Moslimburgemeester Londen laat vrouwen achteraan plaats nemen tijdens meeting

Screenshot_6

(Door: Bert Deckers)

Het zijn ongetwijfeld verwarrende tijden voor de progressieven en feministen. Enerzijds bestrijden zij seksisme en ongelijkheid en wijzen religieuzen met de vinger want “scheiding van kerk en staat!”. Maar wanneer de islam om de hoek loert, begint de spreidstand. Nu weer met de burgemeester van Londen.

Sadiq Khan – de weinig westerse naam verraadt het al – is geen Engelsman zoals James en Kevin dat zijn, neen, de man is een notoir moslim. Onlangs geraakte hij verkozen als Londen´s burgemeester en ondanks zijn beweringen dat het moslim zijn geen invloed zal uitoefenen op zijn ambt, bemerken we toch enkele zaken die het tegendeel aantonen.

Lees verder>>>
(h/t Theresa Geissler)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Feministes, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Moslimburgemeester Londen laat vrouwen achteraan plaats nemen tijdens meeting

 1. Kijk, dat mannen links en vrouwen rechts (of omgekeerd; dat hangt af van het perspectief, van waaruit je het bekijkt) in Birmingham herinner ik me ook nog wel en dat was al zo fout als de pest, maar dít -vrouwen achterin- slaat echt àlles, qua schandaligheid! En dan te bedenken, dat me afgelopen zaterdag in Breda niet werd toegestaan, onder andere de inslag van déze ‘Paki’ te benoemen, GVD!
  Want echt, hoor, ik zwéér het: Geen enkele andere spreker noemde het op!
  Nee, het gaat echt nog een tijdje duren, eer ik dáár overheen ben!

  Geliked door 3 people

 2. Pieter zegt:

  Voorlopig laatste kans voor de Engelsen : BREXIT, of sterf langzaam onder het juk van de EU,de politiek correcten, de islam, de kerkelijken en labour.

  Geliked door 2 people

 3. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Schok om antisemitisme in wijk Almere
  Verrot gescholden om Joodse vlag

  ALMERE – Een 47-jarige accountmanager die in de Almeerse Faunabuurt voor zijn geslaagde zoon de Joodse vlag ophing, heeft dat moeten bekopen met scheldpartijen en middelvingers van voorbijrijdende automobilisten. „Ze riepen: Rotjoden, we gaan jullie pakken.”

  De man, die zijn verhaal doet aan The Post Online, hing speciaal voor de foto even een Israëlische vlag met de schooltas van zijn zoon op. “Net zoals anderen een Nederlandse, Pakistaanse of Marokkaanse vlag met schooltas ophangen als iemand is geslaagd deden wij dat met een Israëlische vlag. Vervolgens kwamen er auto’s voorbij die toeterden, inzittenden staken middelvingers naar ons omhoog, er werd geschreeuwd, gescholden, van alles en nog wat. Ze riepen: ‘Rotjoden, we gaan jullie pakken’, ‘kankerzionisten’, ‘rotzionisten’…dat soort dingen.”
  Gevoelig

  Wie verantwoordelijk is voor de discriminerende aantijdgingen aan het adres van de Almeerder is niet duidelijk. “Het waren medelanders, zal ik maar zeggen. En normaal heb ik hier nooit ergens last van. Het erge is, ik wilde die vlag niet eens heel lang laten hangen, want ik weet best hoe gevoelig dat tegenwoordig ligt. Maar zelfs eventjes, tien minuten, zo’n vlag voor een foto ophangen kan dus al niet meer, we kregen echt meteen commentaar.”

  De man heeft geen aangifte gedaan bij de politie. Wel heeft hij het Centrum Informatie en Documentatie Israel (CIDI) ingelicht over het incident.

