Burgers Maassluis zijn overlast Marokkaanse ‘jongeren’ zat, nemen recht in eigen hand

screenshot_56

(Door: Bert Brussen)

Maassluis (PvdA), het nieuwe Zaandam (PvdA)

Burgemeester Haan (PvdA) van Maassluis heeft zaterdagavond een noodbevel uitgevaardigd voor het Vrijheidspark en het Burgemeestersplantsoen in de Burgemeestersbuurt te Maassluis. Dit uit angst voor woedende burgers die het heft in eigen hand nemen, omdat ze de straatterreur door voornamelijk Marokkaanse jongeren zat zijn en om verdere jongerenterreur tegen te gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Bangladesh, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Burgers Maassluis zijn overlast Marokkaanse ‘jongeren’ zat, nemen recht in eigen hand

 1. semper fi zegt:

  En dan is er ineens(!!!!???)politie!!

  Like

 2. elisah zegt:

  Waarom wordt er niet hard opgetreden tegen die terroriserende marokkaanse jongeren, waarom moet het zover komen dat de bevolking zelf moet ingrijpen?
  Als de mensen uiteindelijk uit wanhoop voor zichzelf gaan opkomen, worden er ineens zware maatregelen getroffen juist tègen diegenen die het probleem proberen op te lossen.
  Ik zou zeggen, vergeet het petje en de hoodie niet, met overdag een zonnebril erbij, want dat doen die aso-figuren ook tegen herkenning en zij komen er heeeel toevallig wèl altijd mee weg.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Ja en hier heb je dus weer zo’n typische aktie van een linkse gutmensch burgemeester. Eerst alles op zijn beloop laten ondanks alle klachten enz die de burgers richting College van B&W hebben gericht. En nu dus die burgers in opstand dreigen te komen omdat er NIET naar ze wordt geluisterd en er niets wordt gedaan tegen de overlast etc nu komt er een noodbevel/noodverordening tégen …. ja tégen wie????? juist tégen die burgers, geen straatverbod of ander echt optreden tégen de overlastgevers…. Nee tégen de burgers die nu dreigen het recht in eigen hand te nemen, zoals men dat bij de linkse elite zegt. Want dat laatste kan en mag niet, nee we laten die overlastgevers weer lekker aanrotzooien en alles vernielen enz enz enz want het zijn autochtoontjes en die mag je en kan je dus niets in de weg leggen. Ook tegen die ouders wordt niet opgetreden met als gevolg dus dat degene die het slachtoffer zijn de schuld in de schoenen krijgen geschoven en worden uitgemaakt voor racist, fascist enz enz enz.

  Like

  • Steven zegt:

   Dan zouden de autochtonen dan ook maar een keer SCHIJT moeten hebben aan die verordening als men NIKS doet aan dat marokkanen gezeik in héél nederland inmiddels

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Ben blij dat ik in nrd. NL woon. Wel in een grote stad met ook dubieuze buurten. Er is een buurt waar je het gevoel hebt in een banlieu te zijn. ‘k Heb wel het gevoel dat het er hier ook niet veiliger op wordt. Maar gelukkig heb ik hier geen pislamtuig in de buurt. Lijkt me vreselijk om daar tussen te moeten wonen. Sterkte iedereen die hier wel mee te maken heeft!

  Like

  • BertG. zegt:

   Hier hetzelfde, er zijn wel wazige buurten, maar dat is hier meer het oude gedeelte waar grote goedkope huurhuizen staan, andere kant van de stad waar je echt niet wil wonen.
   Daar kom je enkel gesluierd mensen tegen met bergen aan kinderwagens en koters er om heen.
   In mijn buurt heb ik nergens last van.
   Je zal toch maar in Amsterdam wonen en geen geld hebben om te verhuizen.
   Dat is pas erg.

