Het ware gezicht van de “minderheden”

Screenshot_71

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Voor de Russen hoeven we, ondanks ons tot in het belachelijke toe steeds verder uitgeklede defensieapparaat en haar prutsuitrusting, niet direct zo bang te zijn, denk ik. Ik zie ze persoonlijk eerder als een welkome oplossing om Europa te bevrijden van de Asperger patiënten Merkel en Rutte en al die zakkenvullende landverraders in Brussel. Culturen binnenhalen die van klein kinds af aan de haat tegen het Westen met de paplepel ingegoten hebben gekregen, maar hier zonder moeite met ons zullen gaan samenleven, is tenslotte een ronduit onverantwoordelijke en achterlijke gedachtegang. Het duidelijkste voorbeeld daarvan zijn de al generaties lange, zich nog steeds geen Nederlander voelende en zich ook niet aan wíllen passende Turken en Marokkanen. En ik heb het hier dus niét over mensen die ècht hebben moeten vluchten voor hun leven!

Het betreft hier met name de nog steeds/alleen maar naar Al Jazeera kijkende, door hun ouders niet opgevoed wordende, zichzelf buiten de maatschappij plaatsende, en dus heel bewust zèlf discriminerende tweede en derde generatie ‘kansarme’ Noord-Afrikaanse en Nederturkse islam-psychopaatjes die in online discussies “uw moeder neuken”, maar bij een tegen-woord meteen verwijzen naar de nog lang niet uitgemolken tita-toverwoorden “discriminatie”, “racisme” en “nazi’s”.

Zij zullen de fout ook nooit bij zichzelf zoeken, want ondanks dat zij hier ooit uit eigen beweging naartoe zijn gekomen, ligt het tòch allemaal aan u! Lollig is dan wel weer dat het Jihad (godsdienst-waanzinnig) gestoorde ISIS-regime met zijn “kansarme” ISIS-aanhangertjes blijkbaar nog steeds denkt dat iedereen hier nog altijd in die vrome onzin van het christendom gelooft en we net zo gemakkelijk beïnvloedbaar en achterlijk zijn als zij. Echter, anders dan zij kunnen wij wèl zelf nadenken en elkaar gewoon als mensen te zien, ondanks een andere huidskleur of afkomst. Die doet er als mens namelijk helemaal niet toe. Wat wèl telt, is je gedrag!

Nog lolliger is het feit dat zij Zwarte Piet zien als een vorm van “brainwashing”, maar het geloof in de islam niét zien als hersenspoeling. Dàt is namelijk iets heel anders… (anders dan binnen de islam vertellen wij onze kinderen in groep 5 tenminste nog dat Zwarte Piet niet eens echt is…). Daarom hebben ze ook zo’n moeite met het zich (willen!) aanpassen aan de vrije cultuur van het Westen. 1400 jaar lang is hen namelijk door analfabetische “zichzelf tot heilige imams uitgeroepen” machtswellustelingen van mond tot mond verteld dat wij geen mensen zijn, dat wij slecht zijn en absoluut ondergeschikt zijn aan hun achtergebleven islamcultuur. Niet zo vreemd dus dat ze, overal waar ze een humane handreiking krijgen aangeboden om deze “zielige mensen” te helpen, met alle beschikbare middelen diezelfde hand zo snel mogelijk afvreten tot aan de slagaders in de nek. Europa, Indonesië, Australië… het maakt niet uit waar de islam zich vestigt, onmiddellijk steken de slachtofferrol, de vele eisen, de christenen- en Jodenhaat, de discriminatie, criminaliteit en het extreme geweld er de kop op. Niet omdat het moet, maar omdat het kan /c.q. toegelaten wordt.

Europa wordt totaal ontwricht door haat-Turken, zeiknegers en jank-Marokkanen en in Den Haag en Brussel slapen ze, dik betaald van uw belastinggeld, gewoon verder. Het enige land waar ze na lang ontkennen, veelvuldig verzwijgen en keihard liegen eindelijk eens lijken te gaan nadenken over de vraag hoe om te gaan met het criminele en extremistische moslimtuig dat ze binnen gehaald hebben, is Duitsland. Dáár is het er echter al veel te laat, want alle grote steden zijn inmiddels in handen van uiterst gewelddadige criminele bendes van met namen Arabische, Noord-Afrikaanse en Oost-Europese afkomst.

