. Waarbij we aanbeland zijn bij het volgende frame waarin de EU op doortrapte wijze gelijk gezet wordt met Europa. Hoe leugenachtig wil je het hebben.

    Like

  2. hendrikush zegt:

    Ze volgen het voorbeeld van hun profeet, met de intelligentie van een asbak en de moraal van een vuilnisbak.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s