   Like

   • Steven zegt:

    BertG. zegt:

    Het komt vanzelf ook JOU kant op. Daar zorgt de PVDA c.q. Groen Links wel weer voor.
    Over een aantal jaar is ook jou wijkje omgetoverd in een GHETTO ZOOI net als wat er in half Nederland inmiddels gaande is.
    Ik krijg inmiddels ook al het idee dat de autochtonen vandaag de dag al in minderheid leven. In elke stad zie je een overschot aan allochtonen…dus het kan bijna niet anders. Waarschijnlijk worden de burgers gewoon voorgelogen over de verhoudingen.
    Maar van Maastricht tot Groningen hoor je niks anders dan verloerdering van hele woonwijken door allochtonen.
    De oorlog duurt niet land meer!

    Like

 5. En dan zeker desgevraagd nog gaan beweren, dat de ‘noodverordening’ natúúrlijk ook bedoeld is om alle overlast tegen te gaan, óók die door…..ja, hoe noem je die groep nou, hé…. “Marokkanen” mag je eigenlijk al niet zeggen…..
  Stelletje gore hypocrieten, B&W èn politie!

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Theresa Geissler 25 September 2016 om 14:28 De Politie is je beste vriend luidde de slogan vroeger. Heden ten dage is de politie de beste vriend van de Moslims ! Het Moslim tuig mag vrij rondlopen, word niets in de weg gelegd. De politie behandeld ons vredelievende mensen voortaan als tuig. In wat voor wereld zijn wij toch in Godsnaam aangeland, benevens alles wat we nog moeten gaan meemaken, voor aleer we uit pure ellende doodgaan !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BigLJohn: 15.17. uur. Ik verkondig het al langer, op deze site, we hebben enkel nog “linkspolitie”, en “moslimpolitie”. Dankzij de partijen in de Tweede Slaapkamer, m.u.v. de PVV.

    Geliked door 2 people

 6. Cathja zegt:

  Ja, Burgemeester Haan, dát krijg je ervan als je toelaat dat de burgers getart, uitgedaagd en geterroriseerd worden door criminele Marokkaanse jongeren, en je doet er niets tegen! De burgers hebben dan HET VOLSTE RECHT om eigen rechter te spelen. Zo ging dat heel vroeger ook! Je kunt het niet verbieden dat mensen hun buurt weer veilig willen maken. Zij zijn de slachtoffers van straatterreur en eisen dat er een einde komt aan deze verschrikkelijke overlast.
  Door die criminele Marokkanen, die OVERAL ellende veroorzaken (en waarvan Wilders dolgraag af wil), voelen zeer velen zich niet meer prettig in eigen buurt.

  Ik geef de burgers groot gelijk, en ik zou ze willen aansporen om voorál op te blijven komen voor de eigen mensen. Overlast gevende Marokkanen dienen te worden uitgezet. Twee paspoorten betekent dat ze nooit statenloos zullen zijn, maar dat ze altijd naar het land van herkomst kunnen worden uitgewezen.
  Deze rotlui zijn we hier meer dan spuugzat!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  LINKS maakt weer van ” daders slachtoffers”, en van “slachtoffers daders”. Dat blijkt wel uit de actie van de burgemeester van Maassluis.

  Like

 8. Jean zegt:

  Straattuig moet radicaal aangepakt worden wat huidskleur of afkomst ze ook mogen hebben, rechters die criminelen vrij laten rondlopen moeten dadelijk uit hun functie gezet worden.
  De maat is vol met die overlast.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Zo zie je maar weer, de grootste vijand is de politie. Net als tijdens de vorige bezetting.

  Like

 10. Laten de burgers maar het heft in eigen hand nemen, Timmer ze in elkaar. Dan wordt meer of minder Marokkanen eens Duidelijker voor sommige mensen. Weer zo’ n klote Partij van de arabieren burgemeester.

  Like

 11. Duchesne zegt:

  Noodbevel: een bevestiging van het falende regeringsbeleid van de afgelopen 30 jaar. Beter dan een schuldbekentenis. Een brevet van falen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s