Groot seksschandaal met ook vrouwelijke vrijwilligers in ‘Jungle van Calais’

screenshot_9

In de ‘Jungle van Calais’ verblijven momenteel meer dan 10.000 mensen.

In het “vluchtelingen”kamp van Calais is de spanning te snijden tussen vrijwilligers die het doodnormaal vinden om seksuele relaties te onderhouden met “vluchtelingen”, en zij die zoiets volkomen ongepast vinden. Dat schrijft The Independent. De gevolgen zijn niet te onderschatten, vooral omdat er ook vrouwelijke vrijwilligers misbruik zouden maken van hun positie.

Verschillende vrijwilligers bevestigden tegenover de Britse krant The Independent dat het “vluchtelingen”kamp van Calais, van waaruit meer dan 10.000 “vluchtelingen” de oversteek naar Groot-Brittannië willen maken, te kampen heeft met een ‘serieus probleem’. Zowel mannelijke als vrouwelijke vrijwilligers zouden er naar hartenlust seksueel contact hebben met bewoners van de ‘Jungle’, ook met minderjarigen.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
nieuwsblad-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

31 reacties op Groot seksschandaal met ook vrouwelijke vrijwilligers in ‘Jungle van Calais’

  1. Tom Hendrix zegt:

    Maar daar komen deze invasoren toch voor naar Europa. Uiteraard zal het wel een troep vrijwilligers zijn, van met name de “linkse kerk”, die zich daar mee bezig houden.

    Like

    • Ongelovige zegt:

      Ik vroeg mij al lang af waarom de meeste vrijwilligers voor hulp aan vooral mannelijke ‘vluchtelingen’ – en niet alleen in Calais – vrouwen zijn.

      Like

  2. Het lijkt wel iets uit de bijbel Sodom en Gomorra, of zou het ook in de koran staan.

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Ik vind het helemaal niet erg als de refugees welcome dames genomen worden in alle hoeken openingen en gaten die denkbaar zijn. Wat ik wel erg vind zijn de kinderen waarvan misbruik gemaakt wordt. Maar wat moet ik zeggen van islam en kindermisbruik. Als de profeet geen probleem had een meisje van 9 te misbruiken wat moet je dan verwachten van zijn volgelingen.

    Like

  4. Mirjam zegt:

    Wat een sodom en gommora is de wereld toch geworden. Vluchtelingen ‘helpers’ die hun sexuele driften niet kunnen bedwingen en er een zooitje van maken (bewust en met opzet), want de hel trekt altijd duivels aan die zich erin koesteren. De wereld is kapot, zij mijn vader eens, en hij heeft gelijk.

    Het lijkt wel of de jaren ’60 van de vorige eeuw weer herleven en de flower-power tijd zijn herintrede doet. Alles mag en alles kan en het linkse volk is maar te kust en te keur aan het experimenteren met hoever ze kunnen gaan met hun linkse ideologieën. Het is net alsof de vluchtelingen ‘crisis’ voor hen een excuus is om zich helemaal te laten gaan en uit het keurslijf te springen dat leven heet. Vandaar die linkse feministen, die gutmenschen waanzin, die hara Krishna toestanden en die welkom ideologieën. Straks zie je ze nog marihuana roken, de waterpijp doorgeven en heroïne spuiten. Het houdt niet op en Rutte krijgt ervan langs in de tweede kamer omdat het aandurfde om ‘pleur op’ te zeggen, want dat ‘heurt’ niet. Wat heurt dan wel?

    Wordt niemand nou gek van al die onzin en quatsch? Nou ik wel, en ik geef mijn vader gelijk. De wereld is kapot, als hij al ooit heel was…

    Like

  5. BertG. zegt:

    Mag toch hopen dat ze er iets ongeneselijk aan over houden.

    Geliked door 1 persoon

  6. Thom zegt:

    Dit is geen nieuws. Al heel veel jaren zitten linkse hulpverleners zoals maatschappelijke werkers bij hun vrouwelijke cliënten en patiënten in hun broek.

    Like

  7. Drs.P. zegt:

    Deze slinkse nsb-sletten willen blijkbaar heel graag door zo’n grote neuqnegert genomen worden, met als gevolg nogalwat ehhhhhh geslachtsziekten die zich als een olievlek uitbreiden. Kaalscheren die miepen en met pek en veren een rotschop naar Afrika geven. Ondertussen de autochtonen voor racisten uitmaken, wat een smerige trollen zijn het toch!!!

