Gemeente Achtkarspelen: de terreur van eigen volk in Friesland

Screenshot_9

“Terwijl ik bij de balie stond om een bijstandsuitkering aan te vragen, omdat het bedrijf waar ik werkte failliet was verklaard, zag ik daar ook enkele “asielzoekers” zitten. Ik moest een bonnetje nemen en in de wachtruimte gaan zitten totdat mijn nummer aan de beurt was. Stomverbaasd zag ik dat deze asielzoekers helemaal geen nummer hadden getrokken. En al snel kwam een vrouw naar deze “asielzoekers” toe en vroeg hen om mee te komen naar de balie.”

“Terwijl ik zat te wachten, zag ik hoe deze mensen werden geholpen bij de balie. Om gewoon even te horen wat er allemaal werd gezegd, ging ik wat heen en weer lopen. En wat ik toen hoorde, verbaasde mij heel erg. De mevrouw achter de balie wilde aan deze asielzoekers even mededelen dat zij niks hoefden te doen om een uitkering aan te vragen, aangezien deze asielzoekers toch niet op de hoogte waren van de wet hier in Nederland. Vervolgens legde die mevrouw met handen en voeten uit aan de asielzoekers hoe alles in z’n werk zou gaan. Daarbij werd zelfs gezegd dat zij in een speciale regeling vielen waardoor deze asielzoekers de week daarop de uitkering zouden ontvangen op hun rekening met een extra voorschot om hun inboedel te kunnen betalen.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, discriminatie, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Gemeente Achtkarspelen: de terreur van eigen volk in Friesland

 1. elisah zegt:

  Ja, zulk soort zaken zij echt om witheet van te worden. Als klap op de vuurpijl worden Nederlanders uit hun huis gezet als ze zo een achterstand oplopen.

  Like

 2. henkie1958 zegt:

  Ja man.maar dat gaat overal zo.zelf woon ik in de gemeente midden-drenthe. Heb een keer kwijtschelding aangevraagd als zzp -er van de WOZ , omdat ik ver onder het minimum leef. Maar nee. Geen kwijtschelding. Terwijl mijn buren. Armeense ststushouders, al net zo lang van de sociale voorzieningen vreten sinds ze hier wonen.
  Hoeven niet te solliciteren. , niet te werken en krijgen echt alles wat ze willen.
  En als dat niet genoeg is: ze werken de hele week zwart !!!!
  Ik heb dat alles al een keer laten doorschemeren bij deze gemeente, maar ik kon maar beter het gesprek beeindigen.
  Maar dit moet je als nederlander flikken, wordt direct je uitkering gekort of erger : afgepakt.
  Heb je daar meer dan 40 jaar voor gewerkt?
  Puur volksverraad is het !!!!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Met de niet-aflatende instroom van asielzoekers zal deze situatie slechts verergeren.
  Voor de gemeenten zijn asielzoekers, die door het COA in hun gemeente worden afgeleverd, mensen die ze moeten helpen. MOETEN, ja. Opdracht van de rijksoverheid.
  Het pamperen van ‘vreemdelingen’ is geen nieuw verschijnsel. Als de hoofdfiguur van dit artikel eerder om zich heen gekeken had, zou hij het veel eerder gezien hebben. Door het hele land worden ‘nieuwe (kandidaat-) Nederlanders met alles geholpen. Huizen worden al jaren voor ze ingericht, compleet met keuken, slaapkamers en televisie. Gratis !!!
  Er worden geen contracten voorgelegd om het ‘later’ terug te betalen. De sociale diensten kunnen vrijuit de binnenstromende vreemdelingen bedienen. Uiteraard ook met uitkeringen die uit de door ons met belastinggeld gevulde pot.
  Maar op de pensioenen zal volgend jaar gekort worden. Omdat de overheid de fondsen regels oplegt die het hen onmogelijk maken om de pensioenen ongewijzigd uit te keren. In hoge mate wordt dit veroorzaakt door het beleid van de Europese Unie die de rente op nul heeft gezet. Dat beleid is ook door de Nederlandse regering mee gesanctioneerd.
  Deze toestand zal verder toenemen omdat wij – autochtone Nederlanders – niets doen om het politieke klimaat te veranderen. De huidige regeringspartijen nemen besluiten die dit allemaal in de hand werken en ze laten na om besluiten te nemen die de situatie verbeteren.
  Maar ……. de wal zal het schip keren. Gelukkig groeit de PVV nog steeds. We kunnen er alles aan doen om die groei verder te bevorderen.
  Hopelijk krijgt minister-president Geert de kans om ons land en de inwoners te redden van de ondergang.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • exmarineman zegt:

