Asielparasieten in Italië EISEN betere omstandigheden en een enkeltje naar Duitsland

Screenshot_73

(Door: “rommel”)

300 illegale asielparasieten die in Italië kamperen, zijn uiterst ontevreden over hun situatie en eisen de bevoegdheid om zelf te bestemmen waar ze naar toe mogen reizen. Zoals gewoonlijk zijn dat de gratis geld- en verkrachtingsparadijzen in het noorden van Europa die hen lokken.

300 boosnegers hebben zich verschanst in een gebouw in een asielaccommodatie in Reggio Calabria in Zuid-Italië. De reden: Betere omstandigheden in het vakantiekamp en een gratis reis naar het financiële bijdrageparadijs Duitsland van moslimmoedertje Merkel.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Asielparasieten in Italië EISEN betere omstandigheden en een enkeltje naar Duitsland

  1. fleckie zegt:

    Linea recta retour,[hopsa de boot in, : uitladen ‘lossen,`aan de overzijde [de AFRIKAANSE bodem]

    Like

  2. Een enkeltje naar de hel. Vliegtuig vullen met parasieten, boven de kustlijn laadklep open en lekker pootje baden.

    Geliked door 2 people

  3. Angie1968 zegt:

    De immense domheid straalt van deze inferieure neuknegers af. En zoals ongedierte voelen ze dat ze macht hebben, dus eisen, eisen, eisen ze. Anders krijg je de volle laag met agressie en scheldpartijen. En dat linkse hulpvolk met hun domme kruiperigheid staat erbij er geeft maar toe. Zet maar een mitrailleur op dit zwarte tuig, dan rennen ze wel! Schiet ze de boten weer in en breng dit apenschorem zo snel mogelijk weer naar Afrika!

    Like

  4. Elena zegt:

    Wederom EISEN de dobbertnegerts.
    Direct terug op het bootje met die parasieten.
    Onbeschoft kudtvolkje.
    Wij de Europeanen kunnen niet gans Afrika onderhouden.

    Like

Plaats een reactie