Genoeg is genoeg: Tsjechië nam 12 “vluchtelingen” op

screenshot_30

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In plaats van de 2.987 “vluchtelingen” zijn er tot nu toe 12 aangekomen in Tsjechië en daarbij zal het eerst ook blijven. Tot het eind van het jaar neemt het land geen enkele “vluchteling” meer op.  Daarover meer op “n-tv.de”.

politikstube

Het grote verschil met Duitsland is in de eerste plaats dat de politici van Tsjechië het welzijn van hun natie in het vaandel hebben geschreven. En in de tweede plaats dat deze politici hun patriottische houding duidelijk tot uiting durven brengen, daarentegen iedereen in Duitsland angstig naar de punten van zijn schoenen kijkt. De Tsjechen zien gewoon in bijvoorbeeld deze Parijse getto´s in de voorsteden geen verrijking. Wie kan hen dat kwalijk nemen?

Als in West-Europa de totale chaos al zal zijn uitgebroken, zullen de burgers jaloers naar Tsjechië kijken en zich afvragen: hoe hebben we toch zo stom kunnen zijn? De onrust en conflicten door bijna ongereguleerde massa-immigratie via asielmisbruik zijn op dit moment al duidelijk te merken in Europa. De toon mag voor menigeen nu al ruw klinken, maar in vergelijking met wat nog komen gaat, is deze echter onschuldig.

De Oost-Europese landen staan toch iets sceptischer tegenover “verscheidenheid en tolerantie”, die in Duitsland als reden van staatsbelang geldt en in toenemende mate wordt gevoeld als iets dat opgewaardeerd is. De opname van miljoenen economische vluchtelingen – veelal moslims – is gewoon geen wereld-burgerlijke kleinigheid, maar met het oog op de huidige integratiepolitiek een modificatie tot een kruitvat.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Patriottisme, political correctness, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Genoeg is genoeg: Tsjechië nam 12 “vluchtelingen” op

 1. Cathja zegt:

  Ik ben jaloers op de Tsjechen. Hadden wij maar zo’n doortastende regering! Twaalf ‘vluchtelingen’, nou, daar zal niemand hier over vallen denk ik.
  Wij worden overspoeld door vreemdelingen, die ons niet als weldoeners beschouwen, maar ons als ondergeschikten willen zien.
  Tijd dat er een andere wind gaat waaien. Een oer-Hollandse wind, die zich niks aantrekt van Brussel, maar die afrekent met alle ellende die hier inmiddels is neergedwarreld.

  Like

 2. Thom zegt:

  Niet een “Een oer-Hollandse wind” maar beter is “een Oers-dorfse” orkaan”.

  Like

 3. Republikein zegt:

  12 teveel

  Like

 4. Jan zegt:

  Ik wed dat van die 12 opgenomen asielshoppers nu al 13 achter de tralies zitten wegens criminele activiteiten

  Geliked door 1 persoon

 5. Elena zegt:

  Hopelijk zijn die 12 “vluchtelingen” geen moslims.
  ja, zult u denken…..wat maken die 12 “vluchtelingen” nu uit?
  Nu, moslims planten zich voort als ratten.
  Eens zag ik een filmpje, waarin een imam zei, dat moslims de wereld zullen veroveren via de moederschoot.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Elena om 6:34

   Ik zou me echt niet druk maken als we slechts 12 vluchtelingen zouden moeten opvangen.
   Wás dat maar zo! Twaalf personen op pakweg 17 miljoen landgenoten..? Nee, daarvan lig ik niet wakker. Ik maak me veel meer zorgen over dat ongekozen zooitje daar in Brussel, waar het ene plan nog niet is uitgewerkt, of het andere is ook alweer gepresenteerd.
   Zakgeld voor ‘vluchtelingen’ bijvoorbeeld, en Egyptenaren en Libiërs die Europa komen belegeren. Dat zijn de dingen waarvan IK wel eens minder goed slaap.

   Niet van 12 vluchtelingen. Wat een luxe zou het zijn als het daarbij zou blijven!

   Like

 6. Ja, je zou jaloers op de Tsjechen worden hoe zij hun volk beschermen. We moeten echt van dat zootje in Brussel af.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tsjechië en de andere Visegrad landen, daar kunnen wij nog heen vluchten, als HIER de pleuris uitbreekt, dankzij de verraders der politiek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s