“Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

screenshot_1

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland bestaan blijkbaar gevallen van zogenaamde “mensen die recht op asiel hebben” die hun vakantie – waartoe ze in Luilekkerland Duitsland absurd genoeg net zoveel recht hebben als ontvangers van een Hartz IV uitkering – uitgerekend doorbrengen in het land, waarin ze zogenaamd “vervolgd” worden en waaruit ze “gevlucht” zijn.

pi-news

De “Bundesagentur für Arbeit” bevestigt dat er zulke gevallen zouden voorkomen, maar hierover zou nog geen officieel onderzoek bestaan. Dat wordt dan echter de hoogste tijd, want deze vakantiegangers behoren tot de vele economische nomaden, geluksridders en potentiële sociale parasieten die ons land massaal overstroomd hebben. Daarom zou de vlucht naar hun land van herkomst consequent een ticket enkele reis moeten zijn.

Welt-N24” bericht:

Mensen die recht hebben op asiel keren voor vakantie tijdelijk terug naar dat land waaruit ze officieel gevlucht zijn. Dat bleek uit onderzoek door de “Welt am Sonntag”. De krant kwam dit van erkende asielzoekers te weten, die als werkloos staan gemeld en voor een korte periode naar landen zoals Syrië, Afghanistan of Libanon reisden. Daarna komen ze weer terug naar Duitsland.

Volgens het onderzoek was van desbetreffende gevallen sprake in Berlijnse arbeidsbureaus. Personen, die op de hoogte zijn van de voorvallen, gaan er van uit dat dit ook in andere regio´s in Duitsland plaatsvindt.

Een woordvoerster van de “Bundesagentur für Arbeit” bevestigde: “Zulke gevallen bestaan.” Hierover zou echter nog geen officieel onderzoek bestaan. “Wij houden geen beoordeling of statistiek over dit onderwerp bij, daarom zijn wij niet in het bezit van informatie.” Naar verluidt zijn de “Bundesagentur für Arbeit” en het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) op dit moment bezig zich een overzicht te verschaffen.

 Afghanistan, Libanon, Irak en andere islamitische landen zouden onmiddellijk als voor moslims veilige landen moeten worden gekwalificeerd. Daarvandaan zouden alleen nog maar christenen, Jezidi en andere niet-moslims in Duitsland en Europa opgenomen mogen worden, want zij bevinden zich in deze landen daadwerkelijk in gevaar. Een moslim, die voor de burgeroorlog in Syrië wil vluchten, zou eigenlijk in zijn thuisland ook genoeg veilige zones kunnen vinden. Wie echter desondanks het land wil verlaten, zou dwingend in de omringende islamitische landen zoals Turkije en Jordanië ondergebracht moeten worden. Datzelfde geldt voor Irak: wie de interne bloedige islamitische strijd tussen soennieten en sjiieten uit de weg wil gaan, moet of veilige zones in Irak of een vluchtelingenkamp in een islamitisch buurland opzoeken. Sjiieten zouden bijvoorbeeld door Iran opgenomen kunnen worden.

Zulke kampen kunnen dan immers ook door de EU meegefinancierd worden, wat slechts een piepklein deel van de kosten zou veroorzaken, waarmee we nu door het miljoenenleger van moslims in eigen land worden opgezadeld. Als we een verantwoordelijke regering zouden hebben, zou het motto zijn: geen islamitische “vluchtelingen” naar Duitsland!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

 1. Thoth zegt:

  Hebben wij ook hoor. De Marokkanen, Turken, e.a. gaan ook bezoek aan hun thuisland. Vervolgens keren ze weer terug naar Nederland. Daar kunnen ze een uitkering krijgen. En dat gebeurd bijna elk jaar…

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Wat is hier anders aan, dan aan al die zogenaamde vluchtelingen die ons land al eerder aandeden? Ze gaan allemaal terug naar het thuisland op vakantie. Van onze centen en deze (nog) werkende met al haar kosten, kan het hoofd net boven water houden. Als deze van middelbare leeftijd zijnde zo naar huis gestuurd wordt, is het echter einde oefening. Oud worden, wil en kun je toch niet meer fatsoenlijk in dit land!

