EU kondigt verdere uitbreidingen aan naar Balkan

Screenshot_81

De federale EU-‘minister’ van Buitenlandse Zaken Federica Mogherini (wie kent haar niet?) heeft aangekondigd de EU spoedig uit te bereiden naar de Balkan:

“We zijn vastberaden om door te gaan met de uitbreiding van de EU en het is erg belangrijk om dat nu opnieuw te bevestigen … de boodschap is luid en duidelijk: We gaan door. Dank u.”

De EU heeft kennelijk niets geleerd van ons Nederlandse referendum en de Britse Brexit. Dat Mogherini compleet de weg kwijt is, maak ze nog maar eens duidelijk:

Volgens haar heeft “men in de EU vaak moeite heeft met de toegevoegde waarde van het Europese project te zien” maar… “Waar anderen onoverkomelijke problemen zien, zie ik kansen”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Balkan, Communisme, dictatuur, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op EU kondigt verdere uitbreidingen aan naar Balkan

  1. Jean zegt:

    Dat gek wijf is totaal krankzinnig, heel snel plaatsen in een gesloten instelling.

    Geliked door 1 persoon

    • louis-portugal zegt:

      Je neemt me de woorden uit mijn mond.
      Idd. totaal gestoord.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Wat ’n afstotend uiterlijk heeft die vrouw toch…
        Bovendien volkomen geestesziek!
        Hoe hebben ze die kunnen vinden…

        Waarschijnlijk gewoon ’n raam-advertentie opgehangen in alle gestichten.

        Like

  2. Driek zegt:

    DE TELEGRAAF

    Vakantievluchten Turkije snel op orde
    29 min geleden Paul Eldering

    Vakantievluchten naar Turkse badplaatsen, die vanochtend flink in de war liepen na de mislukte staatsgreep, zijn vanaf maandag weer op schema. Dat zeggen vliegmaatschappijen Transavia, Corendon en TUIfly.

    ,,Vandaag en morgen maken we een inhaalslag om Nederlandse toeristen die op Schiphol en op de bestemmingen strandden door uitgevallen vluchten, alsnog weg te krijgen”, aldus een woordvoerster van Transavia, die zaterdag zes vluchten naar Turkije schrapte.

    In de middag gingen de vluchten wel door, nu duidelijk is dat de veiligheid van toeristen aan de kust geen gevaar loopt. ,,In strandplaatsen als Antalya, Alanya, Side, Bodrum, Marmaris en Kusadasi is niks aan de hand”, benadrukt Corendon-topman Atilay Uslu. Hij liet zijn vluchten de hele dag gewoon doorgaan, net als TUI. ,,Er is alleen een negatief reisadvies voor Istanbul en Ankara, waar de schermutselingen plaatsvonden, niet in de vakantieresorts.”

    Geld terug

    Desondanks wil ongeveer een kwart van de Nederlanders, die dit weekend naar Turkije zouden vliegen, niet meer gaan uit angst of principe. De meesten kunnen bij TUI, Thomas Cook, Sunweb en Corendon gratis annuleren. Zij krijgen hun geld terug. ,,Deze coulanceregeling geldt alleen zaterdag en zondagâ€, zegt Hanita van der Meer van Thomas Cook.

    ,,Tientallen mensen die de vlucht aanvankelijk annuleerden, wilden later op de dag alsnog naar hun vakantiebestemming vliegen. Dat proberen we zoveel mogelijk te honoreren, maar het is even schipperen met de beschikbare zitplaatsen”, laat TUI-baas Arjan Kers weten.
    Lege stoelen

    Volgens Uslu helpen de touroperators elkaar zoveel mogelijk om lege stoelen te voorkomen. ,,Dat geldt ook voor passagiers die nog in Turkije vastzitten, omdat hun thuisvlucht met Transavia vanmorgen niet ging. Daar zitten ook klanten van ons bij, maar ik denk dat we nog dit weekend alles weer op orde krijgen.”

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Dat vakantievolk is toch helemaal van de pot gerukt.,..

      Wie gaat er nou naar ’n islam-land op vakantie… Alléén het idee al…!

