Syrische “vluchteling”: Natuurlijk gaan we naar Syrië met vakantie

screenshot_116

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat algemeen bekend werd dat “vluchtelingen” op vakantie gaan naar hun landen van herkomst, dus naar die landen waar ze vervolgd worden, volgt prompt de poging van een verklaring respectievelijk rechtvaardiging met rijkelijk druk op het gevoel. De “Huffington Post” publiceerde daar een artikel over, waarin een 18-jarige “vluchteling” uit Syrië de wereld aan de Duitsers uitlegt. Veel lezers zullen deze voorstelling van zaken als het begin van een nieuw sprookjes/uur en als aardige poging beoordelen, goedgelovige naïevelingen echter zullen dit compleet plausibel vinden. En dat zijn diegenen, die niet snappen dat er niet overal in Syrië oorlog heerst (Zie eveneens: “Syrië vanuit een ander gezichtspunt”).

politikstube

Hieronder samengevat de logische argumentaties:

[…] Ik ben Syrische vluchteling en moet één ding heel duidelijk zeggen: Natuurlijk gaan we met vakantie naar Syrië! Maar heel anders dan wat jullie onder vakantie verstaan. Dat zijn geen plezierreisjes!

Als wij vrienden en familie in een oorlogsgebied bezoeken, dan alleen daarom, omdat wij een verantwoordelijkheid tegenover hen hebben. Maar betekent dat tegelijkertijd dat we gewoon moeten toekijken hoe de mensen lijden die ons na aan het hart liggen? Dat wij, na al hetgeen wij hebben doorstaan, onze familieleden niet mogen zien? En dat in een land waarvan wij houden en dat ons vaderland is? We worden er ook nog voor bestraft dat we veel kwijtgeraakt zijn.

Maar we willen in ieder geval proberen hen te ondersteunen. We nemen kleinigheden voor ze mee, laten hen zien dat we hen niet vergeten zijn. Wij hadden het geluk te kunnen vluchten en ons zodoende in veiligheid te brengen – onze familieleden niet. […] Lees verder op de “Huffington Post”.

Alles duidelijk. Eerst zijn familie in de steek gelaten en zichzelf in veiligheid brengen, dan er echter weer naartoe gaan uit zorgen om de familie? Deze laffe figuren vertrekken gewoon uit hun vaderland, laten hun families in Syrië achter en bezitten dan, nadat ze aanspraak hebben gemaakt op de sociale uitkeringen van Duitsland, ook nog de gotspe om Duitsland prijs te geven aan de absolute belachelijkheid.

Verantwoordelijkheid? Jullie hadden de verantwoordelijkheid bij hen te blijven en hen bij te staan. In plaats daarvan zijn jullie vertrokken. Een land, waarin men familie achterlaat en er op bezoek naartoe vliegt, is niet zo gevaarlijk om er niet ook te kunnen leven. Als je zo van je vaderland houdt, dan vlucht je binnen Syrië. Daar zijn genoeg streken waar geen oorlog heerst.

De vraag van alle vragen is: Hoe financieren de “vluchtelingen” hun vakantie in het thuisland? Een ontvanger van een Hartz-IV uitkering in Duitsland heeft nauwelijks geld om zijn familie te bezoeken die in een 400 of 600 kilometer verwijderde stad woont.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Syrische “vluchteling”: Natuurlijk gaan we naar Syrië met vakantie

 1. ReaGluurder zegt:

  Wat is hier nieuw aan? Jan Lul roeptoetert dit al tig jaar!! Dit kan alleen maar omdat ‘De Lullo’s zonder ballen van Het Binnenhof’ dit laten gebeuren / niet (willen) weten!!

  Liked by 3 people

  • Ongelovige zegt:

   Inderdaad, dit is al jaren bekend. Op vakantie gaan in het land waaruit je omwille van dringend gevaar voor je leven gevlucht bent met achterlating van alles behalve je iphone, zal wel een mensenrecht zijn. En als het dat niet is, zal de Huffington Post er wel voor zorgen dat het één wordt.

   Like

 2. Steven zegt:

  …Die vliegtickets zullen ze wel betalen van die 10.000 euro voor de inrichting van het met VOORRANG verkregen huis.
  Zolang ze in de EU DOM blijven..zullen dit soort figuren (dat zijn ze bijna allemaal dus) misbruik van ons verworven systeem blijven maken.
  Ze hebben vaak dan wel een IQ van een fruitvlieg, maar zijn wél goed geinformeerd om overal aanspraak op te eisen.

  Liked by 1 persoon

 3. Je kunt natuurlijk stellen: Al hun argumenten om doodleuk die vakantiereisjes te blijven maken zijn stuk voor stuk een gotspe. Schaamteloos, met andere woorden. Maar dat klopt dan ook wonderwel, omdat deze (kuch) ‘lieden’ zich over totaal, maar dan ook totáál andere dingen schamen, dan wij in het Westen. En laten we ons geen illusies maken: Dat blijft zo.
  Flikker dat zooitje onbeschaamde parasieten er toch in Godsnaam eens uit, vóór we onszelf allemaal opvreten van ergernis -overigens het mildste lot, wat ons in verband met die zandvlooien kan treffen!

  Liked by 1 persoon

 4. Janszn zegt:

  En zo gaat dat al jaren met Iran, Irak, Afghanistan. U betaalt alles met een vriendelijke glimlach. Waarom klaagt u toch, u stikt van het geld. Bovendien bent u christen en dan is het beter te geven dan te ontvangen. Als moslim doet men het omgekeerde. Iedereen tevreden.

  Liked by 3 people

 5. koddebeier zegt:

  Hun vakantie wordt waarschijnlijk door de overheid betaald of door de EU.

  Like

 6. Mary zegt:

  Het was al lang bekend dat ruim meer dan 90 procent helemaal geen vluchteling was, alleen willen een heleboel idioten dat niet horen en niet publiceren want het komt ze niet uit, nu worden het dan veelal ook geen vluchtelingen meer genoemd maar heeft men het over immigranten met dit verschil dat ze niet als immigrant behandeld worden maar als zogenaamde vluchteling. De EU wil ze hier koste wat het kost en dat gaat op heel veel vlakken nog heel veel kosten.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Dit is algemeen bekend sinds ca 1985 toen de Ethiopiers kwamen en daarna de Somalis.
  Wat is er mee gedaan ? 1 Keer raden.

  Like

 8. Je wordt hier misselijk van. Hoeveel gezinnen zijn er niet die het geld nog niet eens hebben om voor een dagje met hun kinderen uit te gaan. Help maar lekker die gelukzoekers. Op hun beurt helpen ze ons wel om zeep.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En dat gaat maar door, dag aan dag. Met volledige instemming van uiteraard LINKS, en huichelaars van partijen als; de christendemocraten en liberalen. En als je er iets van durft te zeggen- dus kritisch staat ten opzichte van deze gang van zaken- dan wordt je uitgemaakt door de linksen en politiek-correcten voor: xenofoob, tokkie, racist en bruinhemd. Met de dag kots ik meer van de politiek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s