Ontevreden met asielonderkomen: “Vluchtelingen” bestellen bus om naar instelling van hun keuze te rijden

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat ongeveer 40 “asielzoekers” niet tevreden waren met hun onderkomen, bestelden ze op eigen kosten een bus en vertrokken ze weer. Na tumultueuze toestanden werden ze overgeplaatst naar andere onderkomens in de deelstaat Nordrhein-Westfalen.

Duits - Zuerst

De zogenaamde “vluchtelingen” weigerden maandag  hun nieuwe onderkomen in Meschede in het Sauerland te betrekken. Tegenover de pers klaagden ze later over “mensonwaardige toestanden”. Het onderkomen in een voormalig schoolgebouw zou “misschien geschikt zijn voor dieren, maar niet voor mensen”, citeert de nieuwssite “Der Westen” de “asielzoekers”. Zonder dralen bestelde de groep een bus en betaalde uit eigen zak de € 400,- voor de rit naar hun vorige onderkomen in Bad Berleburg. Toen de groep daar aankwam, ontstond er tumult. Pas na onderhandelingen met de politie werd de regeling getroffen dat de “asielzoekers” één nacht in hun oude onderkomen mochten overnachten. Dinsdag werden ze over andere onderkomens in de deelstaat verdeeld.

Het districtsbestuur inspecteerde op grond van de beschuldigingen de instelling in Meschede, maar kon zich niet vinden in de kritiek van de “vluchtelingen”. De voormalige school zou voor de ingebruikname als asielonderkomen vorig jaar november volledig zijn gerenoveerd. Alleen al de renovatie van de sanitaire ruimtes zou € 400.000,- gekost hebben, verklaarde een woordvoerder van het districtsbestuur. Bovendien zou het onderkomen in Meschede bestemd zijn voor 450 personen. Op dit moment zouden er echter slechts 157 personen in wonen.

Een woordvoerder van de “asielzoekers” liet de pers echter weten: “enkele van ons waren bereid om op straat te leven of weer naar hun landen van herkomst terug te keren om blootgesteld te staan aan de oorlog, maar niet weer naar Meschede.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Ontevreden met asielonderkomen: “Vluchtelingen” bestellen bus om naar instelling van hun keuze te rijden

 1. Wat een onzin. Oorlogsgebied, ik geloof er zo langzamerhand niet meer in. Wij kunnen het niet met eigen ogen niet aanschouwen. We krijgen beelden voorgeschoteld door de media, het ware krijgen we toch niet te zien. Ze spelen allemaal hun eigen oorlogje. Die zgn. asielzoekers zijn het zo goed gewend. Hebben ze dan nog steeds niet door hoe zij ons UITBUITEN !!!!!!!!!!!

  Like

  • Haagse zegt:

   En ze kunnen ook nog op vakantie naar dat land wat zogenaamd in oorlog is.
   Dan zeggen ze hier ze vertoeven op dit moment ergens anders ja in hun thuisland lekker op vakantie.
   Waar halen zevhet geld vandaan?
   Eerst hierheen vluchten want er is oorlog waar ze nu weer op vakantie zijn.
   Hebben geen geld maar konden wel duizenden euro’s voor illegale overtocht betalen.
   Vervolgens willen ze geld en huizen want dat hebben ze niet zijn arm.
   Dan gaan ze vervolgens na asiel aanvraag hier wrl naar thuisland op vakantie.
   Hoe komen ze aan het geld?
   Het zou mooi zijn als dat achtelujke zooitje dat zich regering noemt deze mensen daar terplaatse schift en visum of verblijfsvergunning innemen en daar lekker achterlaten.
   De namen zijn immers bekend en als je terug gaat voor vakantie ben je geen vluchteling maar profiteur.

   Maar dat achtelijke zooitje zal wel weer blind zijn of doet net als of

   Like

 2. dutchess43 zegt:

  Als men weer niet door de knieën was gegaan en hen ander onderkomen had aangeboden, zouden ze misschien wel teruggegaan zijn naar eigen land!
  Wie laat nou zo’n kans lopen?????