      Like

  3. Drs.P. zegt:

    Ik zie een foto van een compleet narcistische mindcontrolled zombie.
    Hoe kan deze, niet van deze wereld zijnde vreemde miep op zo’n hoge plaats terecht gekomen zijn, of zijn al de Brusselse trekpoppen juist daarop geselecteerd net als het gestoorde wijf van een Malstrom voor haar was????
    Deze gestoorde communistische trut dient op wat voor manier gestopt te worden, net als al het andere trekpoptuig in het Brusselse !!!

    Geliked door 2 people

  4. Angie1968 zegt:

    Kan iemand Mogherini alstublieft deporteren naar de Noordpool en haar nooit meer laten terugkomen? Dat wijf is werkelijk volledig de weg kwijt. Wat een anti-democratisch kankergezwel, met veel te veel ongecontroleerde macht en invloed. Echt een communistische dictatoriale tyfustrut met gigantische oogkleppen op. Geen enkel gevoel voor wat er leeft bij de Europese bevolking. Gewoon je eigen zwakzinnig-utopische wereldbeeld opleggen aan het volk, en denken dat je het beste met ze voor hebt. Wat een arrogantie, wat een dedain, wat een stompzinnigheid. Big Sister has got to go!!!

    Geliked door 2 people

  5. En nog een paar miljoen moslims bij…

    Geliked door 1 persoon

  6. Eric zegt:

    We hebben geen Euro-enthousiasme maar Euro-euthanasie nodig!

    Geliked door 2 people

  7. C.A.Barstow zegt:

    Die hersenloze doos vergeet gemakshalve maar even dat er een heer, genaamd Vladimir Poetin dat niet zomaar zal slikken, en volkomen terecht natuurlijk, Rusland wordt te makkelijk aan de zijlijn gehouden, dat gaat ons een keer opbreken.

    Geliked door 2 people

  8. koddebeier zegt:

    Dat wijf (en de rest van het EU rapalje)heb ook een plaat voor haar muil zo dik als de chinese muur !!!

    Like

  9. Claudia M. zegt:

    Het enige wat ik kan doen, is hopen dat Nederland voor een Nexit gaat. Ik heb geen enkel vertrouwen in dat megalomane instituut daar in Brussel. Geldverslindend, ondemocratisch en oncontroleerbaar kreng. Ze breiden zich maar suf uit, maar haal Nederland hier in vredesnaam uit!

    Like

    • herman zegt:

      en of geld verslindend en dan wil men die armoedige landen er nog bij natuurlijk willen die dat ze zijn nu al aan het berekenen hoeveel ze kunnen krijgen van de EU

      Like

  10. Pieter zegt:

    O ja, het vast geweldig om Bosnie het meest fundamentalistische islamgebied in Europa bij de EU te betrekken.
    Mevrouw ziet hier een ‘kans’ om Europa nog sneller te islamiseren.

    Geliked door 1 persoon

  11. oud-marinier zegt:

    Dat wijf stuurt regelrecht aan op ’n confrontatie met Rusland .

    Like

    • BigLJohn zegt:

      Iedereen van de (in)correcte linkse politiek houd zich momenteel daar mee bezig. De kans op het gevaar van een gewapend conflict met Rusland neemt met de dag toe. Men waagt zich in het hol van de Russische beer en waant zich onoverwinnelijk. Wat Napoleon en Hitler meemaakten met de Russen is nog niets vergeleken met de aanstaande oorlog van de Russen tegen de E.U. Zelfs een nucleaire oorlog is niet uit te sluiten waarin ook de Verenigde Staten een koekje van eigen deeg zullen krijgen !

      Like

  12. elly zegt:

    en ze hebben er gewoon schijt aan …ze duwen het onze strotten …of we het willen of niet …en het liefst met een sneltrein ….stel je voor dat er opstanden gaan komen

    Like

  13. paulzwueste zegt:

    Wanneer gaat de EU nu eens de ruimte in?
    Onbekende planeten zoeken om bij de EU in te lijven.

    Like

Plaats een reactie