Turkije heeft de meeste antisemieten en racisten in Europa

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

In Europa zijn in Turkije antisemitisme en racisme het meest verbreid. Dat bewijzen twee internationale studies. Dat zou alarmerend genoeg moeten zijn voor plannen om antisemitische en racistische Turken visumvrijheid te verlenen en het land in de EU op te nemen.

Schweiz Magazin

Turkije staat in Europa op plaats 1 van Joden hatende landen volgens de wereldkaart van het antisemitisme. De Jodenhaat in Turkije bedraagt met constant toenemende percentages inmiddels 71%. Dat betekent dat 35 miljoen Turken antisemieten zijn. Dat zijn schokkende cijfers, die in principe de opname van dit half Aziatische land in de EU verbieden, want geen enkel Europees land zou aan met bruin nazi gedachtegoed besmette mensen een thuis moeten bieden.

Ook met betrekking tot het racisme behoort Turkije tot de vooraanstaande landen in Europa. Bijna 30% van alle Turken zijn racisten en ze verslaan daarmee meer dan duidelijk de Duitsers of de Oostenrijkers. Dat blijkt uit de wereldkaart van het racisme. In Oostenrijk is het racisme zo zwak vertegenwoordigd dat het bijna niet meetbaar is en zelfs Duitsland ligt slechts tussen 5% en 9,9%, waarvan de meeste racisten echter vermoedelijk uit het Mohammedaanse bevolkingsdeel afkomstig zullen zijn.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, Jodenhaat, Racisme, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

8 reacties op Turkije heeft de meeste antisemieten en racisten in Europa

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “In Europa zijn in Turkije antisemitisme en racisme het meest verbreid.”

  In Europa? Wordt bedoeld die 3% van Turkije dat in Europa ligt? Dus in die andere 97% is het antisemitisme en racisme minder verbreid?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Jan zegt:

  Dus weten wij ook hoe de vlag er bij hangt bij dat volk hier in Nederland

  Like

 3. Dit zou een doodschop voor Europa betekenen dat visum vrij reizen door Europa. En dan nog even toetrede tot de EU, dan kunnen ze Brussel naar Instanbul verhuizen met Erdogan aan het hoofd.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Zijn we daar verbaasd over? Dat hele schijtgeloof vd Islamieten is zwaar antisemitisch. Staat al in hun heilig haatboekje beschreven door de grote Pedoprofeet. Moslims willen ook geen vrede met Israel, of een 2 statenoplossing. Ze willen alle Joden DOOD. Als de Moslims het voor het zeggen hadden gehad tijdens WO2,dan waren nog VEEL meer Joden vermoord. En dat zou ze geen zak hebben gescheeld. Zo interesseert ze de Armeense Genocide ook nog steeds geen ene moer. Het is empathieloos kutvolk dat van mij massaal het loodje mag leggen, met hun kutgeloof erbij.

  Like

 5. ron zegt:

  Een verklaring hiervoor is dat In Turkije zo’n 98% moslim is en die de racistische Koran als heilig verklaren.

  Like

 6. janchik zegt:

  En wat Nederland betreft geven ze een percentage van 11% antisemieten, dat klopt dan redelijk met het aantal mohammedanen binnen onze grenzen + nog een klein aantal linkse vol idioten.

  Like

 7. ali zegt:

  Ben een koerd heel me leven met turken omgegaan zware koerden haters ze probere mij wijs te maken dat ik turk ben hoe ??? Zware ultra nationalisten wrm wat hebben we turken aangedaan als je zecht dat je koerd ben krijgen ze rillingen wrm omdat we koerdich spreken niet alle turken wel de meeste alahin naleti uzerinizde olsun irkci turkler

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s