Agenten weigeren boetes uit te schrijven om ‘gaten te dichten’

screenshot_6

(Door: Bauke Schram)

Het ministerie van Justitie spoort de politie aan meer verkeersboetes uit te delen, om zo gaten in de begroting te dichten. De Tweede Kamer is daar tegen, en ook agenten spreken zich uit: ‘wij zijn geen kasvullers.’

Het kabinet hoopt 20 miljoen euro per jaar op te halen met het uitschrijven van een hoger aantal verkeersboetes. Daarom zullen agenten van bepaalde posten worden afgehaald, om vervolgens te worden ingezet bij verkeershandhaving. Ook worden extra trajectcontroles uitgevoerd op N-wegen, meldt de Telegraaf.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

10 reacties op Agenten weigeren boetes uit te schrijven om ‘gaten te dichten’

  1. BertG. zegt:

    Wedden dat er geen enkele agent weigert als ze daarvoor er op uit gestuurd worden?
    Anders kunnen ze thuis op de bank gaan zitten.
    Nou een stoere babbel maar het “respect” zijn ze toch al kwijt, want ze gaan er allemaal staan met hun snelheid apparaat als puntje bij paaltje komt.

    Like

    • ron soeverein mens zegt:

      Dat zie je goed want dat is lekker veilig. Anders moet je de sharia wijken in om de zielige allochtonen hangjeugd te ondersteunen omdat ze de Nederlandse bevolking terroriseren en zielig gaan doen als ze daar de schuld van krijgen. Kijk naar Zaandam hoe onderdanig de politie was naar de terreur groep. Pas na wat ophef werd er iets aan gedaan. Intussen lopen ze allemaal weer vrij rond want tja het zijn zielige getraumatiseerde allochtonen

      Like

    • Duchesne zegt:

      Was precies mijn gedachte, uiteindelijk is geld geld en voor dat spul gaan alle principes opzij en word geweten als neutraal zijnde in slaapstand gezet. En zo snel als een zwaailichtauto uit een allochtonen wijk kan rijden, dat is op flitssnelheid.

      Like

  2. Alphons Mantel zegt:

    de politie moet veel actiever zijn met boetes uitdelen om het gedrag van hufters aan te pakken; overigens zijn de immigratiekosten 7 miljard euro per jaar, dus dat is voornaamste bron van stijgende staatsschuld

    Like

  3. Pete zegt:

    De legale maffia… Nederland, met politieke leiders en staatsmannen van ‘stavast’, helaas, verworden tot een bananen-republiek.
    Waar is Duterte als je hem nodig hebt ?

    Like

  4. abouneenee zegt:

    Agenten hebben zich veel te lang laten gebruiken als veredelde incasseerders van belastingen en hadden daar toen ook geen enkel probleem mee, althans niet dat het voor de burger iets uitmaakte.

    Toen de CAO-onderhandelingen op niets uitliepen besloten de agenten publieksvriendelijk te gaan worden (als straf voor hun werkgever) en dat besluit wil de regering van VVD en PvdA nu dus afwentelen op de burger, hoe verrassend…

    Trek dat geld bij asielzoekers vandaan, oh beste bewindslieden, maar door nu direct tegen het besluit in te gaan van de politie die daarmee te goeder trouw handelde, althans deze ongedaan te willen maken, schiet u uzelf in de voet aangezien alle vuile klusjes al opgeknapt worden door ome agent en u niemand anders heeft om uw bewapend met pistool, pepperspray en handboeien burgers te manen met u mee te werken om zijn ziel en zaligheid zogenaamd vrijwillig op te offeren voor de Nederlandse economie.

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Deze agenten hebben groot gelijk. Ze zouden boeven dienen te vangen, in plaats van onbezoldigde belastingambtenaar te spelen.

    Like

  6. Wat is het toch een zootje in dit land.

    Like

  7. leefbarbaar zegt:

    Gel*l, 90 % van de boetes wordt geregeld met flitspalen.
    En het gewone politiewerk wordt gedaan door BOA’s die uit de vuilnisbak van het UWV zijn geplukt.
    Momenteel is de pakkans van een dader vrijwel nul, het zou bromsnor sieren als de pakkans werd verhoogd naar 50% en dan kan de rechter gelijk nog wat boetes uitdelen. En wordt ons land ineens schrikbarend veel veiliger.

    Like

  8. Taljaard zegt:

    Wat moeten ze in Den Haag een hekel hebben aan iemand als ik, die zich consequent aan elke maximum-snelheid houdt omdat ik het vertik om de staatskas te spekken.

    Like

Plaats een reactie