“Honderden vrouwen uit Antwerpen zwoeren trouw aan ISIS”

Screenshot_40

(Door: Cedric Lagast)

“In Antwerpen wonen honderden moslima’s die Islamitische Staat (ISIS) steunen, en trouw hebben gezworen aan de leider Abu Bakr Al-Baghdadi”. Dat zegt een jonge Antwerpse moslima, die vroeger lid was van Sharia4Belgium en zwaar geradicaliseerd raakte. Ze stond op het punt om zelf naar Syrië te trekken, tot de aanslagen van Parijs haar ruw wakker schudden. Met een boek wil ze andere vrouwen waarschuwen voor het kwaad dat haar drie jaar lang meesleurde.

Ze is moeder van twee jonge kinderen en ze noemt zichzelf Intisar, al heet ze niet echt zo. De Marokkaanse vrouw wil niet dat we haar echte naam kennen, want op haar ouders, broers en zussen na weet ­niemand dat ze een boek heeft geschreven. Ook haar echt­genoot niet.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Honderden vrouwen uit Antwerpen zwoeren trouw aan ISIS”

  1. Siaans Fiksjon zegt:

    Die booslims zullen wel gedacht hebben:

    “Daesh wast ons moreel witter dan wit.”

    Leuk idee voor een fotoshopper. Weet niet hoe je er aan moet beginnen.

    Like

  2. elisah zegt:

    Als die Isis aanhangende randdebielen nou ook zouden uitreizen naar Isis gebied, dan waren wij tenminste voorgoed verlost van dat zieke uitschot.

    Like

  3. Avidia zegt:

    Nee, de regering laat ze met bosjes toe in ons land, we worden straks overspoeld met dit soort mensen, nou, mensen????? Robots zijn het, gehersenspoeld door Allah, kan dat woord niet uitstaan! Die mensen trouwens ook niet. Ons land wordt verziekt door hen.

    Like

  4. Urbanus zegt:

    Laten we nu voor eens en altijd ophouden dit soort gezwellen moslima’s te nomen. Dat bestaat niet in de koran, het is vrouw van een moslim.

    Like

  5. Jan zegt:

    Gevangen genomen Amerikaanse ISIS terrorist: “Ik sloot mij aan om humanitaire redenen”

    http://redalertpolitics.com/2016/06/10/american-millennial-joins-isis-humanitarian-reasons-leaves-hard/

    Like

  6. Jan zegt:

    Broers steken moeder dood om bij ISIS te horen

    Police have arrested twin brothers, linked to the terrorist group Daesh, for stabbing their mother to death and injuring father and brother at their home in Al-Hamra, Riyadh, the Interior Ministry announced on Friday.

    Sources said the 18-year-olds tried to flee to Yemen, but were arrested in Al-Kharj and are under investigation.

    http://www.thegatewaypundit.com/2016/06/two-saudi-brothers-stab-mother-death-isis/

    Uiteraard heeft dit niets met islam te maken, gewoon wekplaatsongeluk

    Like

Plaats een reactie