VERDORVEN GEESTEN

Screenshot_37

En daar staan die barbaren verlekkerd naar te kijken.

(Door: “Driek”)

Die ongelooflijke rijkdom aan huiveringwekkende ideeën om mensen in naam van een barbaarse quatsch-profeet te martelen, doet mij dagelijks bijna schuimbekken van woede. U moogt gerust weten, spitse lezer van E.J. Bron, dat sinds de komst van dien verderfelijke islam mijn levensvreugd aanzienlijk is verdampt. Vroeger, ver in den tijd, kon ik stilstaan bij een oud grachthuis met donker glanzende ruiten bij een inktzwart grachtje, waarlangs statig oprijzend bemorste pakhuizen met spitse gevels. En de lichtval op een zonnige middag op het roerloos grijze water in bochtige grachten.

Meisjes en vrouwengestalten in fleurige japonnen, een hofje met een seringenboom. En een ouderwets café met Perzische kleedjes op tafel. Soms een schallende stem door den avondstilte. Nu is Amsterdam omfloerst met een onzichtbaar weefsel van angst en onrust. Burgers bewegen zich onder een onheilspellende nevel van doem en vervloeking.

“En ’t was zo zacht, en ’t rook zo naar seringen.-
Dan aai ‘k maar door de lucht. Herinneringen
Golven rondom me, en ‘k drijf naar ’t paradijs.”

Lezer, wij zijn in handen gevallen van onrechtschapen lieden in Brussel. Gewetenloze sujetten met Nazi-methoden die met ijzige koelheid ons land verkwanselen aan een oude vijand, ons versjacheren aan sluwe doortrapte mohammedanen met doorgegroeide wenkbrauwen, welke straks met een wrede grijns op hun baardig gelaat ons gevangen zetten in den ijzeren kluisters der slavernij. Dan leven wij onder de wrede heerschappij van lieden in djellaba. Onder grijze wolken, een omsluierende zon, een dreigende lucht.

Screenshot_38

Kijk, een schijnheilige volgeling van Mohammed.

Maar gelukkig kunnen medelevende burgers en regeringsleiders af en toe bloemenkransen neerleggen. Voor den slachtoffers van dat islamitisch schorremorrie. Maar eens moeten de ogen der burgers toch opengaan? Wij kunnen zo toch niet verder leven met al die rampspoeden? Ons kostbare leven slijten onder de gewapende macht der marechaussee met karabijnen in den aanslag?

Neen, lezer, laten wij, lezers van E.J. Bron, er op hopen dat den Nederlandsche burger straks zijn stem uitbrengt op de Partij van de Vrijheid van Geert Wilders. Want anders worden wij een ongelukkig volk.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VERDORVEN GEESTEN

  1. M.A.L. Sion zegt:

    Bloemrijke vertolking van wat in de harten van veel patriottische Nederlanders leeft. Wake up!
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  2. willz zegt:

    Trieste waarheid
    Hopen én bidden “Driek”
    Ook voor jou een gezegende dag

    Like

  3. Tistochwat zegt:

    [quote] Want anders worden wij een ongelukkig volk. [/quote]

    Nee hoor, de bewonderaarsters van Jesse Klavert bijv., feesten gewoon door.

    Like

  4. Als de gezegende lezer van de Bron en 99% van de andere rechtschapenen in dit land hun stem op Geert uitbrengen wordt het tijd om aan flankverdediging te gaan doen in de vorm van die welke de mensen van de Soldiers of Odin doen. Maar dan met goedgevulde UZI’s en pukkels vol met trinitotolueen. Gisteren zou ik geschreven hebben dat we welkomstborden en uitkeringsfolders als Persoonlijke Standaard Uitrusting mee moesten nemen maar nu heb ik dat filmpje gezien met wat die beesten met een paar piloten en misschien wel blonde pilootsen uit Rusland uit hebben gevroten.

    Like

  5. Ik stem altijd op de PVV van Geert Wilders, die partij is de grootste en staat achter het Nederlandse volk.

    Like

  6. mahoog zegt:

    Driek ik hoop ook ”dat het nog goed gaat komen”,voor mijn kleinkinderen dan…..De ouders zijn of plannen hun zoveelste vacantie,en de jongsters zijn veel te druk met hun”smartfone”, om zich druk te maken om de zich voltrekkende invasie.Opa word soft in the head is de leuze.Opa zit nog lekker verweg van het onheil…dàt dan weer wel.Waarom maakt opa zich er dan druk om?Mischien houd opa wel van ze.Mart Brasil.

