Veranderende tijden in Europa – De ‘Reconquista’ is begonnen

Screenshot_49

(Door: “Young German” – Vertaling: Theresa Geissler)

Het Duitse journaille trekt van leer tegen de Identitairen en hun kortstondige beklimming van de Brandenburger Tor. Ze proberen daarbij elkaar te overtreffen in wie de grootste kwaadsprekerij en hetze of beledigingen over deze jonge mensen kan uitstorten. Totaal onverbloemd worden hier politieke activisten, die zich inzetten voor veilige grenzen en het recht van de volkeren op zelfbeschikking, gelijkgesteld met de moordenaars van Auschwitz. “Nazi’s bezetten de Brandenburger Tor,” schrijft de pers.

NAZI’S? Als de nazi’s de Brandenburger Tor bezet zouden hebben, zouden in Europa de dingen volkomen anders liggen. nazi’s, nationaalsocialisten dus, die een expansionistische, op racistische dogma´s gebaseerde politiek vertegenwoordigen, wier Sociaal-Darwinisme in hun wereldbeeld voor zwakke mensen en mensen van “inferieur ras” geen plaats zien, zijn er bijna helemaal niet meer. De nazi’s van vroeger al helemaal niet meer. Wat thans rondslentert, zijn de weerzinwekkende en armzalige resten van het nationaalsocialisme, die men als neonazi’s zou moeten betitelen. Echte nazi’s zijn er niet meer. Maar dat stoort de pers niet. Iedereen die in de woorden “veilige grenzen, veilige toekomst,” of “vaderland, vrijheid, traditie” ook maar een greintje waarheid voor zichzelf kan ontdekken, wordt vandaag de dag door de mediakliek gelijkgesteld met volksmoordenaars en oorlogshitsers. Ik kan me bijna beeldend voorstellen hoe verbeten de “journalisten” van de mainstream-pers op hun toetsenbord hameren om elkaar te overtreffen met de vreselijkste beledigingen.

Maar daarnaast schijnt het hen niet duidelijk te zijn dat ze schrijven vanuit een dunne, ideologische zeepbel, waarvan de wanden steeds smaller en breekbaarder worden. De nazi-knuppel werkt niet meer! Het is geen nationaalsocialistische eis om de grenzen te controleren en door middel van referenda over de toekomst van het eigen land te willen beslissen. In feite geloof ik dat de pers allang spreekt vanuit een minderheidspositie en slechts door haar mediale overgewicht en de macht van grote staatsorganen nog zoiets als vermeende interpretatiebevoegdheid over de politieke debatten in handen heeft. De bevolking, het Duitse volk en in principe heel Europa, staat in toenemende mate tegenover de multiculturalisten, de globalisten en wie maar in iedere hoek nazi’s wil zien en derhalve maar liever eens naar de dokter moest gaan.

Screenshot_48Het journaille heeft het schot niet gehoord. Het heeft niet begrepen dat in Europa en in het hele Westen een keerpunt in de geschiedenis begonnen is. Of toekomstige historici de bezetting van de Brandenburger Tor door de Identitairen als een symbolisch moment van dit keerpunt zullen zien, weet ik niet. Maar het ‘momentum’ van de geschiedenis heeft een nieuwe koers ingeslagen! De voortekenen wijzen op storm. En het is een storm, die door de zelfvernietigende politiek van de huidige linksen en de vermeende conservatieve elites pas goed op gang werd gebracht. HUN falen is het dat dit ontwaken door heel Europa heen in gang heeft gezet. Men kan Identitairen media-effectief als nazi’s brandmerken. Maar wie dat doet, zet mensen die zich inzetten voor zinvolle eisen zoals controle aan de grenzen, nationale zelfbeschikking en behoud van tradities op één lijn met de moordenaars van Auschwitz. En dat is een fatale fout die de media en de politieke elites hier begaan. Zij denken het recht te hebben om miljoenen mensen in Europa te bekladden als nazi’s. En aangezien hen de feitelijke argumenten voor hun politiek van zelfmoord ontbreken, blijft hen niets anders over dan hun slijmerige verklikkerpraktijk. De regering en de media praten en regeren TEGEN een groot deel van de eigen bevolking en maken deze tot hun vijand.

