VIDEO Douglas Murray: Is Europa ten dode opgeschreven door “migranten”?

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Douglas Murray: Is Europa ten dode opgeschreven door “migranten”?

 1. VIDEO Douglas Murray: Is Europa ten dode opgeschreven door “migranten”? Tja denk eerder dat een ten dode opgeschreven Europa sneller in een dodelijk conflict geraakt tussen Amerika/EU/NAVO en de Russische Federatie welke op Europees grondgebied uitgevochten wordt…

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Ja, we zijn op weg naar het einde van de westerse beschaving !!!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  ik hoop en bid dat England uit de EU gaat, dan gaat de rest vanzelf erook uit. En dan gaat dit zooitje terug, want wij willen ze hier niet. En eindelijk gaan de grenzen, hopelijk voor altijd, dicht voor alles wat hier niet hoort.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Is Europa ten dode opgeschreven door ” migranten ” ? Die – migranten – zijn het resultaat van het sluipende gif dat hier onder beschreven word. Europa was, ja was al vele tientallen jaren geleden ten dode opgeschreven, bij het aller eerste begin (De Europese Gemeenschap van Kolen en Staal). Men had toen al een soort van drie-stappenplan in gedachten om in een Europa uiteindelijk een dictatuur te ver-wezelijken. Die eerste basis die gelegd werd heette De Europese Gemeenschap van Kolen en Staal. Daarna kwam een uitbouw, en die heette de E.E.G. Die werd op zijn beurt weer ge-upgrade naar de huidige en definitieve dictatuur die E.U. heet. En vanaf hier kan het maar een kant op, als er maar genoeg moslims in Europa aanwezig zijn. Namelijk; de Sharia. Mooie en fortuinlijk betaalde baantjes zijn voor Europese politici het belangrijkste wat er bestaat. Zo belangrijk, dat men er geen enkele moeite mee heeft om Europa kado te geven aan de moslims. Zodat Europa voorgoed een tweede midden oosten word. En waar ter wereld de Islam heerst, heerst die mogelijk voor vele eeuwen aan een stuk, zodat we ons borstje alvast nat kunnen maken !

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Of we op de oplossing van Mirjam moeten wachten is de vraag. Inderdaad, het is te hopen dat een meerderheid in Engeland verstandig genoeg is om voor Brexit te kiezen. Dan komt er in ieder geval iets in beweging.
  Haar tweede punt is wat lastiger. In de video wordt getoond dat we te maken hebben met een heel groot aantal jonge mannen. Die gaan niet uit zichzelf terug naar hun zandbak. Als die van wapens voorzien worden – en wellicht zijn er linkse krachten die daaraan mee willen werken – krijgen we een guerilla-burgeroorlog van een enorme omvang. Met honderdduizenden doden.
  We hebben nog nauwelijks tijd om ons daar een beetje op voor te bereiden en in ieder geval zal dat niemand in zijn eentje lukken. Dus ……..
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ondanks de waanideeën van de EU-elite in Brussel, zijn de landen nog altijd ieder voor zich soeverein, ook al schijnt het niet zo. De landen hebben eigen regeringen en eigen burgers en op de ‘eigendomsaktes’ van ieder land, staan nog steeds niet de namen van deze elite en dat zal ook nooit veranderen.
   Vandaar dat het ze nooit zal lukken om onze landen over te nemen, omdat er altijd onze burgers nog zijn die dit niet zullen toelaten. De buitenlanders hebben hier niets te zeggen, ze zijn wettelijk géén burgers van Europa en, sorry voor hen, burgers in Europa zijn qua intellect aan deze groep ‘überlegen’. Zij weten niet wat hun zal raken als de burgers zelf in actie moeten komen en reken maar dat ze dat zullen doen, want we laten onze landen niet zo maar confisqueren.
   Daarom moeten ook alle binnen- zowel als buitengrenzen dicht, constant bewaakt worden en iedere migrant terug. De Balkanlanden doen dit al en hebben letterlijk laten weten dat ze de regels van Brussel niet zullen accepteren of zullen volgen. Goed voor hen, want ze laten zich niet onderdrukken en de elite weet dat ze met dreigen bij die groep niets zullen bereiken.
   Daarom: de hele EU stelt niets voor zonder de burgers van Europa, want die zijn de ‘uitvoerders’ van de plannen van de elite. En laten die nou net NEE zeggen tegen de overheersers. Wij voegen ons niet naar de EU. Wij zijn Nederlanders, Belgen, Denen, Zweden, Duitsers (net zo goed, want de meeste Duitsers zijn tégen het beleid van Mergelblok en de EU) Spanjaarden, Oosterijkers, Hongaren, Italianen, Franssen etc. etc.
   De regeringsleiders kunnen zeggen wat ze willen en willen wat ze zeggen, maar al het volk niet meewerkt, dan hebben ze niet en kunnen ze niets.
   En wij werken niet meer mee, niemand meer. In Engeland komt een Brexit, en dan gaan wij voor een Nexit en de rest van de landen volgen.
   De jongens van de zandbak hebben niets te willen, ze zullen blij zijn dat ze vertrekken, want bij ons zal niets meer te halen zijn. Het volk heeft er genoeg van en dat zal iedereen weten. En het volk van Europa is met meer!

   Like

 6. Anneke zegt:

  De Arabische SPRINK HANEN zijn neergestreken….Zullen ons continent vruchtenloos maken…Als het aan hun ligt en aan hun AF GO DEN allah en mohammed.

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Ja, als het zo doorgaat zoals het gaat dan is Europa inderdaad ten dode op geschreven.

  Like

 8. Jack Baldinger zegt:

  Moslims zijn zieke mensen, door een boek (gids) verplicht anders denkenden te onderwerpen of vermoorden. Op een gegeven moment zal dit uit de hand lopen (import op grote schaal van moslims) met gevolg een oorlog tussen de autochtone bevolking en geimporteerde moslims. Exporteren of uitroeien van moslims als gevolg. Dit = 100% zeker. Een andere optie = er niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s