Harvard-studie: Amerikaanse economie is na 8 jaar Obama kapot

screenshot_118

(Vertaling: E.J. Bron)

In een zojuist gepubliceerd onderzoek van de Harvard Business School krijgt de  vertrekkende Amerikaanse president Barack Obama en zijn regering slechte cijfers voor wat betreft economische politiek. Onder de onthullende titel “Geen problemen opgelost en een gespleten natie” stellen de economen van Harvard vast dat de huidige toestand van de Amerikaanse economie “kapot” genoemd kan worden.

ongecensureerd-at

Standaards als 20 jaar geleden

Op veel gebieden zou men nog met standaards van 20 jaar geleden werken. Vooral in het afgelopen decennium, dat bepaald zou zijn door Obama´s economische doelstellingen, zou er een voortgezette erosie in alle sectoren hebben plaatsgevonden. Zo zou men het bijvoorbeeld bij de economische groei, bij de toename van de productiviteit, bij het toenemen van arbeidsplaatsen en bij de investeringen slechter doen dan aan het einde van de jaren-90 van de vorige eeuw.

Harvard-studie: Zwakke leiding is belangrijkste reden voor verval

De economische zwakke leiding wordt expliciet aangevoerd als belangrijkste reden voor het (economische) verval van de VS. Zo zou de regering van Obama als enige strategie opdracht hebben gegeven tot een algemene delegering van de economische politiek naar de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank en haar rentepolitiek zouden de enige externe input op het gebied van economische politiek zijn geweest. Vanaf het moment dat dit instrument ineffectief en zelfs schadelijk zou zijn, zou er niets meer zijn gebeurd.

Behalve deze algemene delegering van de economische politiek zouden volgens Harvard ook andere terreinen van het politieke systeem van de VS op dit moment niet meer functioneren, zodat op de middellange termijn rekening zou moeten worden gehouden met een verdere negatieve ontwikkeling.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Obama, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

23 reacties op Harvard-studie: Amerikaanse economie is na 8 jaar Obama kapot

 1. Mary zegt:

  Maar dan heeft hij toch wel binnen een jaar tijd 1,1 miljoen Islamieten het land in laten stromen en direct van een verblijfsvergunning voorzien (daar zelf voor gezorgd), waar hij natuurlijk zijn Obama care ook voor nodig had. Dit cijfer lang achter gehouden en een ongekend aantal voor de VS, zeggende dat natuurlijk een ieder wel een Islamitisch familie lid had, zoals hij!!!, de opmerking alleen al….. Zo heeft hij op dat vlak heel veel gedaan, de EU aanzetten tot oorlog met Rusland, het opnemen van miljoenen Islamieten etc. Ik denk dat deze Islamiet zijn tijd precies gebruikt heeft waarvoor hij dat wilde.

  Like

  • Angie1968 zegt:

   Amen. Dat denk ik ook! Hij heeft precies de agenda van zijn slavenmeesters uitgevoerd! De NWO kan trots zijn op deze vuile valse verraderlijke kloothommel: Amerika staat aan de rand vd afgrond.

   Like

  • Sabeltant zegt:

   Gelukkig zijn ze in Amerika wel wat makkelijker met moslims die lastig zijn.
   Nog een paar aanslagen en milities zullen de islam uit de staten gooien.

   Like

  • Freija zegt:

   Obama is een lakei van de illuminati, het feit dat hij moslim is helpt alleen maar mee aan de ondergang van het westen. De rijke families willen van heel wat mensen af, zoveel slaven hebben ze nu ook weer niet nodig. Het wachten is nu wat er eerst uitbreekt, een bloedige burgeroorlog tussen islam en de infidel, of een oorlog met Rusland.

   Like

 2. Jan zegt:

  How to Destroy America by Saul Alinsky (Marxist & Community Organizer)

  Liked by 2 people

 3. Jan zegt:

  The 10 ways Obama has actively sought to destroy America
  1. Obamacare. Is belastingverhoging en hele groepen uitsluiten of torenhoge bedragen laten betalen
  2. Ongebreidelde immigratie van moslims en parasieten uit zuidelijke landen
  3. Terrorisme negeren
  4. Raciale haat aanwakkeren tegen blanken en Joden
  5. Schulden vergroten
  6. De grondwet met voeten treden
  7. Justitie verwoesten
  8. Het leger verwoesten
  9.Aanhoudende maatschappelijke veranderingen
  10.Aanhoudende economische schade toebrengen
  http://www.naturalnews.com/052427_Obama_America_fundamental_transformation.html

  Waaruit dit blijkt: 37 Statistics That Prove Obama Destroyed The Economy In His First Term
  http://www.govtslaves.info/37-statistics-that-prove-obama-destroyed-the-economy-in-his-first-term/

  Liked by 2 people

 4. dees zegt:

  ” Ik denk dat deze Islamiet zijn tijd precies gebruikt heeft waarvoor hij dat wilde”.
  Tig jaar geleden had nog niemand van Hussein Obama gehoord, behalve zijn omgeving.
  Met een geweldige absurde campagne waar niet op ’n dollar werd gekeken heeft met name de S-A haar doel bereikt met hun stro pop Hussein.

