ERDOĞAN

erdogan

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op ERDOĞAN

  1. aegoliuscs zegt:

    Tijdens een politieke bijeenkomst in december 1997 las hij een gedicht voor met de zinsnede: ,,Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten”. Daarmee ging hij volgens de hoeders van de seculiere staat te ver. In april 1998 werd Erdogan veroordeeld tot tien maanden celstraf wegens aanzetten tot religieuze haat en poging tot vestiging van een islamitische staat. Na vier maanden kwam hij al weer vrij.

    http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1425299/2007/07/23/Erdogan-populair-en-omstreden.dhtml

    Voornoemd gedicht was van Mehmed Ziya Gökalp:

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Ziya_G%C3%B6kalp

    Like

  2. Marc zegt:

    Sterker nog: de hufter suggereerde enkele jaren terug voor bomvolle stadions in Duitsland nog dat assimilatie uit den boze was, en dat dit een schending van de mensenrechten was.

    En dat terwijl de autochtone bevolking in de jaren ’70 en ’80 werd voorgehouden dat als je tegen assimilatie was, je automatisch racist was en tot het extreem-rechtse kamp behoorde. Hier moést assimilatie toen. Even later in de jaren ’80 evolueerde dit tot het politiek-correcte standpunt dat elke cultuur gelijk was, en dat onderwijs in eigen taal en cultuur geboden was.

    In ieder geval kan wel vastgesteld worden dat de islamo-fascist Erdogan consequent bij zijn standpunten blijft, terwijl die van de politiek-correcte elite hier door de decennia heen van de ene naar de andere kant rolt.

    En daarom is de politiek hier failliet!

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie