Milaan overrompeld door invasie van duizenden “migranten”

Screenshot_18

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In de afgelopen weken kwamen er complete karavanen “migranten” in Zuid-Italië aan, die op weg gingen naar het noorden. Ze werden echter opgehouden door de gesloten grenzen naar Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Daardoor ontstond er een toenemende migratiebevolking in gebieden zoals het Meer van Como en Ventimiglia, en nu dus ook in Milaan.

politikstube

Vanwege de nieuwe grenscontroles nam het aantal “migranten” sterk toe, die intussen de hoop opgegeven hebben om in Duitsland of Zweden terecht te komen en zich moeten neerleggen bij Italië als einddoel. Volgens plaatselijke berichten bevinden zich op dit moment meer dan 3.300 “migranten” in Milaan. Volgens sommige berichten staat Milaan intussen op het randje van instorten. Nadat ongeveer 400 “migranten” in het station van Milaan bivakkeerden, werden er onmiddellijk twee overgangskampen in de voorsteden Bruzzano en Quarto Oggiaro ingericht. Inmiddels verklaarde de president van Lombardije, Roberto Maroni: “Ze zijn geen ´vluchtelingen´, ze zijn illegale immigranten, die naar huis gestuurd moeten worden.”

Lees meer op “Breitbart.com”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Milaan overrompeld door invasie van duizenden “migranten”

 1. koddebeier zegt:

  Ja, alleen van het naar ‘huis’ sturen komt geen barst terecht !!!!!
  De meeste politici zijn sukkels die niets presteren en hoop bla bla maar in de praktijk krijgen ze niets voor elkaar !
  Dus illegalen zijn hier en blijven hier !

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Matteo Salvini vd Lega Nord had zich hier ook al over uitgelaten. En als je dan die foto’s ziet van die drammerige agressieve asieleisers, dan heb je diep medelijden met die Milanezen. Prachtige stad, dat nu op het randje vd afgrond staat. Hoe is het mogelijk. Ook voor Italie geldt dus: nooit aan land laten komen, dat tuig. Buiten Italie op een eilandje “verwerken”, en dan zoveel mogelijk terugsturen.

  Like

 3. janchik zegt:

  Dus die president ziet het goed. Deze negers zijn gewoon economische gelukzoekers, dus hadden zij nooit het land en dus de EU mogen binnenkomen. Oppakken en terugsturen NU.
  Doe je dit niet dan staan er binnen afzienbare tijd miljoenen. Laten ze op dat continent eerst maar eens aan geboortebeperking doen, dat ontwikkelingsgeld van de afgelopen 60 jaar hadden ze moeten besteden aan o.a. goede infrastructuur en banen. Nu is er gratis eten voor verstrekt.
  Resultaat? Vol buikje en evenzo toegenomen geslachtsdrift met als gevolg gezinnen van 10+ kinderen, die op hun beurt dankzij OWS ook weer 10+ gezinnen kregen. In de meeste Afr.Isl. landen bestaat de bevolking voor het overgrote deel uit kinderen, die weer in leven worden gehouden door OWS .

  Like

 4. Bas zegt:

  Misschien dat Hans van Baalen en Timmermans ze kan komen verwelkomen om meer te vertellen over de principes en geneugten van de Europeeze Unie. Vroeger zag je deze mannen van het eerste uur. , nog wel tussen een op gejutte menigte- of op het podium staan om de Europeeze Unie de lucht in te prijzen. Wat was dat een klucht. Kennelijk bang om de lucht in te worden geblazen.

  Like

 5. elisah zegt:

  Natuurlijk zijn het illegale immigranten, dat weet inmiddels toch iedereen.
  Het lijkt allemaal uitgelokt te worden en het is vragen om ellende en problemen, of werken ze naar een derde wereldoorlog toe?
  Europa wordt zo systematisch kapot gemaakt, wie zich hiertegen verzet wordt zelf wel vroegtijdig kapot gemaakt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @elisah: 18.07. uur. Lees maar eens over: ” De Resolutie van Straatsburg”, elisah. Dan weet U hoe wij al in 1975 zijn VERRADEN door politieke schoften, in het EP, te weten: de RODEN/ socialisten en sociaal-democraten, liberalen, en christen-democraten. Maar de stomme kiezers blijven stemmen op deze ploertpartijen.

