DE EUROPESE “ISLAMOFOBIE”-TOP

Screenshot_75

(Door: “Islamofobia-Terrorist”)

Op dit moment komen in Sarajevo, gesponsord door Erdoğan, invloedrijke culturele marxisten en moslims bij elkaar om onder de dekmantel van ‘islamofobie’ een strategie te bedenken die de islamisering van West-Europa moet versnellen. Nederland wordt vertegenwoordigd door Ineke van der Valk, een corrupt en leugenachtig links loeder. Zij wordt betaald door Nederlandse moslimorganisaties en zal gaan pleiten voor een Europees verbod op ‘islamofobie’.

Volgens Ineke en consorten is ‘islamofobie’ een ‘racistische ideologie’ waar radicalisering en islamterreur door worden uitgelokt.  Dat de islam zélf in de kern een racistische én terroristische ideologie is, is natuurlijk aperte nonsens en ‘islamofobisch’.

Screenshot_74Zij zullen er dan ook alles aan doen om “islam-bashers” als ondergetekende de mond te snoeren (veel succes), zodat de Europese verraderselite én haar mediavriendjes ongestoord kunnen doorgaan met hun strategie de Europeanen onwetend te houden. Dat doen zij al tientallen jaren door de verspreiding van een giftige mix van leugens, misleiding, ontkenning, vervalsing, witwassing en marginalisatie van feiten over de islam.

Helaas voor hen staan hun ivoren torens op instorten en gaat de tijd komen dat de rollen zijn omgedraaid en er een top wordt georganiseerd om de islam te verbieden en de verraders te hangen.

http://islamophobiasummit.com/

Door:
“Islamofobia-Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op DE EUROPESE “ISLAMOFOBIE”-TOP

 1. teun v beek zegt:

  1- moslims zijn geen “ras”. Het is van de gekke om cultuur kritiek tegen deze staats cultus neer te zetten als zijnde gobinisten (gobinisme en socio-darwinisme) zijn de wetenschappelijke termen voor het zg racisme.
  Mijn kritiek jegens de islam treft ook de autochtone moslims.
  Mijn bescherming gaat uit naar de niet islamitische allochtonen….

  Like

 2. Jean zegt:

  Welke lafaard zou mij kunnen verbieden islamofobie te hebben?
  Ik heb islamofobie en ik zorg er goed voor dat ze niet verdwijnt want ik walg van alles wat besmet is met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam, nooit of te nimmer zal een barbaar binnen geraken in mijn woning zelfs niet al zou hij/zij een ambetantenaren postje bezetten.
  Ik kies zelf uit met wie ik wil praten en ik kies zelf uit wie ik zal toelaten mijn woning te betreden, niemand maar dan ook niemand kan dat beslissen in mijn plaats.
  Gelukkig stijgt islamofobie overal pijlsnel, de Brexit is voor 95% toe te schrijven aan islamofobie, ook de Britten willen die smeerlapperij niet op hun grondgebied en gelukkig volgen nog landen die dat duidelijk zullen maken.
  De redding van Europa bestaat enkel als de grenzen gesloten worden en de aanwezige barbaren verwijderd zullen worden dan pas komt er terug rust, welvaart, veiligheid én leefbaarheid.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Het linkse loeder Ineke en haar geestverwanten zijn onze grootste vijanden.
  De mohammedaan zélf zouden we er (nog) wel uit kunnen trappen, maar als Ineke & Co de mohammedaan blijft beschermen, verdedigen en faciliteren, ziet het er somber uit.
  Vooral omdat Ineke & Co andere linkse idioten in het zadel hijst, die nóg meer mohammedanen willen importeren. En die hypocriete plucheplakkers leveren zélf geen cent in voor het onderhouden van al die ‘vluchtelingen’, noch nemen ze er een stel in huis.
  Dat juk wordt ONS opgelegd.

  Wanneer breekt nu toch eens de tijd aan dat IEDEREEN zal zien wat wij hier zien?

