Thilo Sarrazin: “Ik kijk niet naar het nieuws”

Screenshot_111

(Vertaling: E.J. Bron)

In een interview met het “Handelsblatt” verraadt Thilo Sarrazin dat hij niet naar het nieuws op televisie kijkt. Op de vraag van de journalist “Wat gaat er in uw hoofd om als u de beelden ziet van de vluchtelingen in Europa?”, antwoordde Sarrazin:

“Ik zie die beelden niet, omdat ik in principe niet naar het nieuws kijk. […] Ik probeer me niet te laten beïnvloeden door toevallige mediabeelden.”

Over de huidige situatie in het land velt hij een ontluisterend oordeel: “Alles wat ik in ´Deutschland schafft sich ab´ geschreven heb, werd niet alleen volledig bevestigd, het is veel erger geworden.”

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Duitsland, gezond realisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Thilo Sarrazin: “Ik kijk niet naar het nieuws”

 1. Luister graag naar Radio 1 maar het laatste jaar wordt het nieuws en de actualiteitsprogramma’s overschaduwd door een constante stroom links gezwam van de gutmenschen welke hoofdzakelijk voor eigenbelang deze misselijkmakende propaganda bijna 24 x 7 uitbraken. Blijft maar een conclusie over het is beoogde verbreiding om het Nederlandse volk rijp te maken voor een totale onderwerping aan het linkse gedachtegoed en nivellering van Europa…

  Like

  • Driek zegt:

   Adriaan Jansens zegt: Luister graag naar Radio 1 maar het laatste jaar wordt het nieuws en de actualiteitsprogramma’s overschaduwd ….

   Vroeger luisterde ik altijd naar “Met het oog op morgen”, en ’s middags naar een of ander belprogramma over een Nieuwsonderwerp, en ’s avonds naar Sjors Frölig. Nu heb ik de radio al ruim drie jaar niet meer aanstaan. Allemaal links geleuter. Televisie heb ik niet. Dat verzwakt de geest.

   Geliked door 2 people

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Adriaan Jansens,
   ik luister in de auto wel eens een uurtje naar radio 1. Leer uw vijand kennen, daarom.
   Om te kotsen verder. Gutmenschen gereutel, D66-propaganda. Totale aanbidding van geld. En natuurlijk snoeiharde leugens van de overheid.
   Poppenkast met journalistieke aangevers: “denkt u dat de PVV zich slecht uit laat over medemensen en dat dit de tegenstellingen in de maatschappij verhardt” en dan het inkoppertje van de bevriende deskundige: “ja ik denk dat de PVV zich slecht uit laat over medemensen en dat dit de tegenstellingen in de maatschappij verhardt”. Kwaliteitsprogramma’s vinden ze zelf…….
   En de reclames zijn helemaal debiel; geheel doorspekt met Engelse termen en yupgericht.
   Raar dat dergelijke bagger nog steeds met belastinggeld betaald wordt.

   Verder kijken wij ook nooit naar het nieuws. Het is namelijk geen nieuws, het is dat wat de overheid ons serveert als nieuws.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ik luister ook zo-nu-en-dan naar RI, naar b.v. dat programm waar die Kockelmann mensen te woord staat
   Over allerlei onderwerpen, MAAR………zodra er iemand komt met ideeën die niet overeen stemmen met de zijne, wordt die onbeschoft afgebekt en de microfoon gesloten.
   Voor het nieuws kijken we naar allerlei verschillende zenders en om daarna jezelf beter te informeren is er internet.
   Niemand kan dus zeggen:”dat wist ik niet/nooit van gehoord !”.
   Vroeger had je kranten en naslagwerken nodig om bij te blijven, nu is er onstelbaar veel info beschikbaar.

   Geliked door 1 persoon

 2. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Wij worden als het ware beïnvloed door de Media. De Media laat feiten weg, waardoor wij niet volledig op de hoogte worden gehouden!

  Like

 3. Ja, het is hun versie niet de onze.

  Like

 4. Da haben Sie völlig Recht, Herr Sarrazin: Nichts als EU-Propaganda und Lúgepresse! Durch Internet wird ein Mensch noch besser informiert!
  Sind Sie eigentlich noch immer in der SPD? Vielleicht wäre die AfD für Sie inzwischen das bessere Alternativ……?

  Like

 5. Pieter zegt:

  Meneer Sarazin de tv beelden zijn niet ‘toevallig’, er wordt ons voorgezet wat de elite en linkse journalistiek vindt dat wij moeten zien en dat is altijd eenzijdig in hun straatje.

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  Nederlandse radio uitzendingen luister ik niet meer, het is een links theekransje geworden.
  Overigens, ook de TV is bij ons op zwart gegaan, in ieder geval wat de Nederlandse uitzendingen betreft, de media is volledig verziekt door het linkse schorremorrie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s