Francken: “Al een jaar bezig met haat predikende imam het land uit te krijgen”

Screenshot_32

De jongeman die door Verviers wandelde en opriep tot moord op alle christenen is de zoon van een haat predikende imam die een ministerieel bevel tot terugwijzing kreeg. Dat bevestigt de Belgische staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (foto).

Knack.be

In de korte video op een Franse website is een jongeman te zien die door Verviers wandelt en in het Arabisch oproept tot moord op alle christenen. Francken bevestigt dat het om de zoon van de haat predikende imam gaat. De staatssecretaris ondernam in het voorjaar een tweede poging om de man uit Dison het land uit te krijgen.

De prediker was bij de Raad voor Vreemdelingenbetwisting in beroep gegaan tegen een eerste KB tot uitzetting.

Bron:
www.knack.be
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, België, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Francken: “Al een jaar bezig met haat predikende imam het land uit te krijgen”

  1. Natuurlijk zie maar dat je die kloothommels het land uitkrijgt. in België is het toch niet zo moeilijk om aan een wapen te komen en leg die vent dan om. Wie weet hoeveel mensen daardoor nog gered kunnen worden.

    Like

  2. janchik zegt:

    Waarom niet in de wet opnemen, dat je een beroep in je eigen thuisland moet afwachten.
    Heel simpel, maar misschien te hoog gegrepen voor de Brusselse no-no’s.

    Geliked door 1 persoon

    • wim zegt:

      Helemaal waar. Waar een wil is, is een weg. En dan tempo maken met het aanpassen van de wet/procedure. Geldt niet alleen voor de ‘Brusselse no-no’s.’ De realiteit laat zien dat dergelijke ideeën, voorstellen meteen worden afgeschoten door de heersende politiek. Zoiets als hier in NL gebeurt waar de PvdA (geholpen door de VVD) en toegejuicht door GroenLinks, SP en Christen Unie, elke maatregel die zoden aan de dijk zet tegen houdt.

      Like

  3. Wachteres zegt:

    http://nos.nl/artikel/2124151-fransen-pakken-extreem-geradicaliseerd-meisje-op.html

    Fransen pakken ‘extreem geradicaliseerd’ meisje op

    “In een voorstad van Parijs is vorige week een meisje van 16 gearresteerd dat een aanslag zou willen plegen in Frankrijk. Ze is gisteren aangeklaagd voor de steun aan de terreurorganisatie Islamitische Staat en het voorbereiden van een aanslag.

    Het Franse meisje gebruikte de app Telegram om berichten van IS te verspreiden. Daarin werd opgeroepen tot geweld. Volgens de aanklagers is het 16-jarige meisje ‘extreem geradicaliseerd’.

    De verdachte was de beheerder van de app-groep. De politie probeert nu andere deelnemers op te sporen. Het is niet duidelijk wat het doel was van een mogelijke aanslag”.

    Weer een ‘amokmakertje’: vanzelfsprekend heeft dit niets met de islam te maken.

    Like

  4. Sabeltant zegt:

    Als het allemaal zo vreselijk moeilijk is ga je toch denken aan een simpele oplossing…
    Twee kleerkasten met leren handschoentjes kunnen dan weer wonderen verrichten.

    Like

  5. wauso zegt:

    En wat koop ik met zoveel Belgische (Lees Nederlandse) totale ACHTERLIJKHEID !!!

    Like

  6. Lee zegt:

    Hieruit blijkt maar weer dat de regering er helemaal geen belang bij heeft de problemen op te lossen en ze alleen maar groter laat worden. Ook onderdeel van het Coudenhove-Kalergi plan. http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

    Like

  7. ildiko zegt:

    Belgie is ook zo een vreemd land waar de meeste mensen nergens zich druk om maken, dus er komt tijd wanneer ze zelf hun eigen land met dwang moeten verlaten.

    Like

    • Inderdaad: Als ze zich iets drukker zouden maken over de dingen, zouden ze de uitlatingen van een Abou Jajah misschien ook minder pikken! (Het eerste, dat weer in me opkwam, ik geef het toe: Ik ben nog steeds witheet om zijn uitspraak betreffende ‘autochtonen!’)

      Like

  8. Sjaak zegt:

    Zo ontketen je burgeroorlogen !

    Like

  9. Anna zegt:

    Ja, leuk, hij wil hem naar Nederland sturen…… Maar het sujet wil zelf niet……

    Like

Plaats een reactie