  De partij VNL van Bontes en Van Klaveren gaat Kamervragen stellen. De partij wil dat er actie ondernomen wordt door minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie).
  Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) registreerde in 2015 in totaal 126 antisemitische incidenten. In 2014 werden 171 anti-Joodse incidenten opgetekend. Het jaar daarvoor waren het er honderd. Het CIDI noemde het eerder het zorgelijk dat het aantal anti-Joodse incidenten op scholen in tien jaar niet zo hoog was als in 2015: zestien. Ook antisemitische spreekkoren in het voetbal baren het CIDI zorgen.

  Geliked door 4 people

 4. delamontagne zegt:

  Dit is toch haast niet te geloven. Aan de andere kant kun je bedenken:”Die domme Engelsen mogen wel hun burgemeester kiezen, eigen schuld, di… etc”
  In tegenstelling tot de NL-ers.
  Dus wie weet wat de hr Abu Talib uit R,dam nog in petto heeft als hij lering trekt uit hetgeen in England mogelijk is……

  Like

 5. tinekevanschagen zegt:

  En zo wordt heel sneaky……..de islamisering van Europa een feit!
  ik kan wel janken………..

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Het lijkt gvd wel een bijeenkomst van de Al-Aqsa Martelarenbrigade.
  Waar zijn de Engelsen? Of was dit een labour feestje voor zijn eigen muslim parochie?
  Weerzinwekkend hoe verschrikkelijk STOM kun je als socialist zijn?
  Snappen die socialistische idioten nou werkelijk niet dat deze kerel maar een doel in zijn leven heeft en dat hij schijt op al het andere inclusief ONZE westerse normen en waarden?

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Links modus on
  _____________________________________________________________________________

  Dit doet men om vrouwen te vrijwaren van seksistische avances en ongewenste intimiteiten van witte en heteroseksuele mannen die, zoals alom bekend is, allemaal verkrachters en moordende racistische monsters zijn.
  Daarom vinden linkse feministes burqah’s ook helemaal toppie.
  Want dat houdt die afschuwelijke hetero-mannen op een afstand en maakt vrouwen en meisjes ervan bewust dat zij eigenlijk allemaal lesbisch zijn, of dat in ieder geval horen te zijn.
  Zo worden de verwerpelijke Westerse patriarchale hetero-genderverhoudingen doorbroken en wordt het revolutionaire potentieel van de islam, waarvan de aanhangers bestaan uit nog niet door het kapitalisme bedorven pure zonnekinderen uit de Derde Wereld en Mensen van Kleur, aangewend ten bate van een hoog links en radicaal feministisch ideaal.

  _____________________________________________________________________________

  Links modus off.

  Zo denken sommige feministes en linksen dus echt!
  Je kunt erom lachen, maar het is in feite diep treurig.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Maar ook de R.K.-Geestelijkheid doet er braaf aan mee.
  Aan de islamisering………….
  ////////////
  MOLENBEEK: De Pastoor opent zijn kerk voor de onderbreking van de Ramadan, d.w.z. de Iftar-maaltijd….

  http://www.saphirnews.com/photo/art/default/9703413-15638209.jpg?v=1466296244

  Nee het is geen goede Belgen-mop, het is helaas de werkelijkheid…..

  Vrijdag 17 juni wilden de moslims van Molenbeek, Brussel hun Iftar maaltijd in de openlucht voor de Kerk houden, maar het begon te regenen.
  Dus….., de Pastoor van de Saint-Jean Baptiste de Molenbeek Kerk, opende de deuren van zijn Kerk voor hen.
  Dit zo gezegd, zou je kunnen denken dat een-en-ander geïmproviseerd zou zijn. !
  En ongetwijfeld wil men U dit graag doen geloven, maar ik geloof er niets van.
  De banken waren al van-te-voren aan de kant geschoven en er waren tafels voor in de plaats gezet.
  Pastoor P. Adrien Saniko was zelfs voor de maaltijd uitgenodigd.
  We weten niet of de kruisbeelden en andere ook met doeken waren bedekt, of-te-wel waren “gesluierd”, zoals gebruikelijk is als moslims een Kerk in beslag nemen.
  Het maakt verder niet uit of we weten dat ,t “geïmproviseerd” was of niet, wat we wel weten is dat Molenbeek een islam-wijk is, buitensporig ge-ïslamiseerd en een voedingsbodem voor terroristen……….

