Er bestaat geen gematigde moslim

screenshot_29

(Door: Petra Raab – Vertaling: E.J. Bron)

In de massamedia en door onze politici is steeds opnieuw sprake van de zogenaamde “gematigde moslims” en dat de overwegende meerderheid van de moslims toch vreedzaam zou zijn, maar dat klopt niet. Je kunt wel eens vreedzaam leven, maar als je een man als profeet volgt die absoluut gewelddadig tegen anderen was, dan ben je niet echt vreedzaam, omdat je een diep gewelddadig mens als profeet volgt.

Moslims kunnen zich niet keren tegen geweld, anders zouden zij zich keren tegen de profeet en dat geldt bij moslims als hoogverraad. Daarom zwijgen alle moslims als het om schendingen van de mensenrechten gaat. Ze kunnen zich er zelfs helemaal niet voor inzetten, want dan zeggen hun geloofsbroeders dat Mohammed precies zo gehandeld heeft. Dat ook hij mensen het hoofd afsneed. Dat ook hij vrouwen en kinderen tot slaaf gemaakt heeft. Dat ook hij “ongelovigen” uit het land heeft verdreven.

Daarom bestaat er geen gematigde moslim. Moslims zullen uiteindelijk altijd voor hun religie en hun profeet kiezen, behalve als ze de islam de rug toekeren. En hoeveel moslims kent u in Duitsland die de islam tot nu toe, in deze vrije samenleving, de rug toegekeerd hebben? Alleen daaraan zie je al dat het gewoon niet gemakkelijk is om gematigd te worden. Want gematigd betekent niets anders dan je van deze profeet en zijn geweld-ideologieën los te maken. Want een moslim is pas gematigd als hij geen moslim meer is.

Voor de rest zal het net zo verlopen als in alle andere 57 door moslims gedomineerde landen. De meest agressieve mannen van de moslims vervullen de wil van Mohammed, namelijk om alle “ongelovigen” het land uit te gooien, hen te domineren en hen net zo lang in het gareel te brengen tot ze zich tot de islam bekeren, of ze worden gedood. Geen moslim zal zich hiertegen verzetten, want anders zou hij zich verzetten tegen de handelwijze van zijn profeet.

Voor moslims maakt het een groot deel van hun religie uit om de wil van Mohammed te vervullen. Daarvoor, geloven ze, komen ze in het paradijs. Daarom bestaan er geen gematigde moslims, die beschermend voor de vervolgden, diegenen die tot slaaf gemaakt worden en diegenen die vernederd worden, gaan staan. Voor moslims zijn dat zondaars die geen andere behandeling verdiend hebben, omdat zij niet het ware geloof hebben aangenomen.

Terwijl de religieuze voorbeeldfunctie van de christenen, Jezus, geweldloosheid gepredikt en ook geleefd heeft, belichaamt de voorbeeldfunctie van de moslims precies het tegenovergestelde. En precies dat is de reden waarom moslim nooit gematigd kunnen worden. Ze zouden hun religie verraden of anders uitgedrukt, een gematigd mens volgt geen Joden-onthoofder, iemand die vrouwen tot slaaf maakt en kinder-ontmaagder als profeet.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, mainstream-media, Mohammed, Moslims, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Er bestaat geen gematigde moslim

 1. Wat is een gematigde moslim. Ze kregen allemaal les uit dezelfde koran en dezelfde preken te horen. Ze zijn voor mij allemaal even verrot van binnen.

  Like

 2. Marlies zegt:

  Vremde zaak: Ik wilde dit artikel in het Duits op Twitter zetten en werd teruggefloten met het bericht, dat het niet geplaatst kon worden. Zou het met Petra ’s blog te maken kunnen hebben???

  Like

 3. Hé, Bert, heb je voor de verandering maar weer eens zelf Petra ‘aangesneden?’
  Ik heb er toevallig ook nog één liggen; gisteravond vertaald.
  http://petraraab.blogspot.nl/2016/09/fur-eine-frau-ist-das-leben-in.html
  Een tamelijk simpel verhaal, maar misschien als ervaring-uit-de-eerste-hand tóch wel bruikbaar.
  Ik had haar even laten liggen omdat ik de indruk had, dat je tot over je oren in het werk zat. Maar nu zal ik het maar insturen, dan kun je er verder zelf over beslissen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik dacht dat er per ongeluk bij stond, vertaling: E.J. Bron.
   En dat het van jou kwam dus, een soort van OEPS.

   Like

   • Nou…..om je de waarheid te zeggen: Een dóód-enkele keer komt dat nog wel eens voor, maar daar zit ík dan direct bovenop, zodra ik het zie, dus daar merkt verder niemand iets van. (LOL!)
    Maar deze keer niet, hoor: Kéurig vooraf per mail aangekondigd, voor het geval we allebei tegelijk op het idee waren gekomen, ik kan niet anders zeggen.
    Gunstig teken overigens, dat Petra haar inzinking van laatst weer wat te boven gekomen is: Een tijdje terug was ze zó wezenloos bezig, dat er met goed fatsoen geen bruikbare artikelen meer gevonden konden worden; ik begon al te vrezen, dat ze aan het aftakelen was. -Ze is namelijk verre van jong meer.

