Toekomst Europa meer dan onzeker

screenshot_42

(Door: Aysso Reudink)

‘Europa zal een cultuurshock beleven als nooit eerder vertoond’

Vergeet de huidige vluchtelingencrisis, vergeet de euro-crisis. Europa staat aan de vooravond van ingrijpende ontwikkelingen die het bestaan van dit continent op zijn kop  zullen zetten.

Vluchtelingencrisis is pas het begin

De vluchtelingencrisis waar Europa mee worstelt is slechts een voorproefje van wat ons de komende decennia te wachten staat. Tussen 2015 en 2050 zal de Arabische bevolking van 375 miljoen naar 630 miljoen mensen groeien en de bevolking van de sub Sahara, de landen ten zuiden van de Sahara, van 850 miljoen naar 2 miljard (bron: VN). Dat is meer dan een verdubbeling van de bevolking in Europa’s achtertuin de komende vijfendertig jaar. Het merendeel van die 2,63 miljard mensen zal bestaan uit jongeren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa. Bookmark de permalink .

28 reacties op Toekomst Europa meer dan onzeker

 1. koddebeier zegt:

  Het kan niet beter, dan maar zo snel mogelijk een streep onder dat 4e Reich zetten, we zitten opdat EU fascisme van een stel linkse idioten niet te wachten !!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Je moet jezelf afvragen of je in zo’n Europa nog wilt leven !!

  Like

 3. Thom zegt:

  Één ding begrijp ik toch niet zo? Waarom heeft Europa een zogenaamde plicht om ook maar één kolonist binnen te laten, op te vangen en een zogenaamde poging doen om hem te integreren. zelfs als bekend is dat ze onze toekomstige moordenaars zijn laten de zotten ze binnen en geven ze geld, goederen en laten onze vrouwen verkrachten.
  Dat er maar een sterke man opstaat met een hele grote bezem, mijn steun heeft hij.
  Wij hebben niks maar dan ook niks met welke indringer met een dubbel paspoort of een afwijkend religieus doodseskaderbeeld te maken, zelfs niet met die lui die hier geboren zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Ongelovige zegt:

   Er bestaat niet zoiets als recht op asiel. Wij geven het hen toch omdat we zo links zijn.

   Like

   • fleckie zegt:

    Dank zij de ..’ MOTIE..HALSEMA’, ( waar ‘zit’ ze trouwens nu? dan mag ze ook wel door haar motie gemotiveerde binnendringers,

    in haar EIGEN! Omgeving …opnemen,…zou eigenlijk …verplicht moeten zijn!)

    Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

  • Drs.P. zegt:

   @Jan,
   Bedankt voor de grafiek, een blijk erop zegt meer dan duizende woorden!!
   Heel Afrika dient onvruchtbaar gemaakt te worden, laat men daar ook eens chemtrails proberen waar wij iedere dag mee worden besproeid!!
   Europa is verdoemd als we nu niets doen. Al het slinkse gespuis denkt dat wij verantwoordelijk zijn voor hun ellende, maar dat is hun eigen cultuur in Afrika.
   Als we nu niets doen, kunnen we de komende 35 jaar zo ongeveer 1 miljard schurftige neuqnegerts verwachten in Europa.

   Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  De toekomst die geschilderd wordt is een vrijwel onontkoombaar beeld. Althans bij ongewijzigd beleid en daar zit de crux.
  Schrijver meent dat we ons neer zullen moeten leggen bij een aanzwellende instroom van met name jonge Afrikanen. Dat is natuurlijk bullshit. We zullen met z’n allen moeten zeggen: This is my land. Linksch heeft al te lang gezongen: Wij zijn van de wereld en de wereld is van iedereen.
  We hebben een overtuigend gezond NATIONALISME nodig. Deze eigenschap moet nodig ontdaan worden van de vieze geur die de internationalisten er aan hebben gegeven. Het is doodnormaal om voor je eigen belangen op te komen.
  Die belangen zijn niet gebaat met een ‘welkomstbeleid’ voor iedereen die vanuit Afrika onderweg gaat naar onze welvaart. Daarbij is een eveneens gezond egoïsme meer dan op zijn plaats. Wel is het zaak dat Europa een grote inspanning verricht om het leven in Afrika meer zin te geven. Er is jarenlang karrenvrachten aan ontwikkelingsgeld uitgestort over bijna alle landen van Afrika. Een aanzienlijk deel daarvan staat op Zwitserse bankrekeningen van de corrupte elite van die landen. En als het geen Zwitserse rekeningen zijn dan is het iets op een tropisch eiland. We zullen door moeten gaan om gul ontwikkelingshulp te geven maar daarbij voor 100% waarborgen dat het aangewend wordt om het welzijn en de welvaart van die volken te verhogen.
  In dit kader is het ook van belang om de paus uit zijn functie te verdrijven en er geen andere voor terug te laten komen. In Afrika moet er namelijk dringend aan geboortebeperking gedaan worden waarbij alle methoden die bruikbaar zijn moeten worden ingezet.
  Overbrengen van welvaart en welzijn kan ook door een verhoogde, gerichte hulp bij onderwijs. Geef ze een hengel in plaats van vis. Zorg voor een toename van de werkgelegenheid door daarvoor in aanmerking komende investeringen uit te breiden.
  Hoofdzaak is dat we de kop niet laten hangen maar inzetten op het verdedigen van de burcht Europa, zoals het een goede patriot betaamt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 4 people

  • Thom zegt:

   Waarom moet de paus weg? Het is een linkse gek, dat wel uiteraard. De katholieke kerk heeft nu toch al bijna geen macht en gezag meer. Wie zal over 25 jaar nog een onzevader of Weesgegroet op kunnen zeggen?
   Laat die paus maar zitten, die stelt nu al niks meer voor en de pausen na hem zullen helemaal geen echte macht meer hebben. Zijn voorganger de Duitse paus Benedictus XVI was de laatste paus met enig gezag. Die ging tenminste nog naar Turkije bij Erdogan op staatsbezoek en dwong op die manier deze islamist te laten erkennen, dat er ook een katholiek geloof bestond.

   Like

 5. rightie zegt:

  Linky stinky ….. 😉

  Like

 6. Ongelovige zegt:

  ‘Fort Europa zal niet werken’
  Fort Arabie werkt al decennia perfect: niemand van de miljoenen vreemdelingen in die superrijke landen, hoog- of laag-opgeleid, kan ooit Arabier worden, iedereen wordt bij einde contract gedeporteerd. Wie in opstand komt wordt doodgeschoten. Niemand van links die ik daar ooit hoor over klagen.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Natuurlijk zal fort Europa wel werken, maar dan zullen we ietsje pietsje anders moeten reageren dan men nu doet. Alle bootjes lekschieten vlak voor de kust van Lybie en/of terugslepen. Maar de smerige gore homo-rukkers in den Brussel zijn WEEKDIEREN van de ergste soort en zijn bezig met hun plan!!! Daat=r moeten we zijn, in het Brusselse, met miljoenen mensen en een bijltjes dag houden voor alle ratten die daar huizen.

   Like

 7. elisah zegt:

  Het is maar net hoe onzeker we die toekomst laten worden, er zullen de nodige veranderingen doorgevoerd moeten worden en het beleid zal heftige aanpassingen nodig hebben, dus de toekomst moeten we ons niet làten verpesten, door niemand!

  Like

 8. Mirjam zegt:

  De Conventie van Geneve geeft aan dat het recht op asiel, helemaal niet zo vanzelfsprekend is, als de EU ons wil laten geloven. Lees dit artikel:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Gehanteerd-recht-op-asiel-bestaat-volgens-Geneefse-Conventie-helemaal-niet

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Goede eyeopener over hoe verschillende ontwikkelingen uiteindelijk op ’n zeker tijdstip Europa zonder EU zal zijn!
  Wir haben es geschafft.

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Trek uw plan, als u het eens bent met de conclusie van de schrijver .

  Like

 11. Even weten: Het donor worden bij moslims zal nog helemaal uitgezocht moeten worden, Er is een groep voor, maar ook een groep tegen wat te maken heeft wat voor schade je daar mee aan een
  lichaam toe brengt. Deze informatie gekregen van een moslima die hierover voorlichting geeft bij het donorschap Nederland, zijzelf zou het niet doen, wel als er inmiddels toestemming voor wordt afgegeven.