  Geliked door 1 persoon

 4. Pieter zegt:

  Wat vreemd, een vrouw die zichzelf onderzoeker noemt en artikeltjes publiceert, heeft steeds als uitgangspunt ‘islamfobie’. Bij mijn weten is het bestaan van deze fobie nooit aangetoond; hooguit zal hij eens voorkomen bij een enkele patient tijdens een sessie van de psychiater op de divan.
  Ook in het grote psychiatrische handboek DSM wordt geen enkel woord aan deze fobie gewijd.
  Genoeg reden al om deze vrouw te wantrouwen, want een onderzoeker die met zulke sterke vooroordelen komt is nog minder waard dan een nep-wetenschapper.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Ze heeft “een brede achtergrond in de sociale wetenschappen waaronder een doctoraal pedagogie/onderwijskunde” dus dan kun je de rest wel raden.

   Like

   • Hendrik zegt:

    Ja, dat wil in het westen zeggen dat alles met een links papje is overgoten en dus totaal niet objectief is. Deze dame haar uitspraken nutteloos en dom.

    Like

 5. En dan alsjeblieft zo’n van der Valk voorop! Zodra ik de naam las, dacht ik: Oh, ja, natuurlijk: Díe weer……!
  Hoe zo’n zogeheten academisch gevormd lóeder toch zoveel even erbarmelijke- als levensgevaarlijk-giftige nónsens bij elkaar krijgt,, heb ik me al zó vaak afgevraagd, dat het de moeite niet loont, er nog verder je hoofd over te breken.
  Het zal mij benieuwen, wanneer de incompetente trít haar leerstoel nog eens afgenomen wordt op grond van het gegeven, dat zoiets als “islamofobie” helemaal niet bestáát.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Theresa U durft Alfa gevormde academici nogal te beschuldigen. Ze zal wel op een hoog wetenschappelijke manier gevormd zijn. Bijvoorbeeld door de Diederik Stapel methode goed bestudeerd te hebben en toe te passen. Al die slappe frutstudies stellen geen ene reet voor. Zelfs vroeger hoog gewaardeerde opleidingen als Delfts ingenieur brengt tegenwoordig gestoorden als Samsom voort.

   Like

 6. Marc zegt:

  Wat doet onze Zijlstra hiertegen?

  Like

 7. Angie1968 zegt:

  Iemand zei ooit dat het fascisme ooit terugkeert als anti-fascisme (Churchill?)
  Dat is hedentendage regressief links, culturele relativisten, islamknuffelaars. Maar de boodschap is gewoon duidelijk: hey zijn DICTATORS. Islamofobie is een uiterst gezonde levensinstelling! De rest is een Orwelliaanse nachtmerrie.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  En de vrouw (Ineke van der Valk) bracht het kwaad in de wereld. Gelijk het Bijbelverhaal van Adam en Eva. Dit soort vrouwen heeft het IQ van een zwaar demente aap. Gelukkig zijn veel vrouwen niet zo.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De keiharde waarheid over de (verborgen maar nooit verdwenen) Übermenschen…

  Like

 10. Jan zegt:

  Ik dacht, ‘waarvan ken ik dat wijf’, maar even zoeken en zie, in 2013 was er hier ook al een artikel over deze NSB’er:

  Islamofascistisch liegen met Ineke van der Valk
  Geplaatst op 8 augustus 2013
  https://ejbron.wordpress.com/2013/08/08/islamofascistisch-liegen-met-ineke-van-der-valk/

  Bij die boekpresentatie waren ook Tineke Lodders, CDA ,Arib, PvdA, Klaver, GL, antisemiet Rene Danen en Jaap Hamburger (wanneer wordt die eens opgehangen aan de kerktoren in Broek in Waterland?) aanwezig. Zie foto’s
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2012/01/13/boekpresentatie-islamofobie-en-discriminatie/

  Like

 11. ongesgoolde zegt:

  De verenigde naties bellen met de islamitische staat :

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  Spreken zulke mensen zoals , Ineke van der Valk , dan nooit met militairen die in conflict gebieden (islam) , bijv . Srebrenica , Libanon , Afghanistan , Mali enz enz zijn geweest ? Die militairen kunnen je stuk voor stuk vertellen wat voor goor volk islamieten zijn. In de BREEDSTE zin van ’t woord.

