Politieke persoonlijkheidsstoornis

Screenshot_110

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Hoog- en laagbegaafde zelfloyaliteit

Je krijgt nogal wat over je heen tegenwoordig als je WIT bent, schrijft blankenhaat-diva Simons op haar social medium. Ben je al niet het slimste meisje van de klas, ga je dat ook nog eens van de daken lopen schreeuwen. Het zou meelijwekkend zijn als ze niet zo kwaadaardig en racistisch zou zijn. Verblind door het aangeboren eeuwenoude Afrikaanse (daar onderlinge) haat-gen laat ze zich ook nog eens ge(mis)bruiken door de haat- en verdeelzaaipartij DENK om, naast de domste Turkse en Marokkaanse aanhang, ook de meest hersenloze ZWARTE zieltjes te winnen om zo meer groei in DENK te genereren. PvdA-afvallige en zijn geboorteland verradende Kuzu heeft qua IQ duidelijk óók niet vooraan gestaan toen het zakje met intelligentie werd uitgedeeld, maar is aantoonbaar wèl de gemeenste en meest geslepene van het stel en maakt daar dankbaar misbruik van.

Ik wil even kort memoreren dat DENK (overigens betaald van uw belastinggeld) vindt dat inburgeren onzin is, dat nieuwkomers de Nederlandse taal niet hoeven te leren, maar daarentegen prevaleren zij wèl dat etnische afkomst boven kennis en kunde gesteld moet worden als het op de banenmarkt aankomt. En daar vraag ik me toch werkelijk af waar de logica ligt, want hoe kun je in hemelsnaam een baan claimen op kleur en etnische afkomst als je niet eens met je collega’s of klanten kunt communiceren? Ik zou dan ook met klem willen adviseren om de naam DENK in DOM te veranderen. Daarmee definieer je in 1 woord zowel de partij als de aanhang en het is nog een letter minder ook.

Persoonlijkheidsstoornis

Ik heb door een toevallige zap-sessie op tv de laatste uitzending van Tros Opgelicht en de reacties daarop eens twee weken gevolgd. Het betrof hier een boomlange kozijnenman uit Hengelo in Overijssel die al ruim 38 mensen (en dan hebben we het alleen nog maar over Nederland) heeft opgelicht. Hij blijkt daar geen enkel probleem mee te hebben. Sterker nog, W. ziet het zelf als uitsluitend zakelijke pech en dekt zichzelf tijdens de confrontatie ‘vakkundig’ af met een kladblokje om buiten beeld te blijven. Zelfs in de daaropvolgende aandacht van de regionale media geeft W. geen enkele blijk van ook maar enige empathie en lijkt hij niet in te zien wat hij bij andere mensen aanricht. Iemand reageert op de site van Tubantia [ik vermoed op basis van beroepsmatig inzicht], waar W. zichzelf onder een andere naam lijkt goed te praten,  met een opmerkelijk inzicht. Deze persoon herkent bij zakenman W. een overduidelijke persoonlijkheidsstoornis.

En daar kom ik weer terug bij Simons! Maar ook bij veel huidige politici zie ik een evidente overeenkomst met deze kozijnenman. Juncker, Merkel, Zalm, Van Rijn, Rutte en Klijnsma zijn uitgelezen voorbeelden van bestuurders met een soortgelijke persoonlijkheidsstoornis. Ook zij beroven en ruïneren zonder enig probleem of inzicht weerloze bevolkingsgroepen en hebben/tonen daarbij de empathie van een ingevroren kip. Alleen eigen(partij)belang en zelf-loyaliteit zijn vooropstaand bij deze psycho-patiënten.

Het grootste probleem is echter dat zowel zakenman W. (met zijn bv’s) als de betreffende ‘dames en heren’ in de politiek beschermd worden door wet- en regelgeving en dat heel bewust en doortrapt tot op de limiet uitbuiten. Uiteraard is deze ‘logische’ wetgeving opgesteld door diezelfde hoogopgeleide delegatie, ter zelfbescherming en zelfbehoud. Nu zijn de logica en redenatie van hoogopgeleiden sowieso vaak niet te volgen en ik zie dan ook sterke patronen van autistische eigenschappen terug in hoogbegaafde/hoogopgeleide mensen. Sociaal zijn zij absoluut niet vaardig, zij stellen zich als persoon veelal boven anderen, kunnen zich niet invoelen in anderen, zien zelf niet in wat ze fout doen en het raakt ze totaal niet als ze daar op een redelijke manier op geattendeerd worden. Met deze mensen valt gewoonweg NIET te praten! De tunnelvisie bij deze mensen (ook een typische autistische eigenschap overigens) is zó groot, dat ze niet eens begrijpen waar je het over hebt. Sterker nog; zij vinden zelf dat ze het juist príma doen en de bijkomende schade die zij aanrichten zien zij slechts als een zakelijk risico. Helaas zijn juist zij vaak de bestuurders binnen de (R)overheid, banken en grote bedrijven. Zo gezien, zou je dus ook kunnen stellen dat hoogbegaafdheid, in financieel opzicht, de meest gunstige vorm van autisme is. Vergelijk je dit met Simons, dan kun je stellen dat hoogbegaafdheid ook heel dicht bij laagbegaafdheid ligt, omdat beide vormen enorme blinde vlekken hebben qua inzicht, creativiteit, constructief handelen en zelfreflectie.

