VIDEO: Doodsbang Duits gezin onderzoekt massale steekpartij in appartementencomplex

 

(Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht van 2 oktober om ongeveer 06.15 uur werd een Duits gezin in Ost-Friesland wakker door een massale vechtpartij van Syrische “vluchtelingen” in zijn flat. Het gevecht escaleerde in een steekpartij, de nasleep lijkt op iets uit een horrorfilm. Twee verdiepingen van de trap waren besmeurd met bloed, met bloedspetters op de muur en plassen bloed op de vloer. De deur van het gezin was ingetrapt en de kinderen waren doodsbang. Ze verstopten zich tot ze weg waren. Gelukkig raakte niemand van het gezin gewond, de steekpartij vond plaats tussen de “vluchtelingen” onderling, die door het gezin werden omschreven als verkerend in een roes. De moeder nam het incident op video op, de vader plaatste de video op Facebook. De “vluchtelingen” waren vóór het incident tweemaal gewaarschuwd voor seksuele intimidatie van de dochter van het gezin (12) en van de dochters van de buren (6 en 9 jaar oud). Eén keer werden de meisjes tegen de muur gedrukt en werden hun borsten en billen betast.

Hieronder de originele (vertaalde) Duitse tekst:

Normaal gesproken houd ik me buiten de meeste discussies over het thema “vluchtelingen”, maar zo langzamerhand spring ik zelfs uit m´n vel! Maar laten we vanaf het begin beginnen:
Ik woon in een kleine stad in het midden van Ost-Friesland. Het was hier altijd relatief rustig, het aantal migranten relatief gering en de migranten die hier waren, waren relatief rustig en vriendelijk.
Enkele maanden geleden zijn er Syrische “vluchtelingen” in het appartementencomplex komen wonen waarin ook ik en mijn gezin woon. Ze werden vriendelijk ontvangen en niemand hier in het complex had vooroordelen. Toen, ongeveer 6 weken geleden, het eerste incident! Onze dochter (12), evenals de beide dochters van onze buren ( 6 en 9), werden door de “vluchtelingen” seksueel geïntimideerd (tegen de muur aangedrukt in het trappenhuis, tegen hun wil gekust en hun borsten en billen werden betast). Uiteraard hebben we hiervan de politie op de hoogte gesteld en aangifte gedaan.
Nadat de “vluchtelingen” zich toen moesten melden bij de politie en verhoord werden, was het daarna een poosje rustig! Korte tijd later kwam mijn dochter binnen van het buiten spelen, helemaal bang. Ze vertelde me dat de “vluchtelingen” gore gebaren tegen haar gemaakt hadden, naar haar hadden gegrijnsd en met hun tong langs hun lippen waren gegaan. Ook dit voorval hebben we aan de politie gemeld.
Nadat de politie de “vluchtelingen” nogmaals had gewaarschuwd, werd het eerst weer rustig in het complex. Sinds 3 weken is het echter gedaan met deze rust. Elk weekend is bij de “vluchtelingen” sprake van ruzie, drugs, alcohol en later op de avond vinden er regelmatig vecht- en steekpartijen plaats. Afgelopen nacht was er opnieuw ruzie, de deur van mijn woning werd ingetrapt, het hele trappenhuis zit onder het bloed (zie video). Zo langzamerhand heb ik geen begrip meer voor deze mensen. En onze politie kan ze nauwelijks de baas.
De kinderen hier in het complex zijn bang, durven het huis niet meer uit. Het kan toch niet zo zijn dat hier helemaal niets tegen gedaan wordt.