   Like

 6. Mary zegt:

  Wat een helder licht die Roberto Maroni, ook in de rest van Europa zijn het geen vluchtelingen, dit wetende stuurde met name Obama (liet volgens recente cijfers 1,1 miljoen Islamieten het afgelopen jaar het land instromen en zorgde direct voor de verblijfsvergunningen en alle daarbij behorende faciliteiten.)EU/ Merkel dit aan, uiteraard gemotiveerd door Obama, die nog niet zo lang geleden ook een gezamenlijke poging hebben ondernomen om de verachtelijke moslim broederschap in het zadel te kunnen houden in Egypte tegen de wil van de bevolking in. Rutte doet zo stilletjes mogelijk mee hopende dat het achterlijke deel van de bevolking het woord vluchteling nog accepteert en ondertussen stromen de anti westerse Islamieten, rovend, moordend, verkrachtend, eisend etc. over ons heen, terwijl we er ook nog toe gedwongen worden dit te bekostigen. En de bevolking maar apathisch toekijken in tegenstelling tot de Egyptenaren. Onze enige hoop is Wilders die van de zelfde mening als Maroni is en mocht hij aan de macht komen, het zeker niet zal laten dit volk weer het land uit te krijgen.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Ook bij u in een niet al te ver tidstip, bij u voor de huisdeur !

  Like

 8. Ron zegt:

  Inmiddels verklaarde de president van Lombardije, Roberto Maroni: “Ze zijn geen ´vluchtelingen´, ze zijn illegale immigranten, die naar huis gestuurd moeten worden.”

  Precies. Roberto Maroni snapt het.
  Dat zou in de rest van Europa ook moeten gebeuren.

  Like

 9. Pieter zegt:

  Laat de maffia het klusje klaren tegen betaling.

  Like

 10. Nico Kleijn zegt:

  Alweer een stad waar je niet meer met vakantie komen kan. Ik was 2 jaar geleden in o.a. Rome en Pisa en daar struikelde je al over hordes nutteloze negers die echter wel allemaal een dure gsm hebben.

  Like

 11. Pingback: Milaan overrompeld door invasie van duizenden “migranten” - Ik zeg NEE tegen EU

 12. Franco zegt:

  Ja, Roberto Maroni snapt het wel!! En toen en dan!! Italie: (lees Renzi, lees Boldrini: lees Alfano) krijgt heeeel veeeel geld van Brussel voor elke ”vluchteling”. Deze verraders vinden het prachtig dat heel hun land wordt overspoeld door recalcitrante ”vluchtelingen”. Het laatste nieuws uit de koker van Alfano is dat alle Italiaanse gemeenten verplicht worden om voor elke 1000 inwoners 25 ”Sirische” vluchtelingen op te vangen. We worden nu al overspoeld (elke dag meer en meer) door Afrikanen die bij elke supermarkt en/of winkel staan om geld van de Italianen af te troggelen. Ik praat nu over relatief kleine gemeenten in Umbrie en heb het nog niet over de grote gemeenten en de grote steden in Italie. Overal stikt het van goed doorvoede ”Sirische’ vluchtelingen” met een huid zo donker dat ze bijna blauw lijkt, die net uit de sportschool zijn gekomen met Nikes, Levys, en vooral het laatste model smartphone………..

  Like

 13. Franco zegt:

  Las dit net even in Il Giornale:”Migranti ospitati nelle ville di lusso a Capalbio” (emigranten worden geplaatst in luxueuze villas met grote tuin in het centrum van Capalbio (Toscaanse kust)! In het artikel van Il Giornale wordt ook gewag gemaakt van het feit dat Italianen die uit hun huis zijn gezet maar in hun auto c.q. in een kartonnen doos kunnen bivakeren! Leuker kunnen we het niet maken………

  Like

 14. Het blijft mij verbazen, dat die zwartjes allemaal jonge kerels zijn. Zou het de bedoeling zijn dat zij zich met ons gaan vermengen. Wie weet wat er hun in eigen land gezegd is. Misschien weet de paus het.

  Like

 15. Claudia M. zegt:

  Heel Europa wordt totaal onleefbaar op deze manier!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s