Eigenlijk kun je het ze niet eens kwalijk nemen en zijn het zielige figuren, omdat zij door deze afwijking hun eigen beperkingen niet zien. Anderzijds echter dienen zij zo snél mogelijk gestopt te worden, omdat zij door hun stoornis onherstelbaar veel schade aanrichten. Omdat praten of demonstreren hen totaal niet raakt, zal het op een andere manier dienen te gebeuren, waarbij, net als bij wat zij nastreven, alles geoorloofd is, puur uit zelfbescherming tegen deze gekken. Het wordt tijd voor een Haagse lente.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Politieke persoonlijkheidsstoornis

 1. Sabeltant zegt:

  Heel Denk heeft een persoonlijkheidsstoornis. In de wandelgangen noemen we dit islam.

  Like

 2. sjuad kirosati zegt:

  Ach,, witvloed, leer er mee leven mevr Simons, je zult het vast wel kennen,, witte vrouwen hebben hetzelfde probleem het zal vast nooit geen blackfloot gaan heten.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Wat doen al die fucking kudt Zuurinamers nog in NL als ze het hier zooooo slecht hebben en zoooo door de racistische whiteman gediscrimineerd worden?? Oppleuren uit ons land, terug naar je eigen grafland, dit is NL en dit is een blank land!! Niemand houdt jullie tegen om te vertrekken, er staan gratizzzzzz vliegtuigen te wachten om jullie terug te brengen naar waar je hoort. Scheelt ons weer bergen subsidie en (bijstands)uitkeringen.

  Like

 4. reageerbuis zegt:

  En de top der duinen is ook al blank.

  Geliked door 1 persoon

 5. wauso zegt:

  Dit is een artikel welk ik zeer goed vind ! Ik heb het daarom ook direct aan 1 der betrokkenen gezonden !

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Ja mijnheer Rutte, dat is waar. NEDERLAND ( lees: de Nederlandse burgers) draagt inderdaad op enorm veel manieren bij aan de INTERNATIONALE vrede en veiligheid. Maar U DRAAGT, ALS ONZE MINISTER-PRESIDENT, TOTAAL NIET BIJ aan de NATIONALE vrede en veiligheid VAN DE NEDERLANDERS!!

   Like

  • elisah zegt:

   Ze hebben meestal het syndroom van Asperger, een vorm van autisme met oa een verminderd vermogen tot empathie en weinig gevoelsleven.

   Like

 6. Als je het woordje blank neemt komt dat nogal eens voor in onze taal, bruin kan je ook niet nemen. Blank en rein, of zwart en vuil. Je kan leuke combinaties maken en tegenstellingen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De Niet-Zwarten hebben tot nu “Blanken” geheten.
   Nu mag dat niet meer van de “Zwarten”.
   Nu moeten die “Blanken” “Witten” heten.
   “Witten” omdat de Niet-Witten “Zwarten” heten.
   En “Blanken” discriminerend is tegenover “Zwarten”…

   Maar stel dat de voorheen “Blanken” nu eens “Witten” hadden geheten.
   Dan zouden die “Witten” nu “Niet-Zwarten” moeten heten.
   Want “Witten” mogen heten is discriminerend als de anderen “Zwarten” moeten heten.
   Hoe kun je “Zwarten” “Zwarten” noemen als de anderen “Witten” heten…?
   Nee, “Niet-Zwarten” en de anderen “Niet-Witten” is absoluut niet discriminerend….

   Totdat een “Niet-Witte” plotseling bedacht.
   Zij mogen “Niet-Zwarten” heten en ik moet “Niet-Witten” heten…!!!

   Like

   • Mirjam zegt:

    Snap je het zelf nog, Paul? 😐

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Heel goed. Goed lezen.

    Wat ik hiermee duidelijk wil maken is dat het protest van de kleurlingen nooit zal ophouden omdat zij, vanuit het besef dat ze inderdaad de minderen zijn van de blanken, zullen blijven ageren tegen alles wat blanken realiseren.