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  Die optie, van terug naar het homeland, was toch prima geweest? Mooier kunnen we het niet krijgen; wegwezen met al je eisen en dwingelandij! Vele van deze parasieten komen niet eens uit oorlogsgebieden, dus dat gaat ook al mank. Ga maar gauw terug, beter voor jullie en beter voor ons.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Wenige Stunden vor der Eröffnungsfeier der olympischen Spiele sorgt die Verhaftung eines Boxers für Schlagzeilen. Der Marokaner Hassan Saada soll zwei Frauen im olympischen Dorf sexuell belästigt haben.

  Wie die Exekutive am Freitag bekanntgab, hatte der Halbschwergewichtler zwei brasilianische Mädchen, die im Olympischen Dorf arbeiteten, verletzt.

  Medienberichten zufolge soll der Marokkaner versucht haben, zwei Zimmermädchen zu vergewaltigen. Einer Meldung der Polizei zufolge verbüßt der 22-Jährige nun eine 15-tägige Haftstrafe. Saada hätte seinen ersten Kampf am Samstag bestritten.

  Keulen / aanrandingen / kutmarrokanen !
  Plofkraken Noord rhein westfalen / Kutmarrokanen !
  Buurttreiteraars in heel Nederland / Kutmarrokanen !
  En nu ook de eerste olympische verkraxhter / een kutmarrokaan !
  De afval van een samenleving !

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Enkele van ons waren bereid om weer naar hun landen van herkomst terug te keren ?
  Doei !!!!!!!
  Vieze vuile gore leugenaars zijn het ook nog !

  Like

 6. Angie1968 zegt:

  Dat divagedrag vertoonden ze ook al in Nederland. Ik had terstond de marechaussee er op afgestuurd, en ze gelijk het land uitgeflikkerd. Wij bepalen toch wel even zelf waar jij MAG verblijven. Bevalt het je niet, dan rot je maar op, en ga je desnoods maar dood. Typisch islamitisch arrogant gedrag: de dhimmis moeten maar even de nieuwe meesters bedienen, in hun eigen land. En wel terstond. En regressief links pikt dit ook nog.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Dit is weer een enorme verrijking. Maakt voor de zoveelste maal duidelijk met wat voor gevaarlijk
  (in alle opzichten) volk we van doen hebben.
  Erger nog; zij hebben hun zin gekregen. Dat is ook weer een les voor hen: als je maar blijft chicaneren krijg je in het westen als asielophaler alles gedaan.

  Like

 8. Driek zegt:

  Het lijkt mij verstandig om die onderkomens voor opvang zo beroerd mogelijk te maken, dan gaat dat tuig uit zich zelf wel terug naar land van herkomst. Zeker is nu wel dat die lieden niet uit oorlogsgebied gevlucht zijn, doch uit zijn op een gerieflijk leven op kosten van de belastingbetaler. Hoe naïef kun je zijn om dat sprookje van ‘vluchtelingen’ in stand te houden. We worden belazerd waar we bij staan.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Vroeger wisten de Duitsers precies hoe je met uitschot moest omgaan.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    daar kan ik nog wel iets over vertellen, alhoewel ik de oorlog dus niet persoonlijk heb meegemaakt .

    En pleur mij nu maar van dit blog af heer Bron.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wilt u dat graag, heer klepzeiker? Eigenlijk was ik dat niet van plan.

    Webmaster

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    E.J. Bron

    Niet graag, want als het graag zou zijn was ik al vertrokken.

    Maar mijn reactie op dat commentaar van die vuile pleuris gereformeerde nsb er heeft u wel even aangepast .

    Ik ben zeer zelden boos, maar nu ben ik laaiend over zo een opmerking hier te moeten lezen , niet dat ik u verzoek die opmerking te verwijderen dat is niet mijn zaak maar uw competentie .

