Rampspoed na Brexit? Het valt allemaal wel mee.

Screenshot_30

(Door: Tom Reijner)

De huizenmarkt zou instorten, de industrie zou tot stilstand komen en de economie krijgt klappen die het de komende tijd niet meer te boven komt: een paar van de waarschuwingen die klonken in de aanloop naar het Britse referendum in juni. Maar vooralsnog lijkt de aankondigde rampspoed erg mee te vallen.

Het Brexit-besluit van de kiezer bezorgde de Britse industrie in eerste instantie een flinke inzinking. De activiteit was in juli – een maand na de volksraadpleging – gedaald tot het laagste peil in 3,5 jaar. Maar er is nu sprake van een opverende markt, blijkt uit cijfers van Markit.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

3 reacties op Rampspoed na Brexit? Het valt allemaal wel mee.

  1. Sabeltant zegt:

    Echter…. Voor Nederland met schoothondje Rutte voorop zal er geen ruimte zijn voor verbetering en zal de 3,5 MILJARD die GB betaalde uitgesmeerd worden over de resterende lidstaten.
    Voor Nederland betekend dit -als al die politieke mongolen NIET zeggen dat ze er tabak van hebben- uitdraaien op een duurdere abonnement op de EU.
    Nederland -u en ik dus- mag dan tussen de 750 tot 800 MILJOEN per jaar meer gaan betalen.
    Omdat de EU ook wel door heeft dat door deze idiote abonnementsverhogingen tijdens de verkiezingsstrijd steeds meer draagvlak verspelen zinnen ze nu op een meer ondoorzichtige manier om hun geldzucht te stillen. De armoede in steeds meer landen zal gestild moeten worden en naar goed socialistisch inzicht zullen de “rijken” daarvoor uitgekleed moeten worden. Ze menen nu ineens goed voor het milieu te zijn en een kilometerheffing te moeten heffen. Ze kunnen dan hun “abonnement” verhogen wanneer ze maar willen de kilometers worden namelijk toch wel gereden. Ik ben net als met de islam ook totaal klaar met de EU.
    Een bom er onder! Weg met de EU weg met de islam en ons land weer zoals het was zonder deze twee!
    Ik kan niet wachten tot er verkiezingen zijn.

    Like

  2. joopklepzeiker zegt:

    Wat een kul stuk zeg over iets wat nog niet eens heeft plaatsgevonden .

    Like

  3. We zullen nog even geduldig moeten zijn.

    Like

Plaats een reactie