    En dat schrijf ik in mijn laatste regel die in feite de kern van het probleem, dat eeuwig zal blijven, benoemd: “Zij MOGEN “Niet-Zwarten” heten en ik MOET “Niet-Witten” heten..!”

    Like

   • elisah zegt:

    Ze schamen zich eigenlijk gewoon voor hun roots, bekijk maar eens een paar foto’s van stammen of van missionarissen van vroeger, vaak zeer genant voor hen, ook ivm het enorme verschil in ontwikkeling.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Ik weet het, het was maar een grapje. Je hebt gelijk. Wat je ook doet, het is en zal nooit goed zijn in de ogen van deze ‘Niet-Zwarten, omdat de ‘Niet-Witten’ altijd fout zijn in de ogen van de ‘Niet-Zwarten’. Pure nijd, haat en verachting.

    Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ik las ergens dat ongeveer 15 % sociopaten zijn.
  Dus dat soort mensen.
  Misschien is het wel optimistisch en is de situatie erger.

  Like

 8. Leo zegt:

  bruine vla en bruinbrood mag ook al niet meer…
  Maar ze vreten wel allemaal graag blanke vla en wittebrood ,…. van onze centen dan wel te verstaan !

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Mag dit eigenlijk nog wel gezegd worden?

  “Het ziet zwart van de blanken.”
  “Met de blanke sabel.”
  “Blanke lak.”

  Straks moeten er heel wat woorden uit de woordenboeken verwijderd worden.
  Gekke teef, die Simons.

  Like

 10. Witte gestampte muisjes, zwarte gestampte muisjes BAH !!!!!

  Like

 11. Gilaforte zegt:

  Het spelen in de zandbak, er zullen altijd meerdere zijn, die de taartjes kapotmaken omdat ze het leuk en lekker vinden, pure egoïsme en geen sociale gedrag. Dit artikel en het uitleg over hoog- en laagbegaafde zelfloyaliteit is helder, duidelijk en en zeer waardevol voor de maatschappij.

  Like

 12. sjuad kirosati zegt:

  Intussen zijn de wet controleurs op reces.
  Gezien de aanslag weeën van de profetische MSM zal deze 777 baby snel geboren worden.
  Moeten -ze- terugkomen van reces want Wilders,,,,.
  Dan gaat het over grenzen die getrokken moeten worden en grenzen die niet getrokken worden.
  Dan gaat het over Brussel, met heel veel tamboerijn.
  Zou dus de profeten aanraden te berichten een kern jihad strijders met verderf plannen bekeert te hebben! wat voor de een orde (Federatie) op chaos moet betekenen betekend voor de ander hieraan onderdanig te moeten worden,, wanneer stem gerechtigd Nederland zegt; we kappen ermee, valt heel Brussel met een Twin snelheid.
  Er zullen dus maatregelen nodig zijn om dat te voorkomen.
  Oorlog hebben we al, volgens Rutte, stemmen kan zomaar ineens uitgesteld worden, de Federatie neemt de _RutteWar_chaos over en Nederland is Totaly Totaly Totaly overgeleverd.
  De Departement van al hun zorgen verlost.
  Het koningshuis van de lastbezoekjes af.

  Het stemmen moet eerder,,, al moet dat ten kostte gaan van het onbestraft laten van cultuurland verkwanselaars,, en erger.

  Like

 13. Jenny zegt:

  Laat dat stomme wijf toch lullen, die is niet wijzer, want wat wij voor gek weg gooien, raap zij voor wijs op. Je wordt schijtziek van die imbeciel.

  Like

 14. Wij mensen zijn hele slimme organismen want anders waren we een paar miljoen jaar geleden al allemaal opgevreten geweest. Een uur voodat er een vlieg het waagt om ons oog in te dobberen hebben we ons oog al dichtgekenepen en gemene mensachtigen of andere roof- en graaiachtigen zien we onderbuiktechnisch al op 10 kilometer afstand aankomen. Een stomme kut, van welke kleur dan ook, hebben we al op haar inhoud gescand voordat ze de lippen van elkaar heeft gekregen. En tóch krijgen we er af en toe weer de engste ziektes van. En dat komt omdat we erg te beïnvloeden zijn. En lui. Zodat we gemakshalve maar doen wat een ander zegt, de krant bijvoorbeeld of de televisie. Dat noemen ze leren maar dat is niet zo. We krijgen te horen dat we elkaar moeten vertrouwen en dat doen we dus waardoor we genaaid worden. We hadden nog nooit gehoord dat negers slaven waren en best zielig. Nou ja, er stond wat in een geschiedenisboekje, maar ja, als je alles moet geloven. Tot er een paar begonnen te zeiken over zwartepiet, onze kinderen geen feestje gunden en dat wij allemaal teringlijers zijn en rascisten. Toen begon je beter met je onderbuik te kijken en zag je tussen al die leuke lui met een kek kleurtje opeens tiefuslijers staan met een gestoorde doos, een zwarte. Valt mij trouwens op dat het allemaal wijvon (m/v/caitlyns) zijn en Koewinsies.