  Voilà cet iftar

  Er waren 600 mensen aanwezig, er was muziek en gezang,”Islamo-Christelijk “, bestaat zo iets ? ? ? ?, toespraken in ,t Arabisch; salam, salam aleykoum mijn broeders…., sluiers en djellababa,s.
  De imam en de priester zij aan zij, en het voedsel was UITERAARD……….hallal
  Als je ,t goed bekijkt, kunnen we aan de Christenen van Molenbeek maar gelijk vragen om voortaan hallal te eten en wat van ,t islam-“geloof” over te nemen, zoals steniging, de sharia en ,t hele verdere zooitje.
  Waarom hen ook eigenlijk niet een beetje duwen in de richting tot bekering tot MOSLIM ?
  ….
  Bekijk deze foto eens goed, het lijkt wel of de moslims het “V”-teken van overwinning maken.
  …………

  http://ripostelaique.com/molenbeek-cure-ouvre-eglise-aux-musulmans-rupture-jeune.html

  Like

 9. Thoth zegt:

  En dat gaat rustig door, totdat ineens de feministische socialist (die hebben ze daar) denkt, wow, wat is er aan de hand… maar ja, dan is het te laat.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Ik kan me nog héél goed herinneren dat de mannen vroeger rechts moesten zitten en de vrouwen links… Weet je waar…? In onze eigen katholiek kerk!…
  Iedereen vond dat heel normaal.

  Maar als wij dit soort achterlijke gebruiken hebben afgeschaft mag het ons nimmer meer opgedrongen worden door een primitieve en bestiale minderheid die meent de enige echte mensensoort op deze aarde te zijn omdat ze in het waanidee geloven dat zij een wáre God aanbidden…! Weg met die zooi en neem gelijk al die politieke totaal-hoogverraad-plegers mee die ons verraden en verkocht hebben!!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik kan me dat ook nog wel herinneren, maar het was wel in de jaren 50.
   Er werd ook niet zo erg de hand aan gehouden want ik ging gewoon met moeder links zitten.
   Vader ging nooit mee, vond het maar “poppekast”, hij was niet Katholiek.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad Delamontagne.
    Maar vóór de oorlog werd er natuurlijk wel erg de hand aan gehouden.
    Herinner je nog die plaatsen vooraan welke met koperen naamplaatjes waren versierd. Je mocht daar niet gaan zitten. Ik vond dat het summum wat je in je leven zou kunnen bereiken in de Katholieke religieuze hiërarchie, en wilde zo’n plaats op mijn verjaardag hebben.
    Helaas bracht ik het niet verder dan 3 maanden misdienaar, daarna werden ik en enige andere misdienaars oneervol ontslagen wegens wangedrag op het altaar tijdens de eredienst… Het zal duidelijk zijn dat dit feit tot enige beroering leidde in de familie.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Dat voor de oorlog weet ik natuurlijk niet meer, was toen pas 2 of 3.
   Maar nu U dat van die koperen plaatjes schrijft. Ik herinner me dat, behalve dat ,t “gepriviligeerde” plaatsen waren, er ook luxe ! knielkussentjes hingen, met zo,n klein koperen slotje.
   Misdienaar ben ik nooit geweest, mischien wilde vader dat niet.
   Die vond ,t allemaal maar “poppekast”.
   Maar goed, inplaats van die “poppekast” krijgen we 60 jaar later iets anders terug.
   Spookhuis islam………………

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Het was voor mijn tijd, maar ik meen me te herinneren dat vroeger vrouwen na hun bevalling achter in de kerk moesten gaan zitten omdat ze ‘onrein’ zouden zijn.
   Als kind was ik al allergisch voor zulk soort waanzinnige zaken, ik weet nog dat ik boos was omdat meisjes geen misdienaar konden worden, jaren later kon het wel.

   Like

 11. delamontagne zegt:

  Uiteindelijk wil Sadiqh Khan hier-na-toe.
  De Engelse Universiteit over een decade.
  …Klopt, geen vrouw meer te bekennen.