   Vergeet ook niet dat elke asielzoeker die een gemeente binnen haar grenzen heeft levert ook de gemeente EXTRA inkomsten op.
   En wat denkt u dat er met mij zou gebeuren als ik uit het buitenland zou terugkeren en onderdak moet hebben???? Gegarandeerd dat – als ik al op een wachtlijst kom – ik gewoon de eerste 10 jaren op straat mag gaan leven…….

   Like

   • delamontagne zegt:

    Waarschijnlijk gebeurt dat “terugkeren” niet voor U, maar mocht het wel zo zijn dan is de ontvangst in NL voor oorspronkelijke NL-ers niet zo “allerhartelijkst”.
    Ze zullen je tegenwerken en de allereerste vraag zal zijn:”Waarom komt U eigenlijk terug ?”.
    Gehoord van kennissen die teruggingen. Ook ouderen meegemaakt die daarna weer terug naar hier kwamen. Als oud mens ben je in NL niets.
    In mijn geval zou ik bovendien nog een “Inburgerings-cursus” moeten doen.
    Dan zit ik in m,n “80-er” jaren weer in de schoolbankjes naast zo,n hoofddoeken-geval, dat wordt dan m,n dood door ergernis.
    Nederland = REGELTJES-land, maar vooral voor autochtonen.

    Like

  • elisah zegt:

   Misschien moet er eens een waslijst gemaakt worden van waar en wanneer er Nederlanders gediscrimineerd worden.
   Moslims zwaaien met zgn lijstjes, maar ik denk dat de ellenlange lijsten die de Nederlanders kunnen maken over echte discriminatie, een diepe schok zullen veroorzaken.
   Veel mensen zijn ook niet op de hoogte van wat zich op dat gebied allemaal afspeelt, ze zien alleen wat autobranden op het nieuws maar voor de rest gebeuren de meeste onfrisse zaken in het geniep.

   Like

 4. Pegidafan zegt:

  Prima stuk Adriaan helemaal mee eens , ik heb precies het zelfde meegemaakt met mijn dochter ze kreeg niks maar dan ook niks voor elkaar . Ik werk mijn hele leven ten minste vanaf mijn 16de .
  Dus heb heel mijn leven betaalt en nou had mijn dochter even hulp nodig en ze kon in de stront zakken , ben ook met haar mee geweest en alles keurig uitgelegd , maar niks nada niks voor elkaar gekregen . Mijn dochter dreigde ook uit haar huis gezet te worden . Nu is alles gelukkig weer oke , ze werkt weer , maar je bent aan de goden overgeleverd als autochtoon. O ja dat was trouwens in de gemeente Etten Leur , dus ja jo het is bijna in iedere gemeente het zelfde ,
  EIGEN VOLK LAATST
  Ps ; kan je wel vertellen dat je je zelf dan zit op te vreten hoor , je zou die balie medewerkster wel bij haar strot willen pakken . En dan vinden ze het gek dat er weleens geweld word gebruikt . Dat is niet goed maar ze drijven de mensen tot het uiterste hoor. Behalve de asielzoekers die krijgen gelijk alles voor elkaar .

  Like

  • Ja Pegidafan dit fenomeen staat niet op zichzelf het zijn GEEN incidenten het is gewoon structureel een systeem. Kan ook een voorbeeld geven dat is ook de reden dat dit artikeltje geplaatst is door E.J.