    Maar dat u mijn ontzettend kwade reactie aanpast, valt mij tegen .
    En ja IK voel mij met die opmerking aangesproken, gezien de historie van de trein ladingen vol richting vernietigingskampen ook vanuit Nederland .

    En het zou niet de eerste keer zijn dat ik een blog/site verlaat om dit soort opmerkingen .

    Maar nogmaals wat u tolereer is geheel uw zaak .

    Like

   • E.J. Bron zegt:


    Heer klepzeiker, u bent vast en zeker op de hoogte van de uitdrukking “gelijke monniken, gelijke kappen”.
    Aangezien ik mij in mijn eigen blogregels hiertoe verplicht heb, moet ik ze ook consequent toepassen. In uw geval gaat het dus om blogregel 4:

    4. Op deze site wordt met open vizier gediscussieerd en er wordt NIET op de man/vrouw gespeeld! Dat recht heeft alleen de webmaster.

    Ik denk overigens, reaguurder Hendrikush een beetje kennende, dat u zijn comment foutief interpreteert. Mocht Hendrikush zijn comment echter wél bedoeld hebben zoals u denkt, zal ik hem een permaban geven!!

    Ik zal hem onder het artikel om uitleg vragen wie/wat hij bedoelt met “uitschot”.

    Webmaster E.J.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @ Hendrikush: Ik wil héél erg graag van u vernemen wie of wat u in dit comment bedoelt met “uitschot”!!!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Deze consternatie over “uitschot” is niet mijn bedoeling geweest en mijn excuses als ik daar iemand mee heb gekwetst.

    Vorig jaar heb ik met het oorlogsdagboek van mijn vader zijn tocht langs de krijgsgevangenenkampen nagereisd. Diepe indruk maakte kamp Mühlberg ad Oder.
    Na de oorlog hebben de Russen daar nog vele jaren tegenstanders onder erbarmelijke omstandigheden geïnterneerd. Daar werd mij duidelijk dat je een totalitaire ideologie moet bestrijden voordat ze aan de macht komt. Na het nazisme en het communisme worden we nu bedreigd door de totalitaire islam. Ik weiger me als uitschot en kafir te laten behandelen door mohammedanen.

    Kampen en slechte behandeling zijn geen oplossing. We moeten proberen om dat te voorkomen. Vasthouden aan onze wetten, normen, waarden en verspreiding van de kwalijke islam blijven tegengaan.

    Ik zit in het verzet.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Prima, maar nu wee tik nog steeds niet wie/wat u bedoelde met “uitschot”!!!

    Webmaster

    Like

   • hendrikush zegt:

    De Duitsers bedoelden indertijd met uitschot: joden, zigeuners, misdadigers, gehandicapten, dienstweigeraars, niet-ariërs, polen, saboteurs, russen, verzetsmensen, …
    Kortom iedereen die niet paste in hun Blut und Boden filosofie.

    Like

   • E.J. Bron zegt:


    Dan was het in de eerste plaats dus wel zo verstandig geweest om het woord “uitschot” tussen aanhalingstekens te plaatsen! Dat voorkomt een hoop misverstanden en scheelt mij een hoop werk!!

    Webmaster

    Like

   • hendrikush zegt:

    Desondanks blijft het een “open opmerking”.
    Willen wij de Endlösung voor onszelf of voor de mohammedanen ?

    Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  En zo te zien weer allemaal jonge mannekes .

  Like

 10. Cathja zegt:

  Altijd beter om terug te keren naar je land van herkomst, ‘waar weliswaar een oorlog woedt’, maar waar het leven tenminste menswaardig is! Als dat zo is, waarom vertrekken ze dan niet direct? Als de opvang in Meschede zó slecht is dat er nog geen dieren gehuisvest kunnen worden, dan is het inderdaad de meest verstandige keuze om terug te keren. Iedereen blij. ‘Vluchtelingen’ weer thuis, en wij zijn van die ellendelingen verlost.

  Jammer dat het zo niet gaat.

