Rechter beveelt opening in Nice van een door Saoedi’s gefinancierde moskee

Screenshot_39

Christian Estrosi, de burgemeester van Nice.

In de Zuid-Franse stad Nice heeft een rechter maandag burgemeester Christian Estrosi 5 dagen de tijd gegeven om de opening van de door Saoedi-Arabië gefinancierde moskee En-Nour mogelijk te maken.

Estrosi, die lid is van Les Républicains, het voormalige UMP van Nicolas Sarkozy, is een fervent tegenstander van de moskee en wilde de opening ervan tegen elke prijs verhinderen. Daarom trok hij naar de rechtbank, maar daar werd hij nu dus in het ongelijk gesteld. Hij zal daarom een procedure opstarten bij het Hof van Cassatie.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Express.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Rechter beveelt opening in Nice van een door Saoedi’s gefinancierde moskee

 1. Pieter zegt:

  Veel mensen in Europa willen wel tegen de islam zijn, maar de rechters moeten helaas de wet volgen die nog steeds niet is dichtgetimmerd tegen de expansie en veroveringsdrift van de mohammedaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elena zegt:

  Wat heeft die mallote rechter mogen vangen van S.A. op zijn bankrekening?
  Weet zeker dat sommige rechters wereldwijd omgekocht zijn door o.a. S.A.
  Alleen de bevolking kan de haathut vernielen.
  Iedereen blij.

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Of heel misschien …Saoudies zijn nu eenmaal niet direct lui die op een paar tonnen euro’s meer of minder moeten kijken, waarmee ik niets specifiek wil insinueren, uiteraard ! Magistraten en rechters, en al zeker in poco-land, staan sowieso torenhoog boven iedere verdenking verheven ! Vandaar lijkt me dat een te verwaarlozen piste m.b.t de inhoud van dit vonnis.

  In Griekenland is er wel al eens een oud-magistraat van 86 jaar veroordeeld geweest, omdat een andere rechter het bewezen achtte dat de man zich herhaaldelijk voor grote bedragen had laten omkopen om drugdealers en andere criminelen vrij te spreken of lage straffen op te leggen. Ook werd hij schuldig bevonden aan het witwassen van geld. Het proces was onderdeel van een ‘operatie schone handen’ die de Griekse justitie was begonnen om corruptie van o.m. rechterlijke ambtenaren aan te pakken. Maar Frankrijk is uiteraard nog altijd Griekenland niet. Die Grieken toch, niet slim om zich zo te laten klissen. En dat dan nog voor een man van het vak !

  Nu ik er aan denk, zouden in Frankrijk ook rechters het voorwerp kunnen uitmaken van wat men gemeenzaam bij ons ‘politieke benoemingen’ noemt?

  Hoe dan ook, die Franse rechter zal ongetwijfeld een gemotiveerd vonnis hebben uitgesproken, gebaseerd op de vigerende Franse wetgeving, desnoods nog van in de tijd van Napoleon. Als men wil, vindt men nl. altijd wel een of andere stok om de vermetele anti-moskee-hond, in casu de genoemde Franse burgermeester, te slaan.

  Bijkomend voordeel voor deze koene Franse rechter: hij mag voortaan zonder vrees voor zijn fysieke integriteit over de mondaine Franse boulevards lopen. En elders natuurlijk ook. Voorlopig dan, want hij is en blijft voor de ram-madammers, althans als er geen bekering van zijnentwege volgt, natuurlijk een af te slachten ongelovige.Te vergelijken met een hond of een varken, twee vieze beesten in hun pientere moslim-ogen. (sorry voor deze duidelijke contradictio in terminis). Dat afslachten is dus nog niet voor direct, hij weze bij deze gerustgesteld, want hij heeft met dit vonnis bewezen dat hij de voor de instelling van het wereldkalifaat nog nuttige diensten kan vervullen.

  De Franse burgermeester integendeel… !

  Like

 4. carthago zegt:

  De Fransen zijn blijkbaar nog niet genoeg opgeschrikt door de aanslagen in Parijs. De idiote Franse lakeien van sa zijn de genocide aan het voorbereiden, wat zijn de dhimmi Fransen toch imbeciel en dom. Je ne regrette rien.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik kan het bijna niet meer lezen, word overal misselijk van, we worden verraden door onze politiek. Zij hebben nergens last van, misschien een paar stemmen minder, daar malen zij niet om, een riante plek in de regering, een riant salaris, betaald door ons, maar we hebben niets te vertellen, wij moeten dat volk toelaten en ook nog aardig tegen ze zijn, ook al krijgen ze de huizen voor jullie kinderen bestemd. Als ik kinderen had stond ik dag en nacht bij hen voor de deur.

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Politieke correctheid en een continu wegkijkende regering in heel Europa zal onze (autochtonen) ondergang worden als we niet allemaal een recht-extreme partij gaan kiezen. Moskeen allemaal in de fik en islam verbieden in Europa!

  Like

 7. Duurt wel lang voor dat die kloothommels het doorhebben dat al die moskee’ s
  Door saudi arabie gefinancieerd worden was in bosnie hetzelfde is nu een grote moslim enclave geworden geen christen meer te bekennen .
  Al het vastgoed wordt opgekocht voor kutbedragen het is gewoon een openbare invasie van agressor moslim tuig .
  Nederland moet wakker worden.
  Ik zou zeggen begin met sites zoals deze te promoten middels drukwerk visite kaarten etc kosten bijna niets zet er een win code op en mensen kijken vanzelf.
  Wat je kan winnen ? Je eigen land geloof en cultuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s