Veilige grenzen, democratische referenda, behoud van de eigen identiteit en cultuur; dat zijn eisen waarmee niet slechts kleine minderheden zich kunnen identificeren. Miljoenen kunnen dat en het worden er elke dag meer. Zelfs veel van mijn linkse vrienden, waaruit mijn vriendenkring toch voor het grootste deel bestaat, zeggen besmuikt of soms ook openlijk dat de grenzen juist gecontroleerd zouden moeten worden en veel asielzoekers naar huis gestuurd. En alleen de angst om beklad te worden als nazi, de angst om je baan te verliezen, in de samenleving te worden uitgesloten of zelfs juridisch te worden vervolgd, weerhoudt ze ervan het luidop uit te spreken. En toch doen velen dat reeds. Ze spreken het uit! En als dan slechts de angst voor repressies en uitsluiting mensen er van kan weerhouden om voor hun mening uit te komen, dan zijn wij het hoogtepunt van dit systeem van de multiculturalisten te boven gekomen. Dan leeft dit systeem, en de mening die door dit systeem wordt uitgedragen, slechts nog door angst en angst alléén kan de mensen er niet eeuwig onder houden.

Ze hebben de boog eenvoudigweg te strak gespannen en begrijpen niet waarom zoveel mensen zich van hen afkeren en zich tot andere politieke dragers wenden. De ‘Reconquista’ begint in de eerste plaats in de hoofden van de mensen. En deze omwenteling van de geest is begonnen, omdat een toenemende mensenmassa de politieke doeleinden van zijn heersers niet meer wil en kan meedragen.

Een nieuwe tijd breekt aan in Europa en de enigen die dat niet snappen, zijn zij die samen met de oude tijd verdwijnen en worden vergeten.

Screenshot_50

Bron:
http://younggerman.de
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", burgermoed, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, dictatuur, Europa, Identitaire Beweging, Islamisering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Veranderende tijden in Europa – De ‘Reconquista’ is begonnen

 1. joga zegt:

  En zo is het maar net. Daarom stem gerust PVV ook wanneer u bang bent, want in het stemhokje bent u onvindbaar. Maar na de verkiezingen in vele EU-staten zijn wij eindelijk aan de beurt voor een omwenteling, die zijn weerga niet kent en waar Brussel versteld van zal staan. Dit is echt uw laatste kans, want het fascistische tuig wordt steeds brutaler.

  Like

  • hslot4 zegt:

   Ik stem altijd pvv .
   Na de dood van Pim Fortuiyn ging ik stemmen met nog twee machttegingen van mn ouders .
   Kom ik uit het stemhokje hoor ik zo een linkse teef zeggen oh dat is er weer eentje met andere woorden een pvv stemmer dus corrigeerde ik de beste kut het is er niet eentje maar het zijn er drie allemaal pvv.
   Iedereen kijken ja schijt aan kijk nog maar eens goed mvr.
   Overigens dat stemmen anonym is is bullshit als je vroeger op een communistische partij had gestemd hoefde je echt niet te gaan soliciteren bij de KLM stond je gelijk al weer buiten na de screening hahahahahaha.
   Maar zoals al eerder gezegd volkomen schijt aan .

