Zwitserland: Nauwelijks aangekomen, duikt een groot deel van de “vluchtelingen” onder

screenshot_1

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Ook Zwitserland kent het probleem van ondergedoken “mensen die bescherming zoeken”: of ze komen niet aan in de de hen toegewezen onderkomens, of ze trekken hun asielaanvraag in. Waar ze naartoe gaan en wat ze van plan zijn, niemand weet het.

politikstube

Je kunt er echter van uitgaan dat je een aanzienlijk deel van deze onderduikers weldra in Duitsland ziet om dan eindelijk hun asielaanvraag in te dienen. En dat deze dames en overwegend heren niet uit een land komen, waarin ze door oorlog enz. bedreigd worden. En als men nu al toegeeft dat er in de eerste dagen 505 tot 90% van de “mensen die bescherming zoeken” in Zwitserland onderduiken, dan zijn het duidelijk nog meer en zeer zeker niet minder.

[…] Een groot deel van de vermeende “asielzoekers” verdwijnt kort na zijn aankomst in Zwitserland. In de verschillende opname- en registratiecentra van het land duikt tot 90% onder, wat blijkt uit documenten van de staatssecretaris voor Migratie. Terwijl in het centrum in St. Gallen Altstätten 50% zijn asielaanvraag intrekt of gewoon onderduikt, zijn dit volgens de documenten in het centrum in Thurgau 80% tot 90%. En in Bern komt de helft van de “asielzoekers” helemaal niet bij de onderkomens aan. […] Lees verder op sonntagszeitung.ch.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zwitserland: Nauwelijks aangekomen, duikt een groot deel van de “vluchtelingen” onder

  1. paulzwueste zegt:

    Waar leven al die mensen dan van…

    Van ’n uitkering?
    Omdat wij vrees hebben voor het feit dat als ze honger hebben gaan roven, moorden en verkrachten.
    Zogenaamd omdat wij de rechten van de mens eerbiedigen?
    Elk mens heeft recht op brood , bad en bed…
    Als dat zo is hoeft er niemand meer te werken…

    De oplossing voor het probleem ligt voor de hand.
    Strenge controle bij de grenzen. Iemand die niet kan bewijzen wie hij is en niet is gevlucht voor een oorlogssituatie moet terug.
    Gezinsleden die niet zijn meegekomen hebben geen recht op gezinshereniging.
    Illegalen direct uitzetten
    Criminelen direct uitzetten.
    Geen oorlogssituatie meer in het land van herkomst, direct uitzetten.

    De overheid die deze eenvoudige en wetmatige maatregelen niet wenst uit te voeren dient per direct te worden afgezet en berecht als landverraders.

    Like

    • elisah zegt:

      En zo simpel is het!

      Like

    • ieznogoedh zegt:

      Nou nou, besef je wel dat er dan maar heeeeel weinig overblijven die daadwerkelijk in Europa kunnen blijven?
      Arm volk, dat het thuis in eigen land zo moeilijk had. Kunnen we toch wel even financieel bijspringen en eventueel wat vrouwen ter beschikking stellen anders krijgen ze maar een tennisarm en dat is ook niks voor dat natuurvolk.
      Enfin, steeds weer verbazingwekkend is dat het toch vooral mislims zijn die moeten vluchten uit mislimlanden. De Christenen daar zijn kennelijk al allemaal uitgemoord.
      Maar goed, ik zal niet zeggen dat de enige goede mislim een dode mislim is (zoals vroeger over de indianan in Amerika werd gezegd) maar wel dat de enige goede mislim een mislim is die in zijn eigen (zandbak)land woont en daar ook blijft!

      Like

  2. Claudia M. zegt:

    Doe maar eens wat onderzoek in de sociale woningbouw, hier om de hoek staan de bedden in de keuken.

    Like

  3. Sjaak zegt:

    Zwitserland is in gelukkige lage dat het leger en reservisten hun wapens
    thuis hebben liggen, en bij een opkomende negeropstand meteen het
    passende antwoord geven !

    Like

  4. elisah zegt:

    In Zwitserland hebben ze dus zeer weinig vluchtelingen, ze verdwijnen gewoon spoorloos.

    Like

  5. Jade zegt:

    Het lijkt wel Hans Kazan…
    Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel.

    Like

  6. ….en na een tussenstop in Crans-Montana, waar ze na die 3 maanden wintersportvakantie redelijk hadden leren skieën en zelfs over de Zwarte Route van de Cry d’Er naar beneden zoefden, gingen ze met de hele bups weer verder naar het beloofde Nederland om daar even hun uitkeringsbriefje in te vullen om daarna weer toe te zijn aan een weekje skiten op het strand van Lloret de Mar.

    Like

  7. Thomasson zegt:

    Het is niet moeilijk te raden waar ze naartoe gaan. Ze gaan naar de plek waar ISIS of Al Qaida voor hen had gereserveerd. Ze behorend tot de slapende Jihad cellen die aanslagen over heel Europa gaan plegen of wachten totdat de code wordt gegeven om een algehele oorlog te beginnen. Deze mensen moeten worden opgespoord, ondervraagd en daarna direct opgeruimd (in de moderne taalgebruik noemt met dat neutraliseren.

    Geliked door 1 persoon

  8. koddebeier zegt:

    Het zal de 5e collone van jihadstrijders zijn !!

    Like

Plaats een reactie