  Like

 12. Ron zegt:

  En hier komt de islamitische aap uit de mouw.
  Laten de engelse progressieve dames en feministen er alvast maar aan wennen dat ze achteraan zullen staan, overal, in de nabije toekomst met hoofddoek op en bewaakt door een mannelijk familielid.
  Idem dito de “refugees welcome” roepende dames. De volgende stappen zijn dat het stemrecht voor vrouwen zal verdwijnen en op den duur het recht om te werken. Er moeten namelijk banen gecreëerd worden voor alle migranten mannen (95% van het aantal) en alleen de stem van mannen telt.
  De vrijheid die ze dachten te hebben is er dan niet meer, maar dat zullen die feministen en progressieve dames pas op het allerlaatste moment ontdekken als het echt weg is.

  Het is alleen zo rot voor de gewone vrouwen in engeland die het niet eens zijn met het gevoerde politieke waanzinbeleid.
  Ik hoop dat de engelse mannen in die toekomst nog genoeg dapperheid (en ook wapens) zullen bezitten om in elk geval die laatst genoemde gewone vrouwen te beschermen, met grof geweld indien nodig.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De vooraanstaande Engelse vrouwen zullen te laat bemerken dat ze
   helemaal achteraan moeten staan in het zo rijke islamitisch leven. Net goed…

   Like

 13. Wachteres zegt:

  De islamisering in de EU zet door. En links werkt er hard aan mee.

  Je gelooft het toch niet. Als mij gevraagd werd of ik achteraan wilde gaan zitten dan kwam ik ostentatief op de eerste rij terecht.

  Walgelijk oplitiek correct!

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Engeland loopt natuurlijk VOOR op NL………….!

   EXCLUSIVE: London School of Economics Islamic Society holds segregated dinner with a curtain across the room to separate male and female students

   Like

   • elisah zegt:

    Het laat zien dat je primitieve mannen niet in de buurt vrouwen kan vertrouwen, het loopt anders uit de hand.

    Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Roep ik vanachter uit de keuken Bertha dit moet je lezen !

  Had ik het maar nooit gedaan, weer een week met de laptop in een keuken kastje !

  Like

 15. s.breget zegt:

  Met een moslim als burgemeester van Londen kan je toch niet meer zeggen dat Engeland een Europees westers land is .Alleen de balkan landen zijn een buffer tegen de islam.En zien kunnen we de EU zien als een Hospitaal van zwakzinnigen die zorgd voor 1grood kerkhof in de toekomst.

  Like

 16. s.breget zegt:

  Waar zijn de mannen van Stavoren in NL gebleven .

  Like

 17. Jan zegt:


  https://www.bol.com/nl/p/ik-wil-trouwen/1001004010209134/

  I Want to Get Married: Ghada Abdel Aal  The men who came knocking, she says, equated finding a match with buying a fridge or a durable pair of shoes: “He has his list and you have yours. He wants a defrost function and it has to be so many feet high. If she fails, he can just buy another one.”

  She was prompted into writing because of the “awful” types traipsing through her door: “I had the cheap type, who asked me not to carry a mobile phone because he did not want to pay for it.

  “When I said I would spend my own money, he said: ‘I will need that too.’

  “Then there was the mama’s boy, who would not answer any question without checking with Mother first. He lived in the Gulf and wanted to get married a week later on webcam. I was just very unlucky. My mother was very understanding; if it were not for that, I would be divorced with children by now.”

  Beneath the veneer of comedy is a serious message. Abdel Aal tackles – albeit with humour – the marriage crisis in Egypt, where high unemployment and a housing shortage mean young couples can remain engaged for years before they can afford a flat (a social prerequisite for marriage), by which time they are bored with each other.

  http://www.thenational.ae/arts-culture/books/i-want-to-get-married-ghada-abdel-aal#page2

  Like

 18. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  En denk niet dat de linkse gekken wakker worden, ze willen meer, meer, meer, moslims want het is zo cool, hip en cultureel verrijkend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s