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Ik ben er ook klaar mee! Ik hou mijn mond niet meer op feesten en partijen.
  IK weiger langer mee te werken aan de vernietiging van Europa door westenhatende moreel superieuren. En guess what? Schoorvoetend geeft men op feesten en partijen toe dat het helemaal de verkeerde kant op gaat. Men kijkt nog eens angstig om zijn schouder en dempt zijn stem. Er komt steeds meer tegenwerking vanuit de bevolking.
  De leugens die dagelijks verspreidt worden dekken al lang niet meer de eigen observaties in de steden en de berichten op Internet. Iedereen ziet met eigen ogen de steden achteruit gaan en de straten lopen vol met rondhangende kerels. Het is nog slechts een kwestie van tijd dat ze rovend en plunderend door het land gaan trekken. Zo hier en daar zijn er berovingen op klaarlichte dag.
  Het is mooi geweest, van mij kunnen al die Groen/Rood linkse moreel superieuren naar de bliksem lopen.
  Desnoods moet ik het op elk verkeersbord/reclamebord/brugpijler of lantarenpaal zetten.
  We zijn klaar met de asielindustrie en de islam we willen ons land terug!
  Fuck links die is alleen uit op meer macht in Europa en regels terwijl ons land wordt weggegeven aan islamitische parasieten die niets toevoegen en die ook nog eens menen superieur te zijn aan het westen.
  Waaruit blijkt dat ze zo geweldig zijn? Ze zijn enkel in staat elk land leeg te zuigen en overal in de wereld verdeeldheid te zaaien met hun ideologie van de haat. Overal in de wereld waar de islam huist is is er gedonder, aanslagen en achteruitgang van de individuele vrijheid.
  Het is mooi geweest. Verzet je tegen de leugens van de NOS en de kranten. Ze worden door de overheid/Europa gedomineerd. Kom in verzet, laat geen gelegenheid onbenut om je oordeel over al die miljarden kostende migranten te spuien. Uiteindelijk zal ook de hardste noot breken als je er maar lang genoeg tegenaan blijft trappen.
  Kom in verzet! Je hoeft jezelf niet aan te sluiten bij een “identitair verzet”. Zeggen dat je er schoon genoeg van hebt is een begin. Er is nog vrijheid van meningsuiting.
  GEBRUIK HET!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ongelovige zegt:

  Die Duitsers kunnen veel, maar normaal doen is teveel gevraagd. Hun idool Merkel werd zopas door de europese rechtse (jaja, ze bestaan) Jood Henryk M Broder ‘een tragisch figuur’ genoemd.

  Like

 4. Ik laat het iedereen weten voor welk partij ik ben, daar hoef ik mij niet voor te schamen. Mijn motto is, kijk maar eens goed om je heen en weet je eigenlijk wel wat er in andere landen zich afspeelt enz., dan raak je wel in discussie, prima is soms zeer verhelderend.

  Geliked door 1 persoon

 5. hans zegt:

  Nou het is hun maar aangeraden, want anders hangen ze aan alle palen en bomen die dit land en Europa rijk is! Hoe vinden we die!? Het is geen kwestie meer van gas terugnemen om aan de macht te kunnen blijven of zo, maar zo snel mogelijk op TE ROTTEN!!

  Like

 6. fleckie zegt:

  Dank je wel Teresa, voor je vertaling, en het op schrift zetten bij ej.bron. Fl.

  Like

 7. Jan zegt:

  Oeps, in Brussel zien zij de bui hangen, dwz hun portemonnee in gevaar:

  Brussels tries to dig itself out of migration hole by REVOKING refugee residency

  BRUSSELS is controversially attempting to dig itself out of its huge migration hole by bringing in proposals to forcibly send refugees home.

  http://www.express.co.uk/news/world/705730/Migrant-crisis-Brussels-solve-asylum-problem-revoking-refugee-residency

  Like

 8. Koos zegt:

  Is er iemand die mensen van de Identitaire Beweging in Nederland kent? Ik heb ze gevraagd om op hun website aandacht aan de Pegida-demonstratie van 11 september te schenken, maar krijg geen reactie.
  info@idverzet.org

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik heb zo maar een vermoeden dat ze zelfstandig hun ding doen, dat ze de generaties van voor hun verwijten dat hun generaties weer door dit heen moeten gaan (Zie video) omdat wij te lui te dom te gemakzuchtig waren om onze beschaving cultuur en vrijheid te bewaken en te verdedigen en er gewoon en puinhoop van hebben gemaakt en nog steeds aan het maken zijn .