  Like

 11. tantetroela zegt:

  Oftewel ik kom over en eis een vrijstaand huis, BMW, inkomen van minstens 5000 euro per maand, eten bon jumbo van 100 euro per dag en ga zo maar door.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Gewoon even dag dromen !

   Deze mensen zijn zo ontevreden met hun eigen land en denken bij ons de verlossing te vinden .
   Nu daar kunnen we als we werkelijk willen direct verbetering in aanbrengen .

   Direct alle huidige ontwikkeling hulp stoppen, alle corrupte klootzakken die die landen besturen tegen de muur zetten.
   De jonge mannen en schop in hun klauwen duwen en leren hoe ze hun vreten kunnen verbouwen, wegen aanleggen en scholen bouwen .
   Regels instellen, regel een, wie werkt wie vreet , regel twee bek houden en werken .regel 3 ABSOLUUT VERBODEN met de dood straf als gevolg om ook maar enige winst te maken op het werk van deze mensen wat niet DIRECT ten goede komt aan deze mensen, dus GEEN privé winsten.

   Neo kolonialisme, mij best , maar dan wel veel beter dan we het vroeger ooit gedaan hebben .
   Als ze de vruchten van hun eigen arbeid gaan waarderen zal er misschien wel een omwenteling plaats vinden, en beter voeding voor de kinderen in de tijdens de zwangerschap en de eerste levensjaren zal ook het intelligentie peil doen toenemen.,

   Zodat we ze langzamer hand wat zelfstandiger kunnen laten worden, net als kindertjes opvoeden .

   Like

 12. Sjaak zegt:

  Ik zou ze in deze bus enkele reis naar huis gestuurt hebben !

  Like

  • Harry zegt:

   Één ding moet je ze toegeven Sjaak , ze benutten de laadruimte wel volledig .

   Heb dit soort taferelen zelf gezien toen ik in Afrika werkte .
   Vraag me nog steeds af hoe ze dat oplossen als ze een pakje onder uit die auto moeten hebben , álles uitladen ?
   Want op papier wordt niks bijgehouden , de meesten kunnen niet eens lezen .
   Niet zo vreemd dat de economie niet zo erg floreert in dat soort landen .

   Van Gend en Spoorloos , maar dan in het zwart .

   Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Deze bus staat synoniem voor hoe elke burger zich in elk land van Europa voelt sinds de komst van de zogenaamde vluchtelingen. Parasieten op een hoop.

   Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Het zou toch prachtig zijn en je met trots vervullen als je mag meewerken aan de opbouw van je land en je zie direct de resultaten daarvan .

  Like

 14. Mirjam zegt:

  De ‘bevolking’ uit hun landen van afkomst hebben de evolutie overgeslagen en nooit een, volgens Westerse begrippen, normale opvoeding, laat staan algemene opvoeding gehad. Ze kennen de luxe problemen niet die wij hier hebben en zijn daarvan verschoond gebleven, waardoor ze het ook niet missen. Géén opleiding, analfabeten, géén kennis van normale morele waarden en normen (die kennen en hanteren ze daar niet), géén werkethiek, géén emotionele binding met wat goed is en wat absoluut niet. Géén cultureel verleden, géén opbouw van economie en daardoor géén waarde doel van welke aard dan ook. Dit zijn ‘lege’ mensen, die onderontwikkeld zijn en willen spelen, want dat is het enige wat ze kunnen en willen: genieten van het leven

  Het is voor hun ook geen zaak van schaamte om de dingen die ze nodig hebben om voor zichzelf een fantastisch leven te garanderen hier in Europa te eisen, want met hun beperkt verstandelijk inzicht vinden is er zelfs het bewustzijn niet aanwezig dat dit niet hoort: ze doen het gewoon. De denken gewoon niet na….ze denken gewoon totaal niet. Ze leven niet bewust, ze vegeteren en parasiteren. Ze volgen hun morbide instincten en zijn apathisch voor wereld om hen heen, net zoals de roofdieren in het wild.