    Geliked door 1 persoon

  7. Driek fantastisch verwoord, ik ken dat verlangen naar zo’n tijd. Maar die zal nooit meer terug komen. Wij mogen blij zijn dat wij daarvan getuigen geweest zijn. Op naar een volgende ronde met Geert Wilders.

    Like

  8. delamontagne zegt:

    De foto is in Indonesia Raya genomen, of-te-wel, “Islammig-light”.
    Het echte spul “Heavy” met arab-onlookers in ,t “heilige Land” Zelve…………

    A woman beheaded in the road.
    Five headless corpses hanging from cranes.


    Hoe die barbarians er naar staan te kijken ? ?
    ECHT NIET MET ONGELOOF……

    Like

  9. paulzwueste zegt:

    Bloemetjes leggen… niemand zeggen.
    Met kleurkrijtjes spreuken kalken.
    Selfies maken arm-in-arm-in-arm met moslims. Liefst met totaal gesluierde. Dat hakt er in…
    Onbeperkt aan stille tochten doen. Liefst in het donker dan lichten de kaarsjes zo romantisch op.
    Opzichtig in gebed verzonken zijn…

    En als we dat allemaal gehad hebben gaan we weer welkomstliedjes oefenen, want er is weer ’n wagonlading “vluchtelingen” gemeld…

    Like

    • Waarschijnlijk minder dan 1% van de populatie is krankzinnig maar ze bepalen wel door hun kostelijke optredens in de media de marsroute voor de rest van de mensen die nog even schoorvoetend staan te twijfelen of ze de hele zooi nu of morgen op zullen hangen, met d’r bloemen in het haar, de wirschaffendassen en die welkomstborden.

      Like

  10. Cathja zegt:

    Naar waarheid gesproken, beste Driek! Ik voel vaak een diepe heimwee naar mijn jeugd. Niet alles was beter, maar mijn herinneringen aan die tijd zijn zoet.
    U ook een gezegende dag, Driek.

    Like

  11. Jo zegt:

    Wij hebben het hier over het Sultanaat Atjeh, gelegen in het noorden van Sumatra, dat altijd islamitisch is geweest. Pas in 1914 is het onderworpen door luitenant-kolonel van Daalen. Mijn achterneef Swart werd daar toen gouverneur !

    Like

  12. Jo zegt:

    Wij hebben het hier over Atjeh, gelegen in het noorden van Sumatra, altijd islamitisch geweest. Pas in 1914 is het onderworpen door luitenant-kolonel Daalders. Mijn achterneef is daar toen gouverneur geworden.

    Like

  13. Erik zegt:

    Zoals vaak mooi verwoord beste Driek. Ook ik ken nog die mooie tijd van onbezorgdheid.
    Komt het omdat ik Opa ben en de wereld heb zien veranderen en de zorgen toenemen?
    Nee het is dat door de tijd dat de wijsheid mij heeft verlicht met het gruwelijke inzicht dat er onweer aankomt en mij onrustig zoniet misselijk maakt.

    De kleuren van de jeugd de manieren van de deugd zijn verbleekd en ongekent verloren.
    Het wordt grijs de zon ten onder ik maak mij op voor een wonder.

    Like

    • Driek zegt:

      Erik zegt: Nee het is dat door de tijd dat de wijsheid mij heeft verlicht met het gruwelijke inzicht dat er onweer aankomt en mij onrustig zoniet misselijk maakt.

      Mooi gezegd, beste Erik, maar dat inzicht dat er onweer aankomt, schijnt het merendeel der bevolking te ontgaan, en dat is werkelijk om moedeloos van te worden. Maar goed, het ergste zal ik niet mee meemaken. Vergeleken bij enkele jaren terug gaat de Islamisering nu wel erg snel, het is werkelijk huiveringwekkend, blijkbaar heeft het merendeel der mensheid zand in de ogen. Of ze willen gewoon niet aanvaarden dat hun gerieflijk leven nu voorgoed voorbij is.

      Like

  14. Tom Hendrix zegt:

    Driek, ik ben het weer geheel met U eens.

    Like

Plaats een reactie