  Like

 3. Waar zijn ze dan voor gevlucht als ze er ook op naar vakantie toe kunnen gaan ?

  Like

 4. Steven zegt:

  Dit is niet NIEUW…in België waren ze er ook al achter dat dit gebeurd.
  Maar zolang westelingen alles maar slikken van die asielratten..blijven ze overal gewoon misbruik van maken,

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Die Lullo’s in Berlijn, Het Binnenhof ed. laten zich al decennia verneuken. Jan L. roept dit ook al zo lang! Ha ha, de ObamaSpeech van Jesse Klaver is net in de DWDD. Wat een arremoe!

  Like

 6. Qvic zegt:

  Hoezo zou de E.U. deze kampen moeten financieren? Daar wij Europeanen geen deel uit maken van het conflict daar. De gehele massale invasie van moslim asieleisers, zijn enkel op geld en luxe uit op kosten van de Europeanen. Daar zij zelf met duizenden euro’s op zak aan de reis beginnen en de nieuwste mobieltjes hebben zegt al genoeg, dat zij enkel willen profiteren van onze sociale uitkeringen en alles voor niets willen krijgen en dat de moslims daar niets tegenover willen stellen.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Oh, da’s helemaal geen nieuws, dat gebeurde al in de tijd dat Ethiopiers naar Nederland kwamen begin jaren tachtig, daarna volgde hetzelfde met de Somaliers.
  Er is nooit iets met deze kennis in Nederland gedaan, dat begrijpt de lezer wel.
  Ik durf te wedden dat zelfs Syrische statushouders al weer terug zijn in het o zo gevaarlijke Syrie om even aan familie te melden dat ze het hier in Nederland zo goed hebben.

  Binnenkort komt hierover het eerste bericht in de openbaarheid. Nog even geduld aub.

  Like

 8. OphEUffen zegt:

  Men leert het op de zwendelaarsopleiding. Voor iedere bedotte idioot worden er weer twee nieuwe geboren.

  Mensen laten zich graag bedonderen. En ja, dan stem je links tot knetterlinks.

  (Disclaimer: inmiddels persoonlijk van mening dat stemmen er niet (meer) toe doet. Stem nog wel uit een soort morbide vorm van plichtsbesef maar lang houd ik dat niet meer vol.)

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Nou, blijf het maar volhouden en stem op Geert. En als Geert gekozen wordt en ze gaan dan ook nog dwars liggen, omdat niemand met hem wil regeren, dan moet het volk in actie komen om het voor hem op te nemen. Hij is de enige in de tweede kamer die het verdient om te regeren, de anderen zij allemaal opportunisten en leugenaars.

   Geliked door 1 persoon

   • OphEUffen zegt:

    Dat is ook werkelijk de enige keuze die ik kan maken. En dat doe ik ook sind sde PVV is opgericht en Pim ons is ontnomen. Tot op heden atijd met 2 machtigingen 3 stemmen op de PVV uitgebracht. Maar ik wil die verandering in de praktijk terugzien. Geduld is niet mijn sterkste kant. Ik ben al 47 jaar lang lang tegenstander van de multiculti gekte. Het is meer dan genoeg geweest. Straks radicaliseer ik nog 🙂

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Dat gebeurt in Nederland ook al jaren. Zogenaamd op de vlucht uit Marokko, Egypte, of Irak, en dan gaan ze ’s zomers vaak voor 4 maanden naar het betreffende land toe, waar ze zogenaamd uit hebben moeten vluchten. Maar de linkse kerk, en de zogenaamde linkse christenen van het CDA en de ChristenUnie, blijven ONS opzadelen met deze mensen. Met steun van VVD,en D66.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Marokko hoort ntl in dit lijstje niet thuis. Het land heeft, samen met bv Turkije, ‘bilaterale’ overeenkomsten met diverse europese landen, waardoor immigratie als ‘gastarbeiders’ al een halve eeuw aangemoedigd wordt, en waardoor zij zelfs buiten alle immigratiebeperkende maatregelen blijven.

   Like

 10. Cathja zegt:

  Dit is niet nieuw. Het gebeurt al tientallen jaren. Onbegrijpelijk dat dit getolereerd wordt! Bij terugkomst meteen de verblijfsvergunning intrekken en retour eigen land. Als je voor een vakantie in je thuisland wordt toegelaten, dan kunnen ze mij niet wijsmaken dat de herkomstlanden hun onderdanen niet terug willen nemen.
  Het wérkelijke verhaal is, dat ‘vluchtelingen’ veel geld (vanuit Europa) naar de herkomstlanden overmaken, en dat zien ze daar graag. Keren ze definitief terug, dan droogt die bron op.

