FOTOSHOPPER: “London has fallen”

original

(Klik op afbeelding voor groter beeld!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER: “London has fallen”

 1. hslot4 zegt:

  Zit te wachten tot er een een kogel door zn varkenskop jaagt kan het ffe lekker los gaan
  Wel een goeie film overigens.

  Like

 2. teun van beek zegt:

  Wat wil je hier mee zeggen……hebben wij het over een staatscultus….(islam) of over een huidskleur….❓❓❓

  Like

 3. JAN zegt:

  “London has fallen”

  Very funny! As if London has fallen by itself. The English just like the pro-Muslim Dutch society ( immigration in Holland in the first place means importing muslims from Turkey and Morocco ) have to look for the culprits within themselves.

  Like

 4. Jean zegt:

  De doodsteek en ondergang van Europa komt vanuit islamitische hoek.
  Om Europa én onze onafhankelijkheid te beschermen moeten wij die islamitische smeerlapperij verbieden en verbannen.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   …..moeten wij die islamitische smeerlapperij verbieden en verbannen….Maar kunnen wij dat wel Jean ? De E.U. en de regerende elites zullen het nooit verbieden en verbannen, alleen maar verder stimuleren. We zitten met zijn allen in een hogesnelheidstrein die met 330 km per uur richting Sharia afreist. Er uit stappen betekent ook een zekere dood. Komen er niet gauw revoluties cq burgeroorlogen tegen de E.U. en haar moslim infitranten, dan zal het rap met ons afgelopen zijn !

   Like

 5. iemand zegt:

  Toen een van onze grootste steden in handen viel van de moslims, was er maar die daartegen protesteerde, ik zei de gek, het heeft mij een arrestatie gekost. Want je mag niet protesteren tegen het nieuwe zelfbenoemde ‘Master Race’.

  Maar toen mijn voet gebroken werd terwijl ik in elkaar geslagen werd door een kudde mohammeds, wisten de kutwouten niet hoe snel ze weg moesten rennen. Ik heb wel drie keer aangifte proberen te doen: het werd me gewoon geweigerd. Homos, in elkaar geslagen door moslims, HOEVEN NIET TE REKENEN OP DE KANKERWOUTEN.

  De wouten zijn er niet om het volk te beschermen. Ze zijn er om tijdens de VERVANGING van het volk het volk neer te slaan, als dat in opstand mocht komen tegen de steeds verder gaande SLAVERNIJ van de witte autochtoon.

  De belasting gaat omhoog, wij kunnen onze ‘volks'(hahaha)vertegenwoordigers in brussel niet wegsturen: WELKE democratie spreken we nog over dan? Als de overheid de islam importeert, en de burgemeester moslim is, en de islam de dood predikt aan alle homos, wanneer ben ik dan aan de beurt? En waarom zou ik dat pikken dan?

  Waarom zou ik niet in opstand komen? Wat heb ik, als homo, nog te verliezen dan? Als de islam en de overheid samenspannen OM ALLE HOMOS UIT TE MOORDEN?

  Waarom zou ik niet in verzet gaan?

  Geliked door 1 persoon

 6. Ja kijk de denkfout van de nederlander is dezelfde die 6 miljoen joden 70 jaar geleden ook maakten.
  Ik heb niks te verbergen.
  Nee dat hadden zes miljoen joden ook niet todat een democratisch gekozen partij de regering ze begon te vervolgen en te vergassen.
  En daar hielp de nederlandse politie vrolijk aan mee (feit!).
  Nu zijn de Nederlanders en de homosexuelen de nieuwe joden let maar op mijn woorden ga je nog aan terug denken dit geld vooral voor de goedmensjes.

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE EERSTE GEÏSLAMISEERDE HOOFDSTAD VAN EUROPA!

  Like

 8. Jan zegt:

  Londen bestaat niet meer, wel Londonistan:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s