VIDEO: Syrische vluchtelingen versus Palestijnse “vluchtelingen” tijdens de “Human Rights” Council van de Verenigde Naties (22-06-2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Brabosh”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Verenigde Naties, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: Syrische vluchtelingen versus Palestijnse “vluchtelingen” tijdens de “Human Rights” Council van de Verenigde Naties (22-06-2016)

  1. Komen de Palestijnen nou ook hier al onze joodse mensen lastig vallen ?

    Like

  2. Angie1968 zegt:

    Wow, eindelijk een vrouw waar ik respect voor kan opbrengen. Ze pakt dat huichelachtige tuig mooi aan. Maar maak je geen zorgen, schat , over enkele jaren, als de Moslims in de meerderheid zijn in Europa, worden ze net zo strontvervelend als de Palestinoos. Het blijven natuurlijk islamieten.

    Like

  3. Marc zegt:

    Ik durf te wedden dat, als Europa eenmaal volledig in puin ligt vanwege aanvallen van de zonen van a la in het zog van de huidige islamitische kolonisatiegolf vanuit Afrika en Azië, de VN zich nog steeds druk maakt over Israëlische ‘vervolging’ van zg Palestijnen.

    Like

Plaats een reactie