    Like

  8. janchik zegt:

    Jeuk is erger dan pijn Tom. En dat is het punt met al die “refugee welcome mutsen”.

    Ze zien d’r niet uit die linksen en ja ook hun schoorsteen moet op tijd geveegd worden.
    Schandalig is het enige juiste woord over deze situatie.

    Geliked door 1 persoon

  9. Marcel Poell zegt:

    Dat noem ik Russische roulette. Gadverdamme al die ziektes die daar rondwaren.

    Like

  10. Witte raaf zegt:

    Zieke geesten,nog maar niet te spreken over de soa’s en aids explosie die gaat volgen!

    Like

  11. Claudia M. zegt:

    Minderjarige die seks hebben met PEDOFIELE vrijwilligers! Kom even zeg! Welk een mooiere kans voor deze roofdieren – want dat zijn het! – kan zoiets zijn in een kamp, wat compleet van God los is!
    Alles wat daar aan vrijwilliger of liefdadigheidswerker zit – en ik houd het maar netjes – en gebruik maakt [hoest] van een prostitué, zit daar dus ook puur voor eigen gewin.

    Dat het ook nog eens onmogelijk is hier paal en perk aan te stellen, is het zoveelste teken dat de EU totaal mislukt is. Dit kamp moet ontruimd worden en deze illegalen moeten terug naar huis. Ik vraag me zelfs af of anarchie hier de lading nog wel dekt? En daarnaast of de hele wereld niet een beetje aan het mislukken is!

    Geliked door 1 persoon

  12. Deborah Menorah zegt:

    Te smerig voor woorden!

    Like

  13. Alex Delarge zegt:

    Veel anale seks daar in Calais.

    Geliked door 1 persoon

  14. Hans zegt:

    Ik zei het hier 3 jaar geleden al.
    Als je al die linkse pvda, groenlinkse en (anti)fa lelijke uitgerangeerde gedateerde uitgezakte verdroogde vrouwen ziet dan zit daar hoop op een beurt achter van een “vluchteling”.
    En voila,
    Zwart op wit.

    Like

  15. hendrikush zegt:

    Maar ze doen het niet voor zichzelf.
    Ze helpen alleen maar vluchtelingen die in seksuele nood verkeren.
    Echte liefdadigers zijn het.

    Like

  16. mamaamanda89 zegt:

    Ik ben daar zelf als vrijwilliger geweest en ik begrijp de heel de commotie niet!
    Ja wanneer minderjarige in het spel zijn of als geld word geboden dan is het verkeerd.
    Maar verder seks tussen volwassen die er zin in hebben….lekker boeiend

    Like

  17. Republikein zegt:

    Lekkere stoephoer,not.

    Like

  18. Republikein zegt:

    Over mijn vrouw, ze is er schuldig aan dat we in december 44 jaar getrouwd zijn.
    Ze blijft dwars liggen.

    Like

  19. Republikein zegt:

    Praten tegen een muur zeg ik, gedoopt of niet gedoopt.
    Als God zou bestaan zou hij constant zijn wenkbrauwen fronsen.
    Deze smeerlappen hebben een enorme hekel aan mij.
    Ze verkeren in gezelschap dat mij niet aanstaat.
    Een berichtje van 40 jaar terug, toen vele reageerders nog in de verrekijker van hun verwekker vertoefden.

    Op 14 November 1976 vluchtte de van oorlogsmisdaden verdachte kunstverzamelaar en zakenman Pieter Menten een dag voor zijn arrestatie uit Nederland. Het vermoeden bestond dat Menten getipt was waarna er felle kritiek kwam op de handelswijze van politie en justitie waarbij minister van justitie Van Agt (CDA) nalatigheid werd verweten. In december 1976 werd Pieter Menten in Zwitserland gearresteerd en uitgeleverd aan Nederland.

    Maar God zag dat het niet goed was.

    En zo hebben wij in dit kutland vele hoogopgeleiden die niet goed wijs zij.
    Aan de kleur van de wenkbrauw herken je het schaamhaar.
    Maar dat is een ander onderwerp, net zo als doorlopende wenkbrauwen.

    Je kut verkopen is makkelijk geld verdienen.
    Ik ben trouwens gedoopt, mijn vrouw ook.

    Like

Plaats een reactie