    Like

 4. Thoth zegt:

  (..)maar als je een man als profeet volgt die absoluut gewelddadig tegen anderen was, dan ben je niet echt vreedzaam, omdat je een diep gewelddadig mens als profeet volgt.

  Helemaal juist…. dus ook de ‘gematigde’ zijn ook klootzakken die gewelddadigheden kunnen uitvoeren, dat zien we b.v. in Nederland…

  Like

 5. Jan zegt:

  Gematigde moslim is gezwets want dan zou Plasterk een gematigd christen zijn met zijn geleuter over ‘Ietisme’, wat niks is. Je gelooft in de christelijke God of niet. Maar van roden verwacht ik niets anders dan een laffe houding.
  Een radicale rode zet je voor het vuurpeloton, een gematigde rode laat je creperen in de goelag, het resultaat is hetzelfde.
  Politiek correct gewauwel is het, niets anders.

  Like

 6. Elena zegt:

  Arnaud van Doorn ( PVVer naar Islam) vindt de islam een heel tolerante religie.
  Zou hij ooit de Koran gelezen hebben?

  U moet echt ff kijken wat die landverrader zegt.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Juist. ” Als het kwaakt als een eend, waggelt als een eend, zwemt als een eend; dan is het een eend”. Logisch! Mevrouw Raab heeft volkomen gelijk, trouwens de islam oppermoefti van Turkije zegt toch zelf ook: ” Islam=Islam”.

  Geliked door 2 people

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  “Alle appels in de mand van de islam zijn rot”: er bestaan geen gematigde moslims volgens Ayaan Hirsi Ali
  .

  Is dit fruit rot of niet, je mag het zélf bepalen
  dàt is de vrijheid die steeds resten moet
  en wie dat nog hardop durft uit te spreken,
  toont moed naast wat in wijsheid handelen doet !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Als je geboren wordt in het Midden Oosten, in Afrika of zelfs in Nederland in een moslimgezin dan weet je niet beter. In moslimgezinnen worden kinderen niet opgevoed om ZELF na te denken, dus volgen ze het partroon van de ouders. De moslimgemeenschap is van nature wreed ten opzichte van mens en dier. Met enige oefening ontwikkelen ze een bedrevenheid in het martelen en doden van mensen en dieren.
  Het is ONMOGELIJK om de westerse, geciviliseerde cultuur te vermengen met de islamitische cultuur. Pogingen daartoe zullen veel leed veroorzaken bij de autochtone bevolking. Het is volkomen gerechtvaardigd om die reden om deze culturen weer te scheiden door massale (totale) verwijdering van alle moslims uit onze gemeenschap.
  Dat zal op onbegrip en verzet stuiten omdat moslims een aangeboren drang tot veroveren van andermans gebied in zich hebben. Voor hen is hun gedrag normaal. Het is jammer dat er voor dit verschil in mentaliteit geen besef is bij de autochtone bevolking. Ze (wij) gaan daarom de ondergang tegemoet, tenzij ……
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten –

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  WENEN,OOSTENRIJK: Een man, van oorsprong Turk, rijdt in op een menigte mensen onder het roepen van “Allahal-Hakkebar”.
  Geen woord erover in de [ reguliere ] media.
  …………..
  http://www.pi-news.net/2016/09/wien-terrorfahrt-mit-allahu-akbar/

  De Weense politie heeft een man van 21 jaar aangehouden die moedwillig heeft geprobeerd om voetgangers in Wenen aan te rijden onder de kreet Allahu Akbar
  Hij reed expres direct in op voorbijgangewrs, aldus de woordvoerder van de Weense Politie, Thomas Keiblinger.
  Volgens ooggetuigen van het “ongeval” ! , riep de man onder het rijden door het geopende raam:”Allahu Akbar”.

  Er raakten geen mensen gewond in deze aanval, maar de voetgangers moesten opzij springen om hun leven te redden.

  De Oostenrijkse media vermelden dat de bestuurder een inwoner van Wenen is en van oorsprong Turk .
  De man werd gearresteerd door de politie een tijdje later na het ongeval.

  DE AUTORITEITEN BESTUDEREN MOMENTEEL OF DE MAN “RELIGIEUZE MOTIEVEN HAD,
  OF DAT DEZE POLITIEK VAN AARD WAREN………………………………?
  Source1 Source2 Source3
  http://www.pi-news.net/2016/09/wien-terrorfahrt-mit-allahu-akbar/
  http://www.krone.at/oesterreich/wien-wollte-amoklenker-21-blutbad-wie-in-nizza-rief-allahu-akbar-story-531984

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Gematigde moslims volgens AIVD onder druk salafisten

  Gematigde moskeeën en moskeebesturen staan volgens de AIVD onder druk van salafistische jongeren. Die proberen de orthodoxe stroming van de islam in Nederland uit te breiden.

  http://www.nu.nl/algemeen/4594023/gematigde-moslims-volgens-aivd-druk-salafisten.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s