   The road is long
   With many a winding turns
   That leads us to who knows where
   Who knows where

   But I’m strong
   Strong enough to carry him
   He ain’t heavy, he’s my brother

   So on we go
   His welfare is of my concern
   No burden is he to bear
   We’ll get there

   For I know
   He would not encumber me
   He ain’t heavy, he’s my brother

   If I’m laden at all
   I’m laden with sadness
   That everyone’s heart
   Isn’t filled with the gladness
   Of love for one another

   It’s a long, long road
   From which there is no return
   While we’re on the way to there
   Why not share

   And the load
   Doesn’t weigh me down at all
   He ain’t heavy he’s my brother

   He’s my brother
   He ain’t heavy, he’s my brother
   He ain’t heavy, he’s my brother

   Songwriters
   Bobby Scot, Bob Russell

   Published by
   SPIRIT TWO MUSIC INC

   Like

  • Nou, ik heb begin dit jaar met ze kennisgemaakt: Waarschijnlijk omdatik een partij stickers had afgenomen werd ik digitaal geattendeerd op de mogelijkheid om te tekenen voor een “Nieuwjaarsborrel bij mij in de buurt.”
   Maar ja, wat heet ‘in de buurt,’ wat heet ‘een borrel?’ Het bleek in Krommenie-Assendelft te zijn, in zo’n gehuurde ruimte in een wijkcentrum en het as meer een brainstorm met bier en cola, erg studentikoos allemaal. Het opmerkelijkste trouwens: De deelnemers waren bijna allemaal dertigers -ik was daar verreweg de oudste- en weliswaar islamkritisch, maar bijna verwonderd over zichzelf, dat ze het wáren, dat ze dát, zogezegd, bij zichzelf hadden moeten constatéren. over het algemeen stonden ze niet on-welwillend tegenover Wilders, maar vonden er verschillende, dat hij “soms wel wat ver ging.” Op mijn beurt stond ik er nogal verbaasd van dat deze tamme dertigers dus deel uitmaakten van de beweging, die het voorgaande jaar nog zo voortvarend, zij het ook kortstondig- die moskee in…..Dordrecht? Gouda?-een stad in díe omgeving, in elk geval- had bezet. Ik kon me dat haast niet voorstellen: Velen hier op de site zijn veel meer “geradicaliseerd!”
   Misschien is het niet bij alle Identitaire afdelingen hetzelfde, maar deze afdeling Noord-Holland viel me wat dat betreft erg tegen!

   Like

 9. Taljaard zegt:

  IJzersterk geformuleerd en een adequate beschrijving van wat er vandaag de dag onder een steeds breder wordende laag van de West Europese bevolking leeft.
  Het EU project van de kongsi van neo marxistische socialisten, christen democratische jezuieten en liberale multinationale kapitalisten loopt meer en meer vast op de onwil van de Europese bevolking om daarin mee te willen gaan. En naarmate de gevestigde politiek de hakken dieper in het zand zet, omdat hun belangen op het spel staan, zal een vreedzame uitweg uit dit dilemma voor iedereen ook steeds moeilijker te realiseren zijn. Dit was wel mogelijk bij de val van het voormalige Oostblok, omdat nationaal bestuur en economie daarbinnen een geheel vormden, dat relatief makkelijk kon worden omver gegooid toen bleek dat dit model disfunctioneel was.

  Maar hoewel de EU in feite net zo disfunctioneel is als het voormalige Oostblok staan er hier veel grotere economische belangen op het spel en heeft de economische component een grotere mate van autonomie, en daarom ook meer macht en invloed, dan in het voormalige Oostblok. In dit voormalige Oostblok bepaalde de politiek de economie, maar in de EU bepaalt de economie de politiek. Daarom is de belangenverstrengeling binnen de EU ook veel groter. En daarmee dus ook de onwil van de gevestigde politiek om zich aan de wil van het volk aan te passen. En dit is een uiterst gevaarlijke ontwikkeling, die op den duur een garantie kan zijn voor een Europese burgeroorlog.

  Zij realiseren zich volstrekt onvoldoende dat zij met vuur spelen.
  -De socialisten niet, omdat zij uitgaan van een veel te optimistisch mensbeeld.
  -De liberalen niet, omdat een veel te groot primaat toekennen aan de economie en het materialisme.
  -En de christen democraten niet, omdat zij ten onrechte vasthouden aan de vermeende capaciteiten van een culturele en sociale elite die er volgens hen wel in zal slagen om de bevolking op een moralistische en paternalistische manier in ideologische zin te beheersen en te sturen.
  Deze 3 factoren zijn de ingredienten voor een fatale mis-inschatting van de huidige ideologische en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Intussen wordt Missouri volledig geïslamiseerd in samenwerking met Hamas-Amerika (CAIR)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s