  Ik zou willen dat we de tijd terug konden draaien tot aan het begin van de Europese Unie en dan wisten wat we nu weten. Ik weet zeker dat dit wat nu aan de hand is in heel de wereld, niet zou zijn gebeurd.

  Geliked door 1 persoon

 15. P zegt:

  Had ze terug laten gaan. Stel ondankbare honden.

  Like

 16. JP zegt:

  Lees de laatste volzin; en wie hield ze dan tegen??

  Like

 17. Hans zegt:

  Gelijk terug sturen die gelukzoekers!!!Geen recht om hier te zijn,ondankbare honden!!!

  Like

 18. fleckie zegt:

  IN TEGENSTELLING TOT……….’JOODSE VLUCHTELINGEN >>EINDELIJK ERKEND?. Uit NW. ISR. WEEKBLAD 5.8.2016………..’JUDENREIN’…..Het gevolg van de GEDWONGEN uittocht is een nagenoeg ..JUDENREIN..geworden. Arabische wereld. Zo wonen er in LIBIE ..O Joden, tegen 38.000 voor 1948: in JEMEN 100..tegen 55.000, :IRAK 16 tegen..150.000, :ALGERIJE 80 tegen 140.000, :..Egypte 40 tegen 80.000, :..Syrie 26 tegen 27.770, :LIBANON 20 tegen 5666,:…Alleen MAROKKO,TUNESIE en IRAN kennen enigszins omvangrijke Joodse gemeenschappen: respectievelijk 5000,1500 en 20.000 zielen, en dat is een optimistische schatting. …..De mizrachi-Joden en hun nakomelingen vormen 52% van de Israelische bevolking………………..’Geheime onderhandelingen over restitutie van door ARABISCHE ..LANDEN GEROOFD Joods bezit zijn in eindfase beland’. …..door David de Leeuw. ……….’Nog een maand tot zes weken”, zei directeur-generaal Avi Cohen van het ministerie van Sociale Gelijkheid in de Knesset-commissie voor immigratie., Absorptie en Diaspora. “Meer kan ik niet zeggen”. Alon Simhayoff v.d.Nationale Veiligheidsraad bevestigde het verrassende bericht dat onderhandelingen over restitutie van na 1948 door Arabische landen en Iran geroofd Joods bezit in een eindfase zou zijn beland, en voegde eraan toe dat de premier erachter staat. ……….’De Joodse NAKBA’ wordt het we genoemd, de verdrijving van ongeveer…870.000 Joden uit de Arabische landen en Iran na de stichting v.d.staat ISRAEL. [Nakba in analogie met de uittocht van Palestijnen uit Israel tijdens de Israelische Onafhankelijksheidoorlog].Zo’n 600.000 Joden gingen naar Israel, waar ze berooid, niet…zelden…in…tentenkampen, begonnen aan hun integratie. Hun landerijen –allemaal bij elkaar geschat.op een gebied zo groot als Frankrijk–geld, huizen en andere bezittingen werden door deze landen ‘genationaliseerd’ of op andere wijze geroofd……………SCHADE OPNEMEN…………..
  De Joodse staat deed decennialang vrijwel niets om het gestolen bezit terug te krijgen. In 2014 echter, hetzelfde jaar dat er een nationale herdenkingsdag [30 november] werd ingesteld voor deze gedwongen EXODUS, uitte thesaurier-generaal Joseph Shapira daar scherpe kritiek op. “Als we dit laten liggen, krijgen we generaties lang spijt van”. Hij schat het geroofde ..totaalbedrag op…’enkele miljarden dollars’. Nee, 400 miljard, getuigde de uit IRAK vertrokken 83-jarige Joodse zakenman Arieh Shemesh voor de Knessetcommissie . ………..Likeod-Knessetlid Oren Hazan, die lobbyt voor compensatie, ziet Israelische schade-experts de islamitische wereld doorkruisen om informatie te vergaren over het gestolen bezit, inclusief synagogen en begraafplaatsen……………….
