Hillary Clinton beseft: Donald Trump kan president worden

screenshot_58

Donald Trump tijdens zijn bezoek aan ‘The Dr. Oz Show’.

(Door: Guus Valk)

Na een week waarin de gezondheid van de Amerikaanse presidentskandidaten de campagne domineerde, maakte Donald Trump zijn opwachting bij tv-dokter Oz. Hij toonde er zijn kracht.

Donald Trump maakt een serieuze kans om president van de Verenigde Staten worden. De afgelopen week moet hij ook de laatste twijfelaars overtuigd hebben.

Het zijn niet eens de peilingen, waarin de voorsprong van de Democraat Hillary Clinton steeds verder slinkt. Volgens een peiling van CNN heeft Trump zelfs een voorsprong genomen in de belangrijke swing state Ohio, en staan beide kandidaten gelijk in het even zo cruciale Florida.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
nrc-nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hillary Clinton beseft: Donald Trump kan president worden

  1. Sjaak zegt:

    Wie is Hillary Clinton ?
    ik ken alleen een Wilma Flinstone !

    Like

  2. Schitterend als Trump al een voorsprong heeft op het presidentschap. Daar zijn wij met zijn alle veel beter mee af, dan met zo’n kwakkelende leugenaarster als Hillary.

    Like

  3. Ja, ja, maar op de keper beschouwd doet het er niets toe of dat ouwe wrak nou van mening is of hij het kan worden of niet: Daar hebben we haar mening namelijk he-le-maal niet voor nodig. (Integendeel.)
    Waar het om gaat, is simpelweg, dat hij het ook wórdt!

    Like

  4. Guardiacivil zegt:

    Ik gun het hem, en als ie president is dan bovenaan de agenda de belangrijkste ontmoeting en gesprek met de heer Poetin over een gezamelijke aanpak van de islam in Europa, blokkeren van het MO en zorgen dat de handel weer gezond wordt.

    Like

  5. Pieter zegt:

    Misschien kreeg ze daardoor al die flauwtes en tics.

    Like

  6. Pete zegt:

    Tja… Links heeft nooit tegen argumenten, en het lijkt of de democraten alle demoniserende termen en haattaal al hebben opgebruikt.
    Ze gaan het nu over Trump zijn “haar” hebben..
    Lijkt Holland wel, zelfde situatie.. Links nooit “tegenargumenten”, maar wel de mond vol over Geert Wilders zijn kapsel…

    Like

  7. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS GURU by Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  8. Taljaard zegt:

    Bij het NRC hebben ze het door; Trump kan president worden.

    Like

  9. Ongelovige zegt:

    Anderhalf jaar verkiezingsstrijd, het is gewoon veel te lang. De één valt om van vermoeidheid, de andere moet zich in het haar laten woelen om het publiek bezig te houden, enz enz.

    Like

  10. Aegolius cs zegt:

    Het groot kapitaal bepaalt met kiesmannen wie aan de macht komt. Evenwel zonder verkiezingsstrijd waar hoog over wordt opgedaan, zonder te vermelden welke voorwaarden zijn verbonden daaraan te kunnen deelnemen. Voor vele onmogelijk financieel zich in te schrijven.

    Like

  11. Lee zegt:

    Een stem voor clinton is een stem tegen het volk dus lijkt het me niet zo moeilijk het vakje van Trump aan te kruisen bij de verkiezingen. Trump is een man voor het volk, clinton voor de (grote) bedrijven. Kijk alleen naar het aantal donaties van de 2 partijen.

    Like

  12. We ontsnappen, geheel volgens script, op het nippertje aan Trillery die de zieligheidskaart voor verkiezingen trekt en daarvoor de door mij toegewenste vinketering krijgt. Hierdoor moet ze zich uit de race terugtrekken. Het kan ook zijn dat Hij van Daarboven mijn gebeden heeft verhoord en eindelijk eens wat gaat doen op een wat definitiever vlak. Daarvoor in de plaats krijgen we een onbekende die nog nooit een sigaar in een stagiaire heeft gedoopt maar toch met Anne Holton (ja, die) is getrouwd: Tim Kaine, een soort Rutte die alles belooft maar dan toch maar iets anders doet. Ik ruik de Lente alweer.

    Like

    • Het kan trouwens best zijn dat Hij van Hierboven iets heel anders van plan is en dat we volgende maand lezen dat Hillary van Bill gaat scheiden omdat ze Trump wil doen. Toch een nette meid, als je eerst gaat scheiden, zou ik mij dan toch vergist hebben?

      Like

  13. Tom Hendrix zegt:

    Voor mij is het “the Donald”. Laat Trump het a.u.b. lukken om President te worden van Amerika.

    Geliked door 1 persoon

  14. Jan zegt:

    Michelle Obama, aka Mooch steunt nu Pantsuits, maar 9 jaar terug zei zij dit:

    Ofwel: het lelijke gezicht van het socialisme: egoïsme; niet dat Amerika er mee was opgeschoten met de psychopaat Hillary

    Like

  15. Jan zegt:

    Crowd chants “four more years” as Michelle Obama speaks

    https://t.co/UYpqI3w42L https://t.co/oFe2fR37dY

    Like

  16. Jan zegt:

    Flashback 2007: Clinton Camp Played ‘Muslim Card’ Against Obama For Attending Madrassa As Child

    The gloves are off: Hillary Clinton is reported to be already digging up the dirt on Barack Obama.

    The New York senator has reportedly outed Obama’s madrassa past. That’s right, the Clinton team is reported to have pulled out all the stops to reveal something Obama would rather you didn’t know: that he was educated in a Muslim madrassa.

    I was criticized on this show for outing Obama as a smoker, but look at what some anti-Obama Democrats are doing to her political rival now. They are playing the Muslim phobia card.

    http://www.foxnews.com/story/2007/01/22/hillary-clinton-drops-madrassa-bomb-on-barack-obama.html

    Like

  17. Jan zegt:

    Zwakzinnige Harry Reid wordt woest als hem verteld wordt dat de cijfers voor Trump zeer goed zijn

    Voor wie nog niet weet wie deze socialistische gek is:

    Harry Reid Says We All Want to Pay More Taxes and 15 Other Dumb Things

    http://www.independentsentinel.com/harry-reid-says-we-all-want-to-pay-more-taxes-and-15-other-dumb-things/

    Like

  18. Jan zegt:

    Ahmadi moslim (ja, die vreedzame sekte): Het maakt niet uit of Trump wint, wij nemen Amerika over dmv een bloedige burgeroorlog.

    Muslim Leader Declares ‘Donald Trump Cannot Stop The Muslims- If He Is Elected We Will Rise Up And Start A Civil War’

    http://www.norwegiandefenceleague.info/global-news/17-world-news-america-canada/2562-muslim-leader-declares-donald-trump-cannot-stop-the-muslims-if-he-is-elected-we-will-rise-up-and-start-a-civil-war

    Like

Plaats een reactie