VIDEO: Franse minister-president Valls uitgejouwd bij aankomst herdenkingsmoment voor de slachtoffers van Nice (18-07-2016)

 

De Franse minister-president Manuel Valls werd vandaag uitgejouwd toen hij aankwam in Nice om deel te nemen aan een minuut stilte voor de slachtoffers van de terreuraanslag die daar plaatsvond. Meerdere duizend mensen waren bijeengekomen voor de herdenkingsceremonie, die werd gehouden voor het Monument du Centenaire bij de Promenade des Anglais. Valls werd uitgejouwd voor wat de mensen zien als het falen van de regering de aanval te voorkomen.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Franse minister-president Valls uitgejouwd bij aankomst herdenkingsmoment voor de slachtoffers van Nice (18-07-2016)

  1. Dat heb je er van MEER, MEER en MEER MOSLIMS, je weet ze zijn net een paling in een emmer snot.

    Like

  2. aegoliuscs zegt:

    Nederland meldt het ook:

    Franse premier Valls uitgejoeld bij herdenking voor Nice
    In Nice is maandag de aanslag herdacht waarbij donderdag 84 mensen omkwamen. Premier Valls was in Nice op de boulevard aanwezig bij de herdenking en werd door de menigte toegeroepen.
    President Francois Hollande was samen met minister van Binnenlandse Zaken Cazeneuve in Parijs bij de herdenking.
    Er heerst onvrede in Frankrijk over het huidige terreurbeleid. Minister Valls zei eerder in reactie over de aanslag in Nice dat het Franse volk “moet leren leven met terreur” en dat “tijden zijn veranderd”.
    http://www.nu.nl/buitenland/4294930/franse-premier-valls-uitgejoeld-bij-herdenking-nice.html?redirect=1

    In opdracht van de regering als militair sneuvelen, ligt de schadeloosstelling voor de nabestaande gemakkelijker, dan dat je als burger maar moet leren leven in een door de staat gecreëerde “veranderde tijd” lees binnengehaalde islam en talloze haatmoskeeën.

    Geliked door 1 persoon

    • delamontagne zegt:

      Het is ook de man die vorig jaar de Fransen vertelde [ wilde wijsmaken ], dat de is=lam HELEMAAL bij Frankrijk hoort.
      Dezelfde “bla-bla.diebla” die die Duitse Mevrouw de Duitsers wilde wijsmaken.

      Like

      • Wachteres zegt:

        http://www.spiegel.de/politik/deutschland/integration-gauck-distanziert-sich-von-wulffs-islam-rede-a-836241.html

        Gehört der Islam zu Deutschland? Ja – sagte Ex-Bundespräsident Wulff. Na ja – sagt sein Nachfolger Joachim Gauck. Diesen Satz könne er so nicht übernehmen, erklärte Gauck in einem Interview. Er könne auch diejenigen verstehen, die den Einfluss des Islam auf Europa und Deutschland nicht erkennen könnten. Migranten-Verbände reagieren verhalten auf Gauck.

        Er schijnt zelfs onder de ‘elite’ in Duitsland nog verschil van mening hierover te bestaan.

        Like

      • delamontagne zegt:

        De Hr Manuel Valls is een soort Frans equivalent van de NL-se Hr Timmerhans.
        Spreekt verschillende talen, een uitzondering voor een Fransman ( niet van geboorte, want z,n ouders waren toevallig in Spanje toen hij geboren werd, dus Spaans ).
        Maar waarom al die “hoog”-geplaatsten zo nodig dat islam aan Europa willen binden, is mij een raadsel.

        Like

  3. BigLJohn zegt:

    De man heeft zijn naam mee; Va(l)ls ! Ene Valserik dus. Kan ook zijn; Val op IS. Hoe het ook zij; of het nu Merkel, Rutte of Valls betreft, ze zijn alle drie kandidaat voor de elektrische stoel.

    Geliked door 1 persoon

  4. leefbarbaar zegt:

    Vergeet vlucht MH17 niet. Honderden landgenoten werden vermoord door deze aanslag en Rutte doet er alles aan om de daders niet te vinden en de onderste steen beneden te houden.
    Ja maar de daders zijn geen moslims??
    Nou en. Het zal je gezin of familie maar wezen, het leed is hetzelfde. Het verraad van Rutte dus ook.

    Like

Plaats een reactie