Marine Le Pen wil het radicaalislamitische fundamentalisme uitroeien

Screenshot_80

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook de Franse presidentschap-kandidate en cheffin van het Front National, Marine Le Pen, heeft nu het woord genomen m.b.t. de radicaalislamitische terreuraanslag in Nice. In een officiële standpuntbepaling roept ze op tot de strijd tegen het “islamisme”.

ongecensureerd.at

Radicaalislamitisch fundamentalisme uitroeien

In haar boodschap betuigde ze haar deelneming aan de families en familieleden van de slachtoffers. De Franse nationale feestdag zou veranderd zijn in een dag van droefenis en verschrikking. De Fransen mogen niet langer toekijken bij de voortdurende terreuraanslagen en hun doden tellen zonder hier iets tegen te doen, aldus Le Pen.

De oorlog tegen de gesel van het radicaalislamitische fundamentalisme zou nog niet begonnen zijn, maar het zou hoogtijd zijn om het de oorlog te verklaren. Deze gesel zou uitgeroeid moeten worden. Dit zou de diepe wil van het geschonden Franse volk zijn en zij zou al haar energie ervoor gebruiken dat deze wil gehoord en uitgevoerd wordt.

84 doden, talloze gewonden

Tijdens de festiviteiten ter gelegenheid van de Franse nationale feestdag was laat op de donderdagavond in Nice een radicaalislamitische terrorist met een vrachtwagen over een afstand van twee kilometer door een mensenmenigte geraasd. Bij de aanslag zijn 84 mensen om het leven gekomen, meer dan 100 raakten gewond, waarvan tientallen zwaar. Bij de terrorist ging het om een 30-jarige Tunesiër, die al bij de politie bekend was door geweldsdelicten en illegaal wapenbezit. Hij werd door de politie doodgeschoten.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Islam, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Marine Le Pen, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Marine Le Pen wil het radicaalislamitische fundamentalisme uitroeien

 1. Angie1968 zegt:

  Ik heb de toespraak gehoord, en die was werkelijk presidentieel. Vooral het aanstippen van de apathie van types als Valls en Cazeneuve was helder. De onmacht en het gebrek aan moed werd geweldig benoemd. Ze gaf aan dat de grenzen dichtmoesten, meer geld naar leger, politie, BVD, geen dubbele paspoorten, uitzetting en preventieve opsluiting… Heel logisch allemaal, zoals Wilders het ook al aangaf, maar blijkbaar te moeilijk voor onze elites. De lafbekken die al bij voorbaat toegeven en overgeven. Marine for president!

  Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  Mohamed Lahouaiej Bouhlel: “ALS DOOR ,N BLIKSEM-SCHICHT GERADICALISEERD>:

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/07/bb55de3c9f8468396518e3cb2f49297b06433ce5.jpg?w=1152&h=645

  Mohammed was, als men goed luistert naar zijn buren, ZE ZIJN ALLEMAAL MOSLIMS en huurders van de sociale-huurwoningen in Nice, een “quasie” -ongelovige.
  Hij dronk, deed `niet aan de rammeldan, je zoudt zweren dat hij niets van doen had met de islam.
  Iedereen die naar de DES-INFORMATIEVE Franse zenders keek/luisterde, maar ook de moslim-zenders: Radio Mosquée Coran et Bicot FM, hebben bemerkt dat het beladen woord “ISLAM” niet eenmaal in hun uitzendingen werd genoemd.
  Aanvankelijk werd hij “Fransman” van Tunesische afkomst genoemd, maar zie de effectiviteit van Hollande en binnen 24 uur was hij tot Tunesiër gereduceerd.
  Lange,lange uren lang was hij de zieligerd die als een depressieveling werd gepresenteerd wegens zijn scheiding.
  Het was gewoon weer een “geïsoleerde”daad van een gek waarvan helemaal niet was bewezen dat hij terroristische banden had.
  Dat “,t” iets van doen had met de Islamitsiche staat, …………… stilte.

  Gelukkig hadden de adviseurs van de Franse
  Regering hun diagnose snel gesteld:”Hij was super-de-super” snel geradicaliseerd, je kunt het a.h.w. “een Bliksem-schicht” noemen, zo snel.

  Als alles niet zo tragisch was zou je het een grote farce kunnen noemen.
  Iedereen die de Noord-Afrikanen kent weten van die “Fijne-momentjes”, waarbij op feesten wel degelijk alcohol wordt geschonken.
  Het is echt een totale ontkenning van hun mentaliteit om met zulke onzin aan te komen.
  MAAR, ik blijf erbij, elke moslim op Frans grondgebied blijft een mogelijke moordenaar, en een potentiële vijand.
  In een toestand van oorlog als men zijn vijand kent, weet iedereen wat de oplossing is.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Ik lees nu net dat enkele uren voor de aanslag, hij 100.000 Euros naar zijn familie in Tunesie heeft ov edrgemaakt.
   Hoe komt zo iemand aan al dat geld.??????????????
   Nice: 100 000 euros envoyés à sa famille quelques jours avant l’attaque.

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  …..Marine Le Pen wil het radicaalislamitische fundamentalisme uitroeien….Maar dan moet wel grondig de bezem erdoor gehaald worden. Alle Arabische staten met nucleaire bommen platbranden, en een burgeroorlog in Europa, om ook Europa te zuiveren van de Islam. De maat is vol. Veertienhond jaar Islam en honderden miljoenen doden. Laten we de Islam alsmaar verder gaan, blijven we dit alles tolereren ? De wereldheerschappij voor de Islam. Je voelt op je klompen al aan dat dit een volslagen idiote doelstelling van de Islam is die nooit verwezenlijkt zal kunnen worden. Ik ben benieuwd hoe lang de Europese bevolking zich passief blijft houden aangaande de Islam. Kaarsjes branden en stille marsen, bah bah. Niet lullen, maar poetsen. Het gepeupel moet niet kakelen, maar een ei leggen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s