Het was in Nederland natuurlijk slechts een kwestie van tijd, maar de ware racisten tonen zich gelukkig steeds openlijker. Kuzu en Simons laten bijvoorbeeld steeds vaker hun ware gezicht zien. “Er is hier overal discriminatie en haat tegen buitenlanders” volgens hen, maar nu de tweede en derde generatie hiér geboren Turken elkaar onderling met de dood bedreigen, intimideren en beschuldigen van landverraad van nota bene een land waar ze zelf nooit geboren zijn en ook helemaal niet van plan zijn te gaan wonen, zit DENK-lichtpunt Kuzu rustig achterover en ziet dat het goed is. Hier wonen en ergens anders zeggen thuis te horen, dàt is pas landverraad! Het ergste is echter dat deze gluiperige eencelligen, die overigens op uiterst achterbakse, valse en misleidende wijze een splinterpartij konden beginnen, ook nog als politieke haat- en verdeelpartij verder mogen gaan in de Tweede Kamer. Wat mij betreft zijn het stuk voor stuk zielige figuren ala Quincy Gario, die, als ze blank zouden zijn geweest, gewoon bloed-zuigende etterbakken zouden worden genoemd, maar helaas door hun kleurtje en afkomst met fluwelen handschoentjes aangepakt moeten worden, omdat anders meteen het angst-stempel “racist” of “nazi” op je wordt gedrukt als je kritisch bent en er iets van durft te zeggen. Hoe ziek dit huidige Europese overheidsbeleid wat dat betreft is, wordt wel duidelijk in hoe men omgaat met de veelvuldige haat- roof- en geweldacties door onze allochtone medelanders. ISIS-graffiti, ISIS-vlaggen, dagelijkse doodsbedreigingen en haatleuzen tegen Wilders, tegen Joden en nu ook bij de neder-Turken onderling… ze worden eenvoudig afgedaan als “baldadigheid”…?!

Geen Kamervragen

Kamerlid Ahmed Marcouch staat met zijn grote mond vooraan als de Soldiers of Odin (ontstaan ter zelfverdediging, omdat de overheid en politie ons niet meer kunnen en wìllen beschermen) een aantoonbaar criminele “asielzoeker” aan de politie overdragen. Marcouch stelt de volgende dag meteen Kamervragen. Diezelfde Ahmed Marcouch stelt echter geen enkele Kamervraag als er een salafistisch haat-opleidingscentrum in Rotterdam komt, stelt geen enkele Kamervraag als er een “eigen” salafistisch “ordeteam” wordt aangesteld in Amsterdam en stelt al helemaal geen Kamervragen als er in Den Haag openlijk met ISIS-vlaggen gezwaaid wordt in bepaalde wijken. Vrijheid van meningsuiting is tenslotte een groot goed in Nederland, behalve als u kritisch bent t.o.v. de islamisering in Europa, dàn heet het racisme. Kamervragen van Marcouch heb ik overigens ook gemist toen Kuzu bij zijn Neder-Turkse achterban de Turkse dictator/psychopaat Erdoğan openlijk “onze leider” noemde. En dàt krijgt gewoon zitting in de Tweede Kamer.

Het gehele vluchtelingenbeleid is sowieso een klap in het gezicht van bijvoorbeeld de Molukse of Hongaarse gemeenschap in Nederland. Mensen die ècht hebben moeten vluchten voor hun leven en tot op de laatste cent alle hulp en kosten hebben moeten terugbetalen. Toch voelen zij zich wèl Nederlander en zijn zij wèl dankbaar voor wat ze hier in vrijheid hebben mogen opbouwen. Zij moeten met lede ogen aanzien hoe de veeleisende zogenaamde “moslimvluchtelingen” met dreigementen, geweld en/of in hun favoriete slachtofferrol alles voor elkaar krijgen via de linkse, door een roze bril kijkende goedmenschen, want dat is bij hèn namelijk nóóit gebeurd.

Ik zou bij deze dan ook willen oproepen om het belachelijke racisme/discriminatie juk van schuldgevoel wat DENK(DOM) en bijvoorbeeld een programma als de DWDD u probeert aan te wrijven, massaal af te werpen en een dikke middenvinger naar hen op te steken. Idem naar de Nederland uitkledende en verkwanselende VVD en de linkse struisvogelpartijen die deze leugens en valse beschuldigingen gebruiken om u monddood te maken. Van u wordt namelijk alleen verwacht dat u zo veel mogelijk werkt, belasting betaalt, de binnengehaalde zogenaamd “hoogopgeleide” kansenparels accepteert (en bekostigt) en verder wordt u vooral geacht uw mond te houden. …Arbeit macht frei…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op Het ware gezicht van de “minderheden”

 1. …….Geef ze brood en spelen……………..

