Zweden: Verkrachter duwde fles in de vagina van zijn slachtoffer, maar ontloopt deportatie – het strafbare feit is niet ernstig genoeg

Screenshot_71

(Door: Mats Dagerlind – Vertaling: “rommel”)

Zweden – De 26-jarige “asielzoeker” Regen Ghebrmrim uit Eritrea werd op 29 april van dit jaar door de Skaraborg rechtbank veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf en deportatie voor een verkrachting die hij had begaan in het appartement van zijn slachtoffer. In hoger beroep heeft de Hoge Raad van Göta het besluit tot uitwijzing nietig verklaard. In de motivering staat dat de verkrachting niet ernstig genoeg is om tot deportatie over te gaan.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Zweden: Verkrachter duwde fles in de vagina van zijn slachtoffer, maar ontloopt deportatie – het strafbare feit is niet ernstig genoeg

  1. fleckie zegt:

    Bestaat er niet …’IETS’ ….in de ‘medische wereld’ om dergelijke figuren, van hun’aandrang’ voor altijd te …..bevrijden?.

    Like

    • Cathja zegt:

      Tuurlijk wel! Castratie. Een harembewaker in de oude tijden werd ook gecastreerd. Dan bleef hij tenminste van de vrouwen af.

      Like

      • fleckie zegt:

        Mijn bedoeling met ‘iets’ is, medicinaal, dus onzichtbaar, [zodat diegenen mogen twijfelen aan ‘zichzelf’] [Psychologisch ook nog].

        Like

      • fleckie zegt:

        Nog eens terugkomend op castratie; ook in CHINAwerden jongens tot EUNUCHEN .’gedegradeerd’,[ althans, zo wordt het door de Westerse bril bekeken,]Chinese families brachten hun zonen op vroege leeftijd naar de’meester’ die dan castreerde, ; en de familie dacht, of hoopte zodoende hun zoon een goede politie aan vooral het keizerlijke hof te bezorgen, en zijzelf vanzelfsprekend op een ‘hoger peil’, in andermans ogen.

        Like

    • volksrechter zegt:

      Ja …..de uitspraak van zulke rechters met opknopen bestrijden, alsmede de dader.

      Like

    • biebie zegt:

      Kamfer in halal vlees toevoegen doet wonderen !!!!!!!!!!

      Like

    • peerke zegt:

      Gewoon afmaken en dezelfde fles er bij hem inknallen !!!!

      Like

      • Claudia M. zegt:

        Mmmm, ik had deze bedacht en op Fenixx geplaatst:
        Dan kunnen we alleen maar hopen dat ie, als ie over 2,5 jaar vrijkomt (of eerder, ze zijn daar – in Zweden – echt stapelgek), eens een keer de verkeerde tegenkomt, die ‘m castreert, z’n handel op sterk water in een forse weckpot stopt en deze vervolgens anaal inbrengt!

        Dit liefst voor ze ‘m afmaken…

        Like

  2. Pieter zegt:

    Leuk om te weten voor toekomstige daders; als zij maar niet ver genoeg gaan worden zij niet gedeporteerd.
    Feministenbeweging in Zweden is een lachertje, kwetsbare immigranten gaan voor vrouwen.
    Ja, deze Eritreer was vast erg kwetsbaar.
    Nou ja, ze zoeken het maar uit in Apenland Zweden.

    Like

  3. Misschien pas als die fles door haar keel eruit gekomen was. Dus de mentaliteit van die vent was dus niet erg genoeg.?

    Like

  4. Ien zegt:

    Afhakken zijn hele handeltje, wat een perverse schoft!

    Like

  5. koddebeier zegt:

    De kromspraak in Zweden blijkt verachtelijkt. Links draaiende ‘hersens’ zijn het begin van gekke koeziekte !! Dat soort rechters horen in een krankzinnige gesticht !!

    Like

    • volksrechter zegt:

      Opknopen moeten ze doen met zulke rechters !!!!

      Like

      • paulzwueste zegt:

        De echtgenotes van deze rechters kunnen gebruikt worden als verzamelbakken voor lege flessen en glazen verpakkingen.

        Wel sorteren op kleur.
        Bruin glaswerk bij die bruine en wit niet in de gleuf van lichtgetint.

        Geliked door 1 persoon

      • Cathja zegt:

        @ paulzwueste om 18:17

        Nou Paul, dan mogen die dames wel een zeer ‘ruim inkomen’ hebben, als ze alle lege flessen in ontvangst moeten nemen…! 🙂

        Geliked door 2 people

  6. Leo zegt:

    Sate stokkie in zn pisbuis rammen !!
    Wellicht minder ernstig…..

    Geliked door 1 persoon

  7. Cathja zegt:

    Is het vreemd dat die klootzakken steeds gewelddadiger worden? Nee, dat is niet vreemd, want de straffen die hen worden opgelegd zijn belachelijk mild. Ze kunnen een aardig potje breken in Europa, en al hun frustraties uiten. Op allerlei gebied.

    Als de overheid deportatie verbiedt, moeten de burgers het leven van die misdadigers dan maar tot een hel maken. Net zolang tot ze op hangende pootjes terugkeren naar eigen land. Laat ze daar de vrouwen dan maar ‘bewerken’ op hun primitieve manier.
    Wat een achterlijk, misdadig en pervers volk is het toch. Ik gruw van ze!!

    Like

  8. Tistochwat zegt:

    [quote] Wat wel duidelijk is dat de Zweedse feministenbeweging de nieuwe veroordeling niet zal bekritiseren, zoals gewoonlijk zal zwijgen omdat de dader behoort tot een “kwetsbare groep”

    Wat mij betreft, mogen ze die ‘feministische’ ‘manwijven’ een steelstofzuiger in hun muts rammen!
    En die arme, zielige verkrachter moet gewoon boven zee gedumpt worden. Dat is een techniek die men ook aantreft in de ‘hogere kringen’.

    Like

    • Tja, je zou zin krijgen om het molenpaard Meulenbelt dit soort berichten door d’r gore strot te duwen en haar te dwingen, zich voor eens en voor altijd uit te spreken!
      Begint zij dan óók weer over ‘kwetsbare groepen,’ schrap het woord ‘feminisme’ dan maar definitief uit het woordenboek!

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Theresa.

        Zie mijn 18.17u.-voorstel voor het verzamelen van gebruikt glaswerk.
        Meulenbelt kan op het Binnenhof worden ingedeeld bij het kleurloze glaswerk.

        Like

Plaats een reactie