   Toen ik nog werkzaam was zo’n 11 jaar geleden vertelde een ingeleende Bankwerker dit zijn baan ook was kwijtgeraakt, hij vertelde; op maandagmorgen het begin van een nieuwe werkweek kwam hij en zijn collega’s net zoals altijd naar het werk en de boys kwamen voor een gesloten poort te staan met daarop bevestigd een mededeling dat het bedrijf failliet was en zich moesten melden bij het CWI. Hij verteld dat zijn vrouw mee was gegaan voor ondersteuning en hij werd door een mokkel van net in de 20 geholpen, waar de regels werden uitgelegd, nou ja het zelfde verhaal als hierboven en wat jij aanhaalde Pegidafan. Nu komt het mooiste, er was ook een Somalische vrouw geheel in de kleurrijke traditionele kleding gehuld, je kent ze wel je ziet er genoeg op straatlopen met een mobieltje tussen oor en hoofddoek geklemd en hij ging verder de Somalische met een kleuter in haar arm geklemd ging op een gegeven moment helemaal balistisch en schreeuwde de boel bij elkaar in het Somalisch en gelijk kwamen de medewerkers van het Centrum Werk en Inkomen aanstormen en de volle balies achterlatend om de gefrustreerde Somalische schreeuwlelijkerd te helpen. Je kunt dus wel nagaan dat dit beoogd beleid is en als enige van heel het politieke spectrum dhr. Wilders het enige juiste antwoord is op heel deze politiek correcte bende wat zich volksvertegenwoordiging noemt….

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Het zoveelste bewijs dat wij vervangen dienen te worden door de bevoorrechte mohammedaan.
  Het is pure discriminatie van de autochtone hardwerkende Nederlander!
  Waar halen ze het lef vandaan om de mensen die al het geld voor dat mohammedaan geknuffel moeten ophoesten, zó smerig en onrechtvaardig te behandelen?!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Alles loopt volgens plan, uitwisselen van de autochtone bevolking voor islamiten.
   Alles wat momenteel gebeurd hoort allemaal bij het Richard Coudenhove-Kalergi plan:
   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Erik zegt:

    Beste Drs P het gekke of eigenlijk niet zo gekke is dat de video op de door U gegeven link niet meer is te zien, het schijnt dat de geheimediensten hun best hebben gedaan om de waarheid van het plan met Europa waar dan ook uit te wissen.
    Maar geen nood want de meeste hier weten dat er een agenda is om het autochtone volk van Europa te vervangen voor gehorige slaven. Met recht genocide genoemd!
    Coudenhove-Kalghari is slechts een van de elite die zich hier mee bezig houd, waarom denk ik dan zegt niet onze Maxima dat Nederland geen cultuur heeft na haar rondreis om Nederland en haar bevolking te leren kennen. De oranjes zijn ook betrokken bij dit duivels spel.

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Een troost; er komt een ogenblik dat er zoveel parasieten zijn dat het werkende (producerende) gedeelte van het nederlandse c.q. europese volk de kosten van die lui niet meer kunnen opbrengen en dat gaat veel sneller dan velen vermoeden.
   We kunnen het al zien aankomen bij de pensioenen.

   Like

 6. voor mij part sturen ze al die zakkenvullers allemaal terug naar hun zandbak. Wat een kutregeling die hier voor in het leven is geroepen. Wij NEDERLANDERS kunnen maar beter dit niet aanhoren .

  Like

  • Drs.P. zegt:

   De enigen die hier echt verantwoordelijk voor zijn, dat zijn de FACILITEERDERS uit den Haag/Brussel/Berlijn, de as van het echte kwaad.
   Het ophalen van domme ongeletterde booslims is hun hobby en die willen maar wat graag een lui leventje op onze kosten.
   Deze smerige faciliterende cabal moet geruimd worden en wel zo snel mogelijk, voordat het helemaal fout gaat en uit de hand loopt, dit zijn de kuttes, zwamsons, pechtolddemonen, zeikklavers, de slinkse gristenen met hun unie etc., etc.
   Daarnaast loopt dit al vanaf 1975, toen Suriname zelfstandig werd en we een golf bijstandstrekkers te verwerken kregen en ook in dat zelfde jaar de maroc invasie op stoom kwam.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 7. Japio zegt:

  Ze motten allemaal een vet hart krijgen daar in Den Haag, wat een crimineel zooitje bij elkaar geraapt stukken hondenverrot zijn het. Ik begrijp dat deze affaire in België afgespeeld heeft maar hier in dit k*t Nederland zijn ze geen haar beter. Je moet werken tot dat je er dood bij neer valt en de medelander mag de handen ophouden. Gruwelijke misstanden heb je hier en die witteboordencriminelen in Den Haag maken het mogelijk. Het wordt tijd voor een nieuwe regering met Geert aan het bewind.