  Like

 5. Jan zegt:

  De realiteit is gekker dan de fantasie: George Washington University stelt landverrader, ex-Al Qaida-terrorist, aan

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  LInks maak meer kapot dan U lief is, ook een economie !!
  SOCIALISM:
  A GREAT IDEA……
  ‘TIL YOU RUN OUT OF OTHER PEOPLE’S MONEY.

  Liked by 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Minneapolis, Zoo-malis
  (Minneapolis ligt in de USA, niet in Afrika (dit even ter zijde)

  Like

 8. Wordt tijd dat Trump gaat aantreden als minister president (schietgebedje).

  Liked by 2 people

 9. KRAFTAVILQA zegt:

  Geheel als voorzien heeft de voormalig weather underground terrorist obola de VS in ruime mate geruïneerd overeenkomstig z’n radicalinsky-agenda. Dat de neger des heils extreme opvattingen koesterde was van te voren bekend en desondanks mag dat stuk vuil twee termijnen lang aanblijven onbegrijpelijk. De opvolger van de obominatie zal ’t niet makkelijk krijgen want er valt een enorme berg puin te ruimen. Dat is altijd zo vervelend met linksistische bestuuurders ze richten genoeg schade aan voor generaties van puinruimen. En helaas zolang veel mensen nog graag in feelgood-sprookjes geloven krijg je dat rotlinksisme niet uitgeroeid. Hele landen gansche volken zijn door ;t socialisme in ’t verderf gestort maar blijkbaar is dat velen nog steeds geen signaal dat socialisme misschien toch niet zo’n goed idee is.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 11. Jan zegt:

  De Psychopaat afgelopen nacht tijdens geld bijeenschrapen, ook wel toespraak genoemd: De Amarikaanse maatschappij is in verwarring, gepolariseerd en daarom zou een krachtige vrouw als Hillary de dienst moeten uitmaken vanuit het Witte Huis, maar de maatschappij is seksistisch
  http://www.weaselzippers.us/295922-obama-should-not-be-a-close-election-but-will-be-because-our-society-troubled-by-powerful-woman/

  Like

 12. Johan zegt:

  Ja dat die moslimrat in het witte huis Amerika heft stuk gemaakt is wel duidelijk maar laten we die zogenaamde beroemde acteurs, sporters en dergelijke niet vergeten die zijn mede schuldig daaraan. Door zijn daden weten en wisten sommige het al het is een moslimrat zijn koning zit in Saoedi Arabie hij heft dat land nooit veroordeeld op mensenrechten of iets dergelijks maar trekt zijn bek wel open naar Rusland en in het bijzonder dhr Poetin die uiteindelijk er voor heft gezorgd dat IS terug kruipt onder een steen in een vleermuizengrot.

  Like

 13. Jan zegt:

  De Psychopaat: Geef je over aan de wereldregering

  Like

 14. Jan zegt:

  En De Gek geniet van de aangerichte terreur:

  Overigens, de doodgeschoten zwarte had een pistool en wilde een agent doden. Vervolgens werd dit aangegrepen om te plunderen, te stelen, brand te stichten, blanken in elkaar te slaan.

  Het uitschot meent ook dat zij boven de wet staat: NAACP Leader On Keith Scott Shooting: ‘It Really Doesn’t Matter If He Had a Gun’
  http://www.mediaite.com/tv/naacp-leader-on-keith-scott-shooting-it-really-doesnt-matter-if-he-had-a-gun/

  Over de dood geschoten crimineel: Keith Scott Had Record Of Assaults, Including With Deadly Weapon…
  A public records search shows that Scott was convicted in April 2004 of a misdemeanor assault with a deadly weapon charge in Mecklenburg County. Other charges stemming from that date were dismissed: felony assault with a deadly weapon with intent to kill, and misdemeanors assault on a child under 12, assault on a female and communicating threats.
  ….
  http://www.charlotteobserver.com/news/local/crime/article103175292.html

  Like

 15. Jan zegt:

  In ‘Minderheid in eigen land’ heeft Bosma het over de totale verloedering van Z-Afrika. Deze gaat nu verder aan de universiteiten waar wetenschap verdreven wordt en tovenarij voor in de plaatst komt, want wetenschap is, jawel, ‘racistisch’, want een product van, daar is het weer, blanken

  UCT Students Say Science is Racist, Discuss African Black Magic

  A discussion on science devolved into the truly bizarre this week at the University of Cape Town (UCT).
  The meeting of activists and faculty of UCT featured one student saying “Science as a whole is a product of Western modernity and the whole thing should be scratched off. Especially in Africa.”
  …..
  http://dailycaller.com/2016/10/14/uct-students-say-science-is-racist-discuss-african-black-magic-video/#ixzz4NBFtycpR

  Je wordt zo vanzelf beroepsracist en de scheidslijn tussen een linksmens de dood toewensen en werkelijk om zeep helpen wordt akelig klein.

  Like

 16. Jan zegt:

  Nalatenschap van de Psychopaat in het Witte Huis:

  — 19 boljoen schuld
  — 1 op de 5 Amerikanen op voedselbonnen
  — Slechtste percentage arbeidsparticipatie sinds Carter
  — Slechtste BNP sinds de Grote Depressie
  — 8 miljoen meer Amerikanen die nu een tweede baan hebben

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/345900/#disqus_thread

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s