  Like

 2. Sjaak zegt:

  We kennen de windrichting niet veranderen,
  maar wel met het grootzeil het roer omgooien !

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Bravo! Uit het hart gegrepen! Ik hoop dat meerdere mensen nu langzaam gegrepen worden door deze gerechtvaardigde woede die het resultaat is van jaaaaren destabilisatie en ondermijning van de eigen cultuur, de absolute lafheid en zelfhaat vd ons verachtende elites, en het algehele masterplan om onze beschaving weg te vagen en te vervangen door de meest achterlijke, barbaarse schijtlui die ooit op deze aardkloot hebben rondgelopen. Het is tijd voor de Westerse wereld haar soevereiniteit en oppermacht terug te veroveren, en, naar ik vrees, met veel bloedvergieten, het zwart en islamitisch tuig eruit te sodemieteren. En tevens de volksverraders en masse tegen de muur aan te zetten.

  Like

 4. hans zegt:

  Dat is de JUISTE toon, proficiat, geen disclaimers, gewoon onvertogen duidelijk!!
  Idd, oprotten met die hap.
  De racisten en fascisten zijn het moslim-tuig en de haat-negers die door socialisten zijn binnen gehaald!!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Iedereen die zich hier niet aanpast en commentaar heeft op onze manier van leven en onze cultuur kan van mij per direct oprotten, desnoods met harde hand !!

  Like

 6. Marc zegt:

  Onze strijd moet daarom in eerste instantie gericht zijn tegen onze politieke elites!

  Geliked door 2 people

 7. erik zegt:

  ” blijkbaar nog steeds denkt dat iedereen hier nog altijd in die vrome onzin van het christendom gelooft en we net zo gemakkelijk beïnvloedbaar en achterlijk zijn als zij. Echter, anders dan zij kunnen wij wèl zelf nadenken en elkaar gewoon als mensen te zien, ondanks een andere huidskleur of afkomst.”

  Omdat ik zelf nadenken kan, geloof ik in God en in Zijn Zoon Jezus Christus die voor ons geleden heeft, gestorven is en weer opgestaan, Hij leeft! en iederéén die dat gelooft ook, voor eeuwig.

  Schrijver van bovenstaand stukje over het zelf nadenken heeft wel Drs. voor zijn naam staan, maar dat moet een grapje zijn, want als je doorgeleerd hebt kraam je er niet zulke grofheden uit, mijns inziens.

  Ik ben het er wél mee eens dat ‘onze’ regering niet goed op neder(ig)land past, ze zouden kordater tegen de mohammedanen moeten optreden. Bij de eerstvolgende verkiezingen hoop ik dat de nederlander eensgezind op een bepaalde partij stemt om ‘onze’ regering/tweede kamerleden onder druk te zetten.

  Groeten van een zelfdenkende én gelovige nederlander.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Dit zijn pure, eerlijke en werkelijke emoties die naar buiten komen bij deze man. Drs. of niet, iedereen kan alles zeggen, ten alle tijden. En het is alsof ik het zelf geschreven kon hebben, want precies zo denk ik er ook over. En het maakt me blij te weten dat er nog gelijkgezinden te vinden zijn onder alle lagen van de bevolkingen, dus niet alleen in Nederland en dat is iets dat bewijst dat er een duivelse macht bezig is om alles kapot te maken, maar dat er nog genoeg, meer als genoeg mensen zijn die dit zullen verhinderen, ten alle kosten. Geloof dat maar!

   Like

 8. Thoth zegt:

  (..)Het duidelijkste voorbeeld daarvan zijn de al generaties lange, zich nog steeds geen Nederlander voelende en zich ook niet aan wíllen passende Turken en Marokkanen.(..)