  Like

 8. win zegt:

  beste ej,
  heb je ook dit verhaal gezien op deze, voor mij, nieuwe site?

  http://nieuws-ontmaskerd.com/2015/05/05/adolf-hitler-het-nooit-vertelde-verhaal/

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Beste Win, hetzelfde verhaal is te lezen op http://www.wanttoknow.nl

   Daarnaast, blijf ten alle tijden denken aan het adagium van:
   “Niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt”

   Ook is het zo dat alles wat de rattencabal zegt te doen 180° gedraaid dient te worden, dan komen de echte bedoelingen boven water. Dus als de VVD zegt een limiet aan het aantal asielratten te stellen, betekent dat dus: GEEN LIMIET!!!!!!!!

   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 9. Erik zegt:

  We zien dit al jaren gebeuren en nog steeds stemt het volk op de elite poppetjes. Dit volk en de volken van Europa zijn betoverd en niet meer in staat achter de sluiers van “Het Spel” te zien wat er met ons gaat gebeuren. Makke schapen blind en doof gemaakt door de spelers van “Het Spel”.
  Ik hoop maar dat moet dan echt snel gebeuren dat dit nog gestopt kan worden met de swing naar rechts in Europa, toch vrees ik dat het al te laat is en de machten niet te stoppen zijn.
  Er gaan groote veranderingen plaats vinden over de gehele wereld om dit snode plan der elite uit te voeren, het is in volle gang. De “Media” maakt van alle minions op deze aard kloot hun “Mediums”, we gaan nog verrast worden door veel meer dan slechts wat vluchtelingen, het web is geweven voor een nog omvangrijker plan die alle neuzen de zelfde richting zal zetten. Het is uit de diepte dat ik heb vernomen dat de “Media” een scenario heeft klaar liggen die met slechts de huidige technieken kunnen worden gerealiseerd. HAARP is een onderdeel hiervan. Het groote bedrog gaat nog komen dat zal leiden tot de NWO die we al uit de plannen kennen en die ook zijn openbaard door de elite zelf. Zie o.a. De Georgian Guidestones in de Amerika, het plan is veel omvattend doch het spaktakel stuk moet nog beginnen, it will blow you out of your soks and get you down on your knees for forgiveness.
  De moderne “Media” is in staat een staaltje van deseptie te gaan vertonen op de TV, Radio, Internet en voor onze bloote Oogen die nog nooit vertoond is, en het erge is iedereen zal geloven dat het echt is en zal er naar handelen. Na alle elende komt dus het finale stuk die ons gaat redden uit de nood en wij willen dit maar al te graag en zien dit ook daadwerkelijk als de redding.
  Dit “Spel” wordt nu reeds voorbereid en de vluchtlingen zijn slechts een klein onderdeeltje.
  Ik kan en wil niet mijn bron prijs geven daar deze persoon mij dit heeft gevraagd. Toen ik het hoorde was ik diep geschokt, wel werd mij een hint gegeven dat het scenario lijkt op wat al in de jaren 60 is geschreven “Demasque” van J van Rijckenborg. Bij mij vielen alle stukjen van het plan opeens op de juiste plek en het scenario is zo perfect dat ik er al dagen niet van kan slapen hoe geraffineerd dit in elkaar steekt, er lijkt geen ontsnappen en wil je er aan ontsnappen dan heb je weinig kans daar alle neuzen nu de zelfde kant opstaan en een buitenstaander makkelijk is te traceren ook zonder moderne technieken. De zombie staat heet ook wel NWO. Nu snap ik ook waarom we niet meer de straat op gaan voor het eisen van onze rechten. Langzaam aan worden we zombies die straks allemaal op hun knieen liggen en heil aan het nieuwe geloof vragen. Devotie zal de straten vullen en wie zegt dat dit niet kan zal worden verraden aan de veiligheidsdienst van die NWO. Gatver wat een kut scenario geen ontsnappen aan. Ik moet het zelf nog laten bezinken maar kom hier zeker op terug in weer een artikel, “Het Spel”.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Erik,
   Is er ook een NL vertaling van “Demasque” van J van Rijckenborg ???

   Like

   • Erik zegt:

    Het is in Nederland uitgebracht bij de Rozenkruis pers in Haarlem. Dit zijn mensen met een gnostische levens opvatting dus het kan wat vreemd zijn om te lezen. Zijn voorsplelling is al van de jaren 60 vorige eeuw en hij heeft veel dingen bij het recht eind. Als je verder niet geloofd blijft het toch onthullend. Hij voorspelt een nieuwe religie gebracht door de Media met de modernste snufjes zal de mensheid op een dwaalspoor worden gezet en iedereen trapt er in omdat het net wonderen lijken, hu griezelig.
    Veel lees plezier zal ik dan maar zeggen.

    Like

  • elisah zegt:

   Op superstation95 staan diverse scenario’s waar je flink van schrikt.

   Like

 10. wauso zegt:

  Ik heb gisteren op mijn vakantieadres een balansje liggen typen voor iemand die een IOAZ (Bijstand Zelfstandige) uitkering heeft aangevraagd. Ze is al een jaar aan het procederen. Afspraken komt de gemeente Maastricht niet na. En alles moet met een advocaat (van onvermogen). Dat kost de gemeente Maastricht dus klauwen met geld, maar het is Eigen Volk, dus onbelangrijk. Het punt tot nu toe was ze (61 jaar) mocht geen vrijwilligerswerk doen bij een Stichting waarvan ze bestuurslid is. Een Stichting die N.B. verlieslatend is. Nu is ze dus geen bestuurslid meer en haar kleine bedrijfje (bezigheid) heeft ze moeten beeindigen.
  Toen ik de laatste keer zelf op het gemeentehuis was ging het om een woningsplitsing. Ook dan bemerk je hoe men je als Eigen Volk met een kluitje in het riet wil sturen. In mijn Tweets en lezersstukjes ziet men dat ik een grote waffel heb. Wil je bij ambtenaren iets krijgen: imiteer een mosselhoertje: Grote mond, ik dien een klacht in, jij bent niet geschikt voor dit werk. Kortom: even toneel spelen en vooral niet der Rechtse Gutmensch uithangen !

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Voor Europa is de bevolking slechts een belastingeenheid die zo veel mogelijk gemolken moet worden, bovendien zijn identiteit moet verliezen en spoedig toe moet treden tot de islam. Nou EU, ik heb nieuws: NOOIT

  Like

 12. Philippine zegt:

  win
  ???

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Ik denk dat men deze politieke correcte gemeente met zeer kritische mails met vragen en opmerkingen moet ondersneeuwen.

  Like

 14. Eline zegt:

  Nou @win,ik heb je link aangeklikt.Als het oppapier stond had ikhem in de kattenbak gelegd.

  Like

 15. Onschuldige Bijstander zegt:

  Same shit/story, andere gemeente, dit is gewoon economical warfare in your face jegens autochtonen, maak het zelf al jaren aan den lijve mee helaas, de eerlijke witmensen zijn de nieuwe joden in vernederland

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Dit artikel komt rechtstreeks van een site waarop de meest vunzige nationaal socialistische en antisemitische propaganda wordt verkondigd. Willen we dat hebben op de site van E.J.Bron?

  Like

 17. De Staat steelt wederom een recordbedrag van burgers

  De overheid is een geldverslindend monster dat, ongeacht hoeveel geld het ter beschikking heeft, nooit genoeg heeft
  Verkeersovertreders opsporen was ooit bedoeld om de verkeersveiligheid te bevorderen, inmiddels is het een jackpot geworden voor de overheid. Lees verder >>> https://jdreport.com/de-staat-steelt-wederom-een-recordbedrag-van-burgers/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s