  Like

 15. Frechy zegt:

  Ik zou weleens willen weten hoe de Surinaamse en Antilliaanse gemeenschap in Nederland denkt over deze zwarte pisvlek.
  Zij beweert namens hen te handelen en zet daarmee een hele bevolkingsgroep weg als zijnde racistisch tegenover de Nederlanders.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Frechy
   Vermoed dat veel gekleurde mensen hier net zo’n grote afkeer tegen hebben als wij, maar dat een deel er helaas wel achteraan zal lopen. Dat zullen dan vooral de maatschappelijk mislukten zijn, die de schuld voor hun eigen falen gaan externaliseren en bij de Boze Witten Ander gaan neerleggen.

   Heb een video gezien van een gekleurde politieman, die door het radicaal linkse activistische schorem verrot werd gescholden, alsook van een normale en aardige zwarte man in het Friese Grouw, die zich helemaal niet met dat stelletje wilde identificeren, maar door hen wel ongevraagd met ”broer” werd aangesproken en met een huiveringwekkend fanatisme op de datum van de afschaffing van de slavernij werd gewezen; alsof 1863 gisteren was.

   Maar ja, dat zijn dan ook de ”huisnegers”, die zich aan de ”witte meesters” hebben onderworpen en hun zgn. ”bevoorrechte positie” niet willen kwijtraken.
   Dat die mensen daar gewoon hard voor hebben gewerkt, en zij dat ook hadden kunnen doen, wordt dan maar vergeten.
   Heel het tegenwoordige Nederland is in hun ogen namelijk een slavenplantage, waarin zij zichzelf beschouwen als de ”veldnegers”, die door de Boze Witte Ander met zwepen worden geslagen, stelselmatig worden gediscrimineerd en buitengesloten.
   Dat zij daar met een dergelijke houding en met een dergelijk gedrag ook alle aanleiding toe geven valt helemaal buiten hun verkrampte blikveld.
   Want het is en het blijft allemaal de schuld van de ”Witten.”
   Nooit die van henzelf.

   Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 17. C.A.Barstow zegt:

  Ik kan maar één ding verzinnen en dat is dat het een onvoorstelbaar lachwekkend en triest wijf is.

  Geliked door 1 persoon

 18. Onno zegt:

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’…..in verholen werkelijkheid: zeker en vast!

  Maar met autisten gaat dat prima (en ze zijn ook bijzonder empathisch richting dieren en kinderen bijvoorbeeld) mits je rekening houdt met wat ze aankunnen.

  Dat is meestal teveel moeite ook voor doctorandussen, die vaak zelf door de bomen het bos niet meer zien. Een PB BV academische opleiding helpt daar ook totaal niet bij.

  Like

 19. Wat een anti-blanke racistische opmerking zeg!! Wilde apen slaat door wereldwijd. Ze willen heel de wereld in een getto veranderen.

  Like

 20. joopklepzeiker zegt:

  Zou Simmons nu een Maagdenstraat product zijn ?

  Like

 21. Mirjam zegt:

  Ik moet zo lachen om de idioterie die Nederland en zijn burgers in de greep heeft in deze tijd. Onze beroemde nuchterheid versus de achterlijke cultuur discriminatie. Wie gaat winnen? Eigenlijk maakt het helemaal niets uit, want al zouden de nuchteren winnen, dan zouden de ‘achterlijke cultuur vertegenwoordigers’ niet verliezen, want ze blijven overtuigd van hun gelijk, omdat de overheid en de rest van de populatie die ook bestaat uit ‘achterlijke cultuur vertegenwoordigers’. hun verlies niet erkennen of inzien. Het is vechten tegen de bierkaai, met deze mensen.
  En het ergste wat ooit heeft kunnen gebeuren, is wel dat ze ‘aan de macht’ zijn gekomen en onderdeel uitmaken van een regering die over de nuchteren beslist.

  Wij willen een Nexit van al die ‘linksstiechels’. Wij willen een normaal Nederland met normale nuchtere burgers en een normale nuchtere regering. Vroeger plaatsten ze die verdwaasden in een gekkenhuis, zo nuchter waren we, nu plaatsen ze ze in de Tweede Kamer. Het gekkenhuis regeert!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s