  Idd, de islam-dienende TurMar, die de sharia als grondwet heeft gemaakt, die alleen met dezelfde willen trouwen, hier zijn geld verdiend o..i.d., weg ermee.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Wanneer ik mij erg kwaad maak schrijf ik ook zoiets.
  Maar het is volgens mij zaak om kalm te blijven, het hoofd koel te houden en objectief en oplossingsgericht te blijven denken. Kortom, ons niet door autochtoon links en hun allochtone clientenbestand, dat hen nu steeds meer ontglipt, te laten provoceren.
  Onze gevaarlijkste tegenstanders zijn niet de onderling tot op het bot verdeelde moslims, maar de autochtone linksen, met hun uitgebreide netwerken in bestuur, rechtspraak, ambtenarij, media en (universitair) onderwijs, waarbinnen een paar duizend toonaangevende regenten elkaar in alles dekken en de bal toespelen en die al meer dan 30 jaar het centrum van de macht bezetten.
  Zij helpen ons land, vaak willens en wetens, naar de bliksem.
  Deels vanuit een totaal verwrongen cultureel-, dan wel neo-marxistisch, mens- en wereldbeeld, waarin zij het Westen en alles wat het vertegenwoordigt net zo haten als de islamisten dit doen.
  Maar deels ook vanuit een keihard egoistisch cynisme, waarbij men gewoon lak heeft aan de gevolgen van hun handelingen, zolang zij er zelf maar beter van kunnen worden. En waarbij het volk kan barsten en betalen en opdraaien voor hun onbeschaamde zelfverrijking en hun wereldvreemde luchtfietserij.
  Zij zijn onze meest gevaarlijke en machtigste vijanden.
  En wij kunnen de problemen met de islam alleen aanpakken wanneer deze linkse en regenteske nomenklatura uit het centrum van de macht zal worden verwijderd. Het eerste is nog steeds relatief makkelijk, maar het tweede is buitengewoon moeilijk. Want verreweg de meeste moslims zullen zich waarschijnlijk wel schikken wanneer de wind uit een andere richting zal blazen, temeer omdat zij dan geen keus zullen hebben. En een aantal zal eenvoudigweg vertrekken. Maar veel linkse autochtonen zullen nog eerder een burgeroorlog ontketenen dan hun machtspositie opgeven. Omdat zij ook niet christelijk zijn hebben zij geen rem op hun geweten, en heiligt het door hen nagestreefde doel daarom dan ook alle middelen. Al zouden ze dan ook tot aan hun enkels in het bloed moeten staan om hun rooie haan victorie te laten kraaien. Desnoods samen met de islamisten.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   “Omdat zij ook niet christelijk zijn hebben zij geen rem op hun geweten, ”

   Je moet het maar durven beweren over andere die er net iets anders over denken dan jij zelf doet, of ze wel of niet geloven in een fantasie figuurtje.
   Het blijven ratten dat christen tuig, en daar zou je dan een strijd mee moeten winnen.
   Als iemand al zo over je denkt, dan laat je zo iemand toch gewoon in de stront zakken als het er op aan komt.
   Denk daar nog maar eens over na.

   Geliked door 2 people

   • joopklepzeiker zegt:

    Niets aan toe te voegen BertG

    Geliked door 2 people

   • Taljaard zegt:

    @Bert
    Dat hebben die linksen toch ook niet?
    En denk a.u.b. zelf eens na wie u voor ”rat” uitscheldt.
    Want had het helemaal niet over u.
    Tenzij u zich aangesproken meent te voelen, maar dat is uw probleem.

    Like

   • BertG. zegt:

    Alsof het niet christelijk zijn gelijk staat aan het zijn van links die tevens ook geen rem hebben op hun geweten, dus eigenlijk gewetenloos zijn.
    In dat geval voel ik mij aangesproken.

    En had ik dan over jouw persoonlijk?
    Ik had het over christelijk tuig, of voel jij dan aangesproken.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik laat het even aan jou over Bert , maar ik sta in de startblokken .

    Like

   • BertG. zegt:

    Joop, dat doen ze nou altijd hier, het aan mij overlaten.
    Zo jammer vind ik dat altijd.
    Zo lijkt het net of dat ik er alleen als enigste een probleem mee heb (christenen die iets tegen andere hebben, en dat nog opschrijven ook, wel eerlijk dan weet je met wie je te doen hebt) en de rest vind het allemaal wel best zo.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @BertG.

    I dacht dat ik toch wel een duidelijk standpunt in deze inneem en dan ook nog eens luid en duidelijk .

    Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @Heren
   Jullie willen een godsdienstoorlog aangaan en winnen met atheisme?
   Be my guest hoor.
   Moeten en mogen jullie helemaal zelf weten.
   Maar denk niet dat jullie daar erg ver mee zullen komen.
   Want jullie/onze gevaarlijkste tegenstander (links) bedient zich van precies het zelfde wapen. Dat kennen zij dus uit den treure.
   Sterker nog; zij hebben het uitgevonden!
   Gun mij dan a.u.b. de vrijheid om met een oud, maar nog lang niet verouderd, en buitengewoon geducht en vanouds bewezen wapen in dit strijdperk te treden.
   Die vrijheid gun ik jullie namelijk ook.
   Wat mij betreft discussie gesloten.

