Duisburg: “Integratieraad” ontkent volkerenmoord

Screenshot_9

(Door: Verena B. – Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische Integratieraad in Duisburg (foto) blijft trouw aan de Turkse dictator Recep Tayyip Erdoğan. Hij heeft een besluit over de Armenië-resolutie genomen, waarin de gemeentelijke islamcommissie de volkerenmoord op de Armeniërs ontkent. Burgemeester Sören Link (SPD) is not amused en riep de Integratieraad ertoe op het besluit tijdens een speciale vergadering aanstaande maandag in te trekken.

De “taz” bericht:

In het besluit wordt parlementariërs met Turkse wortels van “verraad aan het herkomstland” verweten. Van enkelen wordt beweerd dat zij contacten met de verboden Koerdische arbeiderspartij PKK onderhouden. De parlementariërs zouden geen rekening hebben gehouden met de belangen van oorspronkelijk uit Turkije afkomstige burgers. “Dit zullen we niet vergeten en dit zal ook gevolgen hebben”, staat er letterlijk.

Begin juni had het Duitse parlement in een resolutie de misdaden tegen de Armeniërs door het Ottomaanse Rijk ongeveer honderd jaar geleden als volkerenmoord geclassificeerd. Daarop riep Turkije zijn ambassadeur uit Berlijn terug, van oorsprong Turkse parlementariërs werden beledigd en bedreigd.

De handelwijze van de Integratieraad uit Duisburg zou onacceptabel zijn, verklaarde Link. De commissie zou niet de bevoegdheid hebben zulke besluiten te nemen. “De deels martiale woordkeuze, het uitschelden en bedreigen van individuele parlementariërs hebben in een commissie van de stad Duisburg niets te zoeken”, staat er in een brief.

Stadsraad zal het besluit vernietigen

Of de Integratieraad het besluitmaandag vrijwillig terugtrekt, is nog niet bekend. Het lid van de Integratieraad Erdoğan Aydin zei bijvoorbeeld dat hij niet van plan zou zijn in te binden. Hij zou alleen de namen van de genoemde parlementariërs uit het besluit willen halen. Zeker is dat de stadsraad maandag tijdens een vergadering het besluit zal vernietigen. Het stadsbestuur heeft de beslissing van de Integratieraad al juridisch aangevochten. De voorzitter van de Integratieraad, Erkan Üstünay (SPD), is inmiddels vang voor de naam van de commissie. Terwijl veel leden bij de stemming blanco gestemd zouden hebben. Zij beschouwden het besluit vanaf het begin als ontoelaatbaar, berichtte Üstünay.

[…]

In de Integratieraad van Duisburg zit geen enkele Spanjaard of Italiaan, alleen maar Turken, die bijvoorbeeld Erdoğan en Fathi heten. Integratieraden bestonden vroeger niet, omdat de buitenlanders zich probleemloos integreerden. Integratieraden werden speciaal in het leven geroepen voor mensen van de islamitische religie en er werd wetgeving gemaakt, opdat deze zogenaamd geïntegreerde leden hun grondwet-vijandige eisen aan onze samenleving kunnen opleggen. Duitse politici zijn daarbij graag behulpzaam, want wij zijn een tolerant, gekleurd en divers land en de islamitische cultuur inclusief de sharia verrijkt ons allemaal. Wie dat niet gelooft, is gespuis, racistisch en rechts-radicaal en moet met alle middelen bestreden te worden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Verena B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Armenië, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Genocide, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duisburg: “Integratieraad” ontkent volkerenmoord

  1. Pieter zegt:

    Een bonte verzameling grijze wolven. Allemaal afschieten !

    Like

    • Petra DeBoer zegt:

      Inderdaad allemaal grijze wolven en die zullen nooit de genocide erkennen want dat past niet in hun ideologie. Deze fascistische nationalisten hebben nog nooit iets fout gedaan in hun ogen en voelen zich ver verheven boven andere volken en daar past het erkennen van een genocide natuurlijk niet bij.

      Saillant detail: De Duitse regering heeft niet alleen de genocide op de Armeniërs en andere christelijke minderheden erkent maar ook erkend dat het Duitse rijk ten tijde van WOI medeverantwoordelijk was, dat wil zeggen niks heeft gedaan om de genocide te stoppen want de regering van toen was geheel op de hoogte omdat ze een bondgenoot van het Ottomaanse rijk waren. Hadden de Duitsers het Ottomaanse rijk niet geholpen in WOI dan had Palaat Pasja geen kans gehad om de Armeniërs en andere christelijke minderheden uit te roeien.

      Dat de Duitse regering ook de medeverantwoordelijkheid vermeld in de resolutie is de grijze wolven natuurlijk een doorn in het oog. Bewijzen zijn er in overvloed in het Duitse regeringsarchief maar ze blijven ontkennen zoals hun Führer Erdogan.

      Like

  2. De islamitische Integratieraad in Duisburg (foto) blijft trouw aan de Turkse dictator Recep Tayyip Erdoğan. Tja verwacht men dan wat anders, dringt het nog niet helemaal door dat men dik 60 jaar bezig is om het islamitische paard van Troje binnen te halen. Het grondpersoneel van Allah blijft de pedofiele kinderverkrachter trouw tot in de dood en hiermee bedoel ik geheel iets anders dan de lijfspreuk van Michiel Adriaanszoon de Ruyter. Ja wie islam zaait zal jihad oogsten houdt dat maar voor ogen, want dan kan het nooit meer zo erg tegen vallen Kuch….

    Like

  3. Wat zijn dit toch een stelletje vuile achterbakse gluipers.

    Like

  4. Hoe ze het ook noemen of niet willen noemen…. blijft een bewezen feit dat deze turken dik anderhalf millioen onschuldige mensen over de kling gejaagd hebben!!

    Like

  5. sjuad kirosati zegt:

    Turkije Europees kampioen,,, dat zou wat zijn!

    Like

  6. Elena zegt:

    Ben dol op vier potige wolven. Wolven zijn onderling zeer sociaal.
    Behalve twee benige wolven…die mogen van mij afgeschoten worden.

    Like

  7. aegoliuscs zegt:

    Volksvertegenwoordiging pur sang in de deelgemeente Marxloh en Uber Marxloh te Duisburg.
    Niks aan de hand in Marxloh.

    https://www.youtube.com/results?search_query=Marxloh

    Like

  8. Sabeltant zegt:

    kijk dat lelijke kopvod toch eens smerig grijnzen.
    Smerige provocateurs zijn het allemaal.

    Like

  9. Jan zegt:

    Die Erkan Üstünay zei na de moord bij Charlie Hebdo en de moord op de Joden dat dit niets met islam te maken heeft: …Auch wenn sich die Attentäter auf die Religion beriefen, Terrorismus habe weder eine Nationalität noch eine Religion. Dus, je hoeft verbaasd te zijn over het standpunt omtrent Armenië
    http://www.wir-sind-du.de/2015/01/integrationsrat-verurteilt-pariser-attentat-terrorismus-hat-keine-religion/

    Pegida noemt hij rechts-extreem, racistisch, een groepering die anderen verkettert en de multikulti in de weg staat die juist voor verrijking heeft gezorgd.

    Gangsterkop met dom baardje of zoiets
    http://www.duisburg365.de/duisburg/artikel/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=8366

    Like

Plaats een reactie