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Britten waarschuwen: Snelle oprichting Europees leger is enorme stap naar politieke unie
  Het gezamenlijke leger wordt aan het publiek verkocht als een mogelijkheid om miljarden euro’s uit te sparen op Defensie, omdat ieder land straks niet meer noodzakelijk een complete krijgsmacht nodig heeft. Zo zou Nederland zich bijvoorbeeld op de marine kunnen concentreren, Duitsland op de landmacht, en Frankrijk op de luchtmacht. De Nederlandse en Duitse defensie ondernamen al stappen tot integratie; zo werd in februari besloten om 800 Duitse militairen bij de Nederlandse marine onder te brengen.

  De Süddeutsche Zeitung schrijft in het bezit te zijn van officiële documenten waaruit blijkt dat het Europese leger er al op zeer korte termijn gaat komen. Opmerkelijk is dat de Oost Europese landen, die mordicus tegen de door Brussel geëiste massa immigratie zijn -met Hongarije voorop-, juist grote voorstanders van een Europees leger zijn. De Hongaarse premier Viktor Orban vindt overigens dat dit leger vooral nodig is om migranten buiten de deur te houden.

  ‘Enorme stap naar volledige politieke integratie’

  Uit Groot Brittannië komen niet mis te verstane waarschuwingen dat met een Europees leger het nationale zelfbeschikkingsrecht van de EU-staten definitief wordt afgebroken. Voormalig minister van Defensie Liam Fox, die lid was van het kabinet van David Cameron, waarschuwde nog voor het Brexit referendum dat ‘wij het ons niet kunnen veroorloven om net als in 1975 om de tuin te worden geleid… Er wordt altijd gezegd dat we ons geen zorgen hoeven te maken over meer integratie, en dan doen ze het toch. We zijn al te vaak in de luren gelegd, en dat mag niet nog eens gebeuren.’

  ‘Een centraal gecontroleerd leger zou een enorme stap zijn naar het EU doel van volledige politieke integratie. Maar het zou ook een zeer gevaarlijke stap zijn,’ vond minister van de Strijdkrachten Penny Mordaunt al in mei. Geoffrey Van Orden, woordvoerder voor Defensie van de Conservatieve regeringspartij, legde uit dat ‘de ambities van de EU veel verder gaan dan het voorkomen van conflicten. Het motief van de EU is niet het creëren van meer militaire capaciteiten, maar de integratie van defensie als een cruciale stap naar een federale EU staat.’

  Zijn collega Mike Hookem van de Onafhankelijkheidspartij UKIP wees erop dat zijn partij al jaren waarschuwt voor de achterliggende bedoeling van een Europees leger. ‘Ik ben blij dat mensen eindelijk wakker worden. Een EU-leger is niet slechts een fantasie van eurosceptici. Velen in Brussel zijn vastbesloten om dit te realiseren.’

  Soevereiniteit wordt afgebroken

  Al in 1950 stelde de Franse premier René Pleven voor om een verenigd Europees leger op te richten, dat direct verbonden zou worden aan de politieke instituten van een verenigd Europa. Dit plan werd door het parlement verworpen omdat het de soevereiniteit van Frankrijk zou afbreken. Dat is dan ook exact wat er gaat gebeuren als de EU deze zoveelste stap naar de vorming van een dictatoriaal geregeerde Superstaat er –ook met steun van Den Haag- gewoon doordrukt.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Britten-waarschuwen-Snelle-oprichting-Europees-leger-is-enorme-stap-naar-politieke-unie

  Like

 13. Pieter zegt:

  Een nogal rammelend stuk waar ik niet blij mee ben.

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Toekomst Europa meer dan onzeker. Dat zou ik zo zeggen ja. In de geschiedenis zag je altijd, als er teveel mensen rondliepen op de aarde, er oorlogen kwamen die het mensdom gingen decimeren. Ook de inquisitie (Heksen-vervolgingen) en de pest waren daar debet aan. Die oorlogen ontstonden door allerlei redenen. Er zijn nog nooit zoveel mensen aanwezig geweest op de aarde als anno nu, dus logisch gezien staat er alweer een grote oorlog op stapel. En nu zijn er talloze mogelijkheden. De Moslim invasie in Europa en Angela Merkel, de E.U, Hillary Clinton, maar mogelijk ook Trump, de meer dan getergde Poetin, Noord Korea, Iran, Saoedi Arabie, ISIS, de Palestijnen, noem maar op ! De wereld is een Kruidvat geworden dat ieder moment kan ontploffen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s