VIDEO – Woordvoerder moskee Groningen: “Sharia is onze manier van leven”

 

De woordvoerder van de Moskee Groningen Jeffrey Jager heeft op Twitter gepost dat ”de Sharia onze manier van leven is”.Op de Twitterpagina van de woordvoerder is een afbeelding te vinden waar  stickers met Shariaregels opstaan. Deze stellen onder andere dat het nuttigen van alcohol verboden is. Deze ‘Sharia Controlled Zone’ stickers werden in 2013 gebruikt door extremistische moslimjongeren in Oost-Londen. Zij hielden hier ‘moslimpatrouilles’, mensen die o.a. dronken of homoseksueel waren werden hardhandig ‘gestraft’ door de radicale jeugdigen.De moskee was mei vorig jaar in opspraak voor het uitnodigen van de omstreden imam Sheikh Adel al-Kalbani. Ondanks herhaaldelijk verzoek van OOG TV wil het bestuur van de moskee niet op de kwestie reageren.  De sharia is onze manier van leven, onze wetgeving en wij zijn hier trots op.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Groningen, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op VIDEO – Woordvoerder moskee Groningen: “Sharia is onze manier van leven”

  1. koddebeier zegt:

    Moskee sluiten !
    Het hele zooitje snel terug naar Barbaarije !!!

    Like

  2. Dan moet je /jullie heel SNEL terug naar waar jullie vandaan komen………………..WEGWEZEN!!!!!!!!!!

    Like

  3. joopklepzeiker zegt:

    Wat mij betreft is dat uitstekend dat ze volgens de sharia willen leven .

    Like

  4. elisah zegt:

    Dat is hun keuze en ze menen te kunnen eisen dat wij daar respect voor moeten hebben, echter, respect voor de keuzes van anderen hebben ze totaal niet. Zolang ze dat niet kunnen, ze vijandig zijn en anderen discrimineren, zullen ze niet welkom zijn.

    Like

  5. Sharia, mag dan wel de manier van hun leven zijn. MAAR NIET VAN DE ONZE. En aangezien zij in ons land wonen, hebben zij zich aan onze wetten, normen en waarden te houden.

    Like

    • Steven zegt:

      Dat was in de jaren 70 zo dat ZIJ zich moesten aanpassen.
      Sinds de eeuwwisseling moeten WIJ ons aanpassen aan hun gedrag, en alles veranderen wat hen niet bevalt. En dat ZWAAR gesteund door die zombies in Den Haag.
      Hoop dat de BOM snel ontploft bij de autochtonen…dan wordt het misschien weer eens tijd dat ZIJ zich onveilig gaan voelen i.p.v. WIJ!

      Like

  6. Geronimo zegt:

    Een harde schop onder hun islam-kont, richting hun achterlijke zandbakken. Daar doen ze maar wat ze niet laten kunnen, desnoods eten ze ginder mekaar op. Minder, minder…

    Like

  7. Marc zegt:

    Jager was kennelijk ooit geboren als Nederlander. Nu hij moslim is niet meer: keer je je af van de cultuur waarin je geboren bent, dan behoor je niet langer tot die cultuur, dus geen Nederlander meer!

    Het paspoort dat hij bezit, eigendom van de Nederlandse Staat, komt hierbij te vervallen. Jager kan en moet uitgezet worden als ongewenst vreemdeling.

    Like

  8. Guardiacivil zegt:

    Wij dulden niets meer wat onze samenleven, onze maatschappij en onze kinderen kunnen beïnvloeden. Er is genoeg schade aangebracht en geleden. Er is genoeg betaald voor iets wat wij Nederlandse burgers niet meer willen.
    Wij dulden ook niet meer deze regering en alle maatregelen die ten nadele van ons Nederlandse burgers zijn genomen.
    “GENOEG”

    Like

  9. Angie1968 zegt:

    Imam eruit flikkeren en moskee sluiten. Alle moskee-gangers ondervragen. Bij onbevredigende loyaliteit naar het gastland, denaturaliseren en tevens het land uitflikkeren. Tot slot, met veel bombarie em een gezellige barbecue met veel varkensvlees en alcohol, de moskee tot op de grond toe afbreken.

    Geliked door 1 persoon

  10. Claudia M. zegt:

    Ach, ik vond het ook al op GeenStijl, sommige reacties zijn en blijven hilarisch, maar goed hierbij de link en mijn commentaar:
    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/sharia_in_groningen.html

    Lazerstraal met je “onze manier van leven” dan maar lekker op naar wij zij inderdaad zo leven! Hier doen we het in ieder geval niet!

    Like

  11. tinekevanschagen zegt:

    Wacht maar af, de volgende ladingen staan al te trappelen voor de overtocht,
    Hoe meer er komen en al zijn zal het niet lang duren voor ook hier de sharia rechtbanken
    als paddenstoelen uit de grond schieten.En dat alles onder het mom van vrijheid van godsdienst
    en mensenrechten! Ze doen er allemaal aan mee,allemaal,van paus en ko-huis tot Merkel .de drankorgel,Obama,Killary en c.s en noem het hele rijtje maar op.
    Dit is allemaal tot in de puntjes georganiseerd!
    Ze lachen zich de jantandjes om de domme schapen, en de domme schapen die zijn wij!

    Geliked door 1 persoon

  12. ildiko zegt:

    de baardapen met hun sharia, flikker op man naar je kamelen poep waar jullie lekker thuishoren

    Like

  13. ildiko zegt:

    Als wij die terroristen voortaan precies volgens hun eigen sharia manier opgangen of in een kooi opblazen en via alle monsterlijke manieren vermoorden, nou wedden hoe snel zullen ze van hun sharia afleren????

    Like

  14. Drs.P. zegt:

    Jeffrey Jager, weer een smerige nsb-er die heult met de grootste moordmachine uit de history

    Like

  15. Hendrik zegt:

    Doodschoppen dat tuig!

    Like

  16. zoishet zegt:

    Ik kom elke dag op deze site, zelfs meerdere malen. Vaak staan hier artikelen die nergens anders te vinden zijn op Nederlandse sites. Maar er moet mij toch iets van het hart:

    De uitstraling en inhoud van de comments duwt deze site een behoorlijk stuk omlaag.

    Dat moest ik even kwijt.

    Like

  17. fleckie zegt:

    Gelukkig zijn er commentaren met verschillende opinies.

    Like

Plaats een reactie