LOL!!! Verkiezingsposter PVV . . .

screenshot_1

Martin Bosma: “Zo, onze verkiezingsposter is ook klaar. Alleen het PVV-logo er nog overheen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, democratie, Eurofielen, Hypocrisie, PVV, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op LOL!!! Verkiezingsposter PVV . . .

  1. E.J. Bron zegt:

    GEWELDIG Martin! 😆

    Like

  2. Was dan ook wèl in een tijd, dat de begrippen EU, islam en multikul nog ver weg waren….

    Like

  3. Taljaard zegt:

    Het kan verkeren…..

    Like

  4. abouneenee zegt:

    VVD, PvdA, CDA en D66. Ze bespelen het volk wederom via de media om zoveel mogelijk stemmen op hen terecht te laten komen, De enige echte keuze is die tussen “dweilen met de kraan open” en “orde scheppen in de chaos”. De PVV gaat orde scheppen, maar heeft een lange weg te gaan. Ik vind het verder een gotspe dat de overige partijen hun afkeer blijven volhouden tegen een partij die bereid is hun rotzooi op te ruimen. Ongehoord! Alsof die partijen hun eigen rotzooi op gaan ruimen…

    “No Way! Hoezo vluchtelingencrisis? Daar merken we niets van in Wassenaar, Aerdenhout en Laren, alwaar ‘Dé Nederlander’ volgens ons woont. Wij zien het juist als zinvolle invulling van onze vrijwilligerswerk-kronkel en als we die asielzoekertjes niet krijgen worden we heel boos. Ondertussen laten we de ouderen, gehandicapten en onderhand de hele bevolking die zich niet kan veroorloven in onze enclaves te wonen gewoon keihard stikken. Sociaal? Je moet hard zijn om rijk te blijven.”

    …en dom kennelijk.

    Like

  5. Wachteres zegt:

    D66, die nu groot wordt omdat Pechdrol Geert Wilders voortdurend afkraakt, had ten tijde van Van Mierlo blijkbaar dezelfde opvattingen als de PVV nu heeft.

    ’t Kan verkeren …

    Like

  6. Jade zegt:

    Volgens mij zit die Pechtold op de verkeerde plek…

    Like

  7. leefbarbaar zegt:

    Zo wordt de PVV afbranden, jezelf afbranden. Lol!.

    Like

Plaats een reactie