   Like

   • BertG. zegt:

    Heb jij jezelf wel eens af gevraagd, of er tussen al die fanatieke, gewetenloze linkse gekkies, geen even fanatieke christenen tussen zitten, die elke zondag braaf op het bankje bij schuiven.
    Maar ja, daar begin je dan alweer mee, dat zijn geen echte christenen, terwijl ze toch zo hun best doen door op het goede rechte pad te blijven.

    He, zoek het eerst even lekker onder mekaar uit wie er nou het meest ze best doet in een soort van geloof beoefening, wie is mijn vriendje, wie gelooft het meest.
    Dat gaat toch ook niet opschieten zo zij ook al iedereen weer gaat onderverdelen in goede en slechte christenen.
    Dat gaat toch nooit werken zo, of ben ik nou achterlijk.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    citaat : Jullie willen een godsdienstoorlog aangaan en winnen met atheisme?
    Be my guest hoor.

    Ikkes : het natuurlijk een traditie van de religieuzen om maar wat te verzinnen en u doet daar dan met bovenstaande compleet van de pot gerukte opmerking even lekker aan mee.

    Atheïsten die een godsdienst oorlog willen, je moet toch echt een complete religieuze idioot zijn om dat te verzinnen, en Bert heeft gelijk met zijn rat, dit zijn ratte streken , valse argumenten verzinnen om een discussie proberen te winnen.

    Wanneer begin je nu eens met dat oude strijdwapen in stelling te brengen , pleur die bijbel in een hoek en zoek een ak47 op, laat het door een religieuze oplichter zegenen en trek ten strijde, ze slachten je soort genoten af .
    En met het door u vermelden van dat oude strijd wapen uw religie maakt u dus heel duidelijk dat U een godsdienst oorlog wenst en NIET de atheïsten zoals u hier beweerde, nogmaals ratte streken uwerzijds .

    Ik gun u ook van alles , maar daar zal u wel niet naar benieuwd zijn.

    U kan en mag elke discussie sluiten , maar ik zal elke keer als er iemand met dergelijke religieuze kolere zooi op de proppen komt van leer trekken .
    En dat hoeft u niet te geloven dat bewijs zal ik keer op keer leveren zoals ik al velen malen gedaan hebt.

    Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  U schrijft: Het betreft nog steeds/alleen maar naar Al Jazeera kijkend, door hun ouders niet opgevoed…enz. Dat is een kardinale fout!. Deze kinderen worden wel degelijk door hun ouders opgevoed, maar niet in de richting die onze linksige- en liberale wegkijkende publiek en politiek. DE KINDEREN WORDEN DOOR HUN OUDERS OPGEVOED OM ONS TE HATEN, ONS OP DAGELIJKSE BASIS ALS PROOI TE ZIEN. ZIJ geven hun kinderen door, dat zij oppermachtig zijn en dat het land binnenkort van hen zal zijn. Wij zouden na de overwinning HUN SLAVEN WORDEN. Zij weten zelfs al waar de SLAVENMARKTEN zouden staan. De ouders krijgen instructies van de Imams en het gedraginstructies worden nauwkeurig nageleefd. De rooftochten zijn bedoeld om wapens aan te schaffen voor de grote strijd. Het is helemaal niet verwonderlijk dat de Syrië-gangers zijn voor 85 – 90% altijd eerste criminelen en daarna ISIS strijders. DE OUDERS EN DE IMAMS STUREN ZE NAAR ISIS, Ook de etnische zuiveringen die plaats vinden in de Islamitische enclaves in ons land, zijn het werk van de imams en de ouders. De etnische zuiveringen en fysiek geweld tegen Nederlanders en niet moslims zijn een thema die de politiek wil niet aanroeren. Als men wegkijkt, is er geen probleem.

  Like

 11. anna zegt:

  misschien wil drs. Schilder de term ASPERGER niet meer gebruiken, veel kinderen hebben een moeilijk leven met dit syndroom, kies dan maar een andere willekeurige omschrijving (een oma met een kleinkind met autisme/asperger) ../

  Like

 12. Pingback: Moslims claimen al openlijk territoria in Europa | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s