  …..WEGSTREPEN……….Literatuurprofessor Ada Aharoni is dochter van een uit Egypte verjaagde Joodse specerijenhandelaar, wiens handelsvergunning ineens door de Egyptische overheid werd ingetrokken. Hij kon niet meer in het lebvensonderhoud van zijn gezin voorzien en vluchtte met ze naar een opvangkamp in Marseille. Daar ontdekte hij dat Egypte al zijn spaargeld had ‘genationaliseerd’, zoals ze met ALLE JOODSE TEGOEDEN hadden gedaan. Het geld en hun twee ROTE huizen in Egypte kregen ze NOOIT terug. Toch wil dochter Aharoni het geroofde bezit van Palestijnen en mizrachi-Joden wel tegen elkaar wegstrepen, in het kader van een SULHA, ofwel verzoening tussen Israel en de islamitische staten–mits die erkennen dat niet alleen Palestijnen hebben geleden en zijn beroofd. “De oplossing voor dit conflict ligt al 68 jaar in de la”, zegt zij tegen de Israelische krant…HAARETZ. ……….Een ander voorbeeld is de Joodse familie die in CAIRO het meest luxueuze hotel bezat. Zij werden met niet meer dan een koffertje aan bezittingen de grens over gezet. Aharoni:” Een miljoen Joden zijn verdreven uit ARABISCHE landen, …650.000 Palestijnen ontvluchtten Israel. Alleen waren onze bezittingen …duizenden keren meer waard dan die van hen”. [Econoom Sidney Zabludoff houdt het op 50% meer]. Zij vinden o.a. KNESSETLEDEN als secretaris-generaal van de Arbeiderspartij Hilik Bar en Isaac Herzog v.d.Zionistische Unie aan haar zijde. ……….NO WAY, denken andere mizrachi-Joden, de Arabische staten verklaarden Israel de oorlog EN verjoegen de aan hen loyale Joden. “We geven geen sjekel op”, zegt de uit Beiroet geëmigreerde Arabische zakenexpert Dr. Edy Cohen van de Bar-Ilan-universiteit. Ook Likoed-topman Ze’ev Ben Yosef ziet geen heil in het koppelen van restitutie aan een diplomatieke overeenkomst. Toch lijkt het tegen elkaar wegstrepen-en erkennen van een wederzijdse bevolkingsuitruil –voor de hand te liggen bij een toekomstig allesomvattend vredesoverleg, schrijft ..HAARETZ. Zeker gezien de palestijnse aanspraak op hun ‘recht van terugkeer’. In 2010 nam de Knesset in elk geval al een wet aan die restitutie van geroofd Joods bezit verbindt aan toekomstige vredesonderhandelingen…….{zie ook ‘De tweede uittocht ‘ in NIW 29 van dit jaar.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ZEEUWSCHE CORANT van 28.9.1993. …….PALESTIJNEN willen ..negen ..miljard ..dollar. ……….Washington[DPA] De Palestijnen vragen van de internationale conferentie van 40 DONORLANDEN vrijdag in Washington als hulp voor de uitvoering van hun beperkte autonomie in de strook van Gaza en Jericho 8,6 miljard dollar, Zelf denken zij 3 miljard dollar te kunnen opbrengen. ……….Het hele programma ten bedrage van 11,6 miljard dollar dat de Palestijnen hebben opgesteld, dient om de economie te stimuleren en vooral massaal woningen te bouwen . Verder willen zij een vliegveld aanleggen bij Jericho en de luchthaven bij Gaza uitbreiden. Israel heeft al een lucht-en landcorridor tussen de gebieden toegezegd, zo is in palestijnse kring vernomen.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 19. Fos zegt:

  Ze zeggen dat het gebouw geschikt was voor dieren , ,, maar hun zijn toch ook BEESTEN als ze niet willen accepteren wat het Land hun Geeft. Het zijn Leugenaars , ze willen hier in EU, alleen maar profiteren, Opruimen die handel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s