Het nieuwe vijandbeeld van de “goedmenschen”: de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz

Screenshot_25

De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz (ÖVP).

(Door: Anton Padua – Vertaling: E.J. Bron)

 De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, wil het “asielzoeker”probleem oplossen en doet daartoe voorstellen.

De “vluchtelingen” al in de Middellandse Zee te onderscheppen en op eilanden onder te brengen om ze te registreren. Nood op zee mag geen rechtvaardiging zijn om naar Europa te komen. Dat provoceerde een kreet van verontwaardiging van de “goedmenschen”. Dat hij echter eveneens eiste de “vluchtelingen” in beschermde zones in Afrika onder te brengen, wil men niet horen. De “vluchtelingen” zijn vooral nodig voor de opbouw in Afrika en hebben er een recht op om daar door de VS en hun willige helpers, die begonnen zijn met de hele shit, ook beschermd te worden. Dat men dit helemaal niet wil, zie je in Libië. Want daar zou men de gelegenheid hebben om te beginnen met de bouw van “vluchtelingen”steden. Om hier van onoplosbare problemen te spreken, is een leugen van de kant van de deelnemende grootmachten.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com
Door: Anton Padua

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Derde Wereld, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het nieuwe vijandbeeld van de “goedmenschen”: de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz

 1. carthago zegt:

  De hete adem van de fpoe begint de nekken van de linkse ratten te bereiken. Was de fpoe maar een enorme draak, alhoewel dat niet lang meer zal duren.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Niks onderscheppen !!
  GRENZEN DICHT !!

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Terug slepen, terug brengen naar de haven of land van vertrek…… Ben benieuwd hoe die Libische minister nou reageert want Libië heeft de havenstad Sirte heroverd op ISIS dus kan hij daar beginnen met de mensensmokkelaars aan te pakken en de “vluchtelingen” terug te sturen naar de grenzen van Libië……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s