  Like

 11. GT zegt:

  Ik denk dat dit in Nederland ook gebeurd al jaren, zomers komen ze terug en zie je ze fietsen daarna wanneer bij ons de winter zijn intrede doet zijn ze in eens weg, laat ons raden en dit al jaren.
  Maar werken ho.. das er niet bij !

  Like

 12. Jean zegt:

  Wij weten toch dat die “vluchtelingen” business niets maar dan ook niets te maken heeft met vluchtelingen, het is bewuste beschadiging van Europa door lafaards die dat doen puur voor eigen belang.
  Weg met die EU misdaadinstelling – Leve het Vrije Europa bestaande uit max. 10 Onafhankelijke Republieken.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Oud nieuws. Het zijn geen vluchtelingen, nooit geweest ook.
  Marokkanen in 010 gingen vaak voor maanden naar hun Zandbak en verhuurden dan hun huis aan landgenoten, die dan meteen een status en uitkering konden aanvragen. Ik vermoed dat alle andere fraudenegerts dat ook doen.
  Ik ken iemand, die zich zeer boos maakte dat haar nutteloze buren, dit ieder jaar flikte en die geprobeerd heeft de woningbouwvereniging (Vestia) en de gemeente (moslim) hier te laten ingrijpen. Zonder enig effect natuurlijk, want moslim.
  Wat is een grens toch een mooie uitvinding, hoe hebben ze ooit kunnen denken dat we zonder kunnen??

  Like

  • bigljohn zegt:

   Wat is een grens toch een mooie uitvinding, hoe hebben ze ooit kunnen denken dat we zonder kunnen?? Dat heeft Brussel bedacht. Volgens de wil van Brussel moet compleet Europa Islamitisch worden !

   Like

   • fleckie zegt:

    En de ‘planners’ in Brussel zullen zich allang ‘ingedekt’ hebben, als HUN ‘ BOOT BEGINT TE KAPSEIZEN’ , (waarschijnlijk )
    door de van te voren geordende redding, van ‘ overgang’ naar de islam.’ Waar ze vanzelfsprekend ‘hartelijk’ ontvangen worden, alleen al betr. de economische uitzichten, die dat met zich meebrengt.

    Like

 14. Mirjam zegt:

  We moeten dat bedrog gewoon niet meer langer slikken. Dingen moeten veranderen en leugens moeten niet meer getolereerd/geaccepteerd worden. Het volk moet zich uitspreken tegen het pamperen van mensen die er geen recht op hebben en die teren op het geld van mensen die ervoor hard moeten werken. Het moet gewoon stoppen, dat is ook wat Geert bedoeld.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja maar toch…

   Waarom mogen die mensen niet kiezen waar ze op vakantie willen gaan?
   Ik zou zelf ook naar mijn eigen land op vakantie willen gaan als het zo uit zou komen.
   Daar is niks mis mee.
   We moeten wat ruimdenkender worden wat betreft dit speciale punt.
   In ieder geval hebben ze altijd zon en ’n zandbak voor de kinderen.
   Dat op zich is al veel waard. Hier pissen de katten alleen maar in de zandbakken.

   Like

 15. Charles Martel zegt:

  De vluchten naar Eritrea zitten vol met “vluchtelingen”. Dit weten ze in het torentje ook. En betalen maar om dat spul te onderhouden.

  Like

 16. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Vluchtelingen” gaan toch ook terug naar het levensgevaarlijke vader/moederland om onderweg gesneuvelde familieleden te begraven? En dan “vluchten” ze weer opnieuw.

  Like

 17. Thom zegt:

  Ja natuurlijk gaan ze daar op vakantie. Dan worden wat zaken geregeld zoals bij de dochters de klit eraf en wordt een bruid of bruidegom meegebracht voor de kinderen. Er gaan er vier weg en je krijgt er zes voor terug.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad. Waar heb je dat nog vandaag de dag…?
   Nee, laat die mensen nou maar op vakantie gaan naar hun eigen land.
   We hebben altijd kans dat ze daar willen blijven of dat ze er per ongeluk worden afgeknald. Het heeft wel iets vind ik.

   Like

 18. Metten zegt:

  Op de Belgische zender VRT was er enkele jaren geleden een tv-programma genaamd +32. Een cameraploeg trok met erkende asielzoekers naar hun land van herkomst om familiebezoeken te gaan afleggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s