  Like

 13. Alphons Mantel zegt:

  gemeenteraden wemelen van dit soort islamverliefden ( inmiddels 500 moskeen).
  Gelukkig heeft de Brexit bij velen (maar niet bij het Eu-bestuur ) de ogen geopend voor het werkelijke gevaar der islam

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Het wegpoetsen van wandaden veroorzaakt door de islam (door islam appaesers en beroepsmoslims) is als het wegpoetsen van een hardnekkige vlek. Hoe harder je poetst hoe smeriger en zichtbaarder de vlek wordt. We zijn nu zover dat iedereen de vlek ziet en hoe meer de vlek zichtbaar wordt hoe wanhopiger en rigoreuzer het wegpoetsen opgepakt wordt. Vergeet vooral niet dat in progressieve millieus duizenden loopbanen en verdienmodellen op de tocht komen te staan. Voordat ze definitief ten val zijn gebracht zullen ze steeds wilder en niemand ontziend om zich heen gaan slaan.

  Like

 15. elisah zegt:

  Een fobie is een psychische aandoening, hoe wil men dat verbieden?

  Like

 16. Dat kan je niet verbieden Elisah, Zo’n paniekaanval krijg je vanzelf wel als er vlak bij je huis 200 moslims komen wonen.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Het heeft hier niets mee te maken, maar hier is geen open draad:

  Zucht, op radio een al ruim een uur die Prim of Prem hoe je het schrijft, zit weer te schreeuwen op radio 1, met Harrie van Bommel van de SP, een en al Wilders afkraken. Een en al luide taal van die Prim of Prem, onbegrijpelijk dat zo een man wordt toegelaten op de radio, en zijn accent, en zijn uitspraken, het is echt meer dan erg. Ik hoor net een meneer die zich ook heel ergert, prachtig, die meneer legt even uit dat hij zo schreeuwt omdat hij zichzelf zo zielig vindt, omdat hij z.g. gediscrimineerd voelt, even klappen voor deze meneer. Nu een mevrouw die hem heel erg vreselijk vindt, hij verdiend zijn geld uit de zakken van witte mannen waar hij zo’n hekel aan heeft. Het is echt meer dan erg wat deze man eruit gooit. Het commentaar is niet van de lucht, weg met die schreeuwlelijk, waar zijn we beland, ze komen hier te eten en te drinken, krijgen een baan en wij zijn de zondebokken, ik heb er geen woorden voor, zucht!!!!! nog even, begint hij over stemmen voor een huidskleur, nu komt er kleur aan!!! Nu kun je zien hoe de NOS of NOP in elkaar zit.

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Ik ben er trots op om te zeggen dat de islamofobie een ongeneeslijke ziekte is, waarvan ik hoop, maar in eerste instantie zeker weet, dat er nooit een medicijn tegen gevonden zal worden. Een ander woord voor het is ‘gezond verstand’ en wie wil dat dan niet? Laten ons gezond verstand omarmen en koesteren, want het maakt ons, de waarheid en de wereld alleen maar sterker.

  Like

 19. Pingback: DE EUROPESE “ISLAMOFOBIE”-TOP – Kattukse Vrienden voor Israël

 20. Anneke zegt:

  Het GEHELE politiek/economische westen heeft een enorm ISRAEL-FOBIE. Bang in hun hart voor deze kleine democratie, gelegen op het middelpunt van onze planeet???? Waarschijnlijk enorm gefrustreerd dat hun LEUGENS meer en meer openbaar worden. De westerse populatie decennia trachten onder te sneeuwen met leugens, fabels, kan beter zeggen: WAAN BEEL DEN over Israel. De psychoten aan het westerse roer, staan bol van levensgevaarlijke denkbeelden…..TOTAAL ON GE SCHIKT voor het werk dat zij uitvoeren. “Verraders, horen achter slot en grendel”…Levensgevaarlijk, om hun vrijuit te laten gaan. !!! ! !!!

  Like

 21. Jan zegt:

  Binnenkort ook in ons theater:

  San Diego Unified School Board Approves Creation Of “Anti-Islamophobia Plan”…
  Even worse, CAIR created the plan.
  http://www.kpbs.org/news/2016/jul/27/san-diego-unified-school-board-approves-anti/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s