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Engels/Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Doodsbang Duits gezin onderzoekt massale steekpartij in appartementencomplex

 1. Hans zegt:

  Dat kan wel dat er niets tegen gedaan wordt.
  Het is een tweesnijdend zwaard.
  Als je genoeg primitieve debielen importeert die fokken als konijnen krijg je stemvee.
  En kan de politiek blijven zitten.
  Anderzijds werkt het destabiliserend.
  Mensen worden geintimideerd, bang en beschadigd.
  Dan kan kunnen de politici ons ‘helpen’ door bv een Europees leger op te richten om de problemen op te lossen die ze zelf bewust veroorzaakt hebben. We zullen daarvoor dan vrijheden moeten en ook willen inleveren.
  En dan kan de politiek ook blijven zitten.
  Simpel

  Liked by 2 people

 2. Steven zegt:

  ..Er wordt alleen iets tegen ondernomen als mensen het zat zijn en die vluchtelingen met hele groepen aoutochtonen te lijf gaan en helemaal de tering slaat…dan is direct optreden noodzakelijk. Dat die dochters straks worden verkracht interesseert ze geen zier..zolang je maar niet aan die zielige vluchtelingen komt..want dan komt het LINKSE apparaat in ACTIE!!!

  Liked by 1 persoon

  • Thom zegt:

   Of een tikje uitdelen met een stuk hout op hersens die niet willen horen willen maar wel willen voelen zoals bij de burgemeester uit Oersdorff in het Duitse Sleeswijk-Holsten. Dat helpt perfect, nog beter dan de kolonisten zelf aanpakken.
   Je moet de kolonistten niet aanvallen, maar degenen die ze binnenhalen dusdanig hard aanpakken dat de ze chronisch in hun broek schijten.

   Like

   • Steven zegt:

    Helaas gebeurt ook dat te weining. Alleen een GROTE weerstand met hooivorken en schuim op de bek gaat nog wat uithalen.
    En gezien de verwijfde nederlander liever blijft wachten totdat de ander actie onderneemt..gebeurt er dus …NIKS….en worden we steeds verder belaagd door die PINGUINS!

    Like

   • fleckie zegt:

    Of de weg wijzen, aan de binnendringers, waar ze eventueel met hun ‘. over- energie’ kunnen worden onthaald! ( de confrontatie,direct dus aan de voorstanders/wegkijker- ellendelingen)

    Like

 3. N.E. Derlander zegt:

  Er schijnt in het VN verdrag een artikel te staan, waarin de rechten van het kind beschermd moeten worden (vraag maar aan de kinderombudsman…..).

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  “Wir schaffen dass”. Waar heeft de gemiddelde bewoner van het appartementen complex op gestemd? C.D.U. , S.P.D. wellicht erger Die Linke of Die Grüne vanwege klimaat en zo. Dit gun ik niemand maakt niet uit waar ze op gestemd hebben. Laten we hopen dat dit soort beelden gaat zorgen voor nog meer kentering. Ondertussen blijft de elite in onze koppen stampen dat we ze niet allemaal over een kam moeten scheren. Blijk geven van nuance noemen ze dat. Behalve natuurlijk bij een verslag van een Pegida demonstratie. Nuance brengen tot je hoofd ervan draait. Een activiteit waarin het linkse deel van de natie heel bedreven is als het hun toevallig uitkomt en onwelgevallige feiten pijnlijk en loodrecht in hun de ogen staren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 20.39. uur, op 6/10. Inderdaad, zolang de grote massa- net als in Nederland- blijft stemmen op het CDA/CDU,PvdA/SPD, SP /die Linke, GL/die Grüne, en op politiek-correcte meeheulers als de VVD/FDP, zal het allemaal nog veel meer gaan escaleren.

   Like

 5. Laat Jesse Klaver daar een weekend logeren, misschien leert hij er iets van.

  Like

 6. wim zegt:

  Ik leef met die mensen mee. Je zult zulke gasten maar als buren hebben! Toch wringt er iets. In feite hetzelfde als er bij veel mensen in Nederland wringt. Die afstandelijke, min of meer veroordelende houding naar critici van het vluchtelingenbeleid (of wat daar voor door moet gaan): “Normaal gesproken houd ik me buiten de meeste discussies over het thema “vluchtelingen” en “Het was hier altijd relatief rustig, het aantal migranten relatief gering en de migranten die hier waren, waren relatief rustig en vriendelijk.”
  Zolang het niet dichtbij komt weigert men na te denken en zich in te leven wat het voor een ander, het land, de toekomst betekent zoveel mensen toe te laten uit culturen die niet matchen met het westen. Staat ver van het eigen bed…
  Heel kortzichtig. En op een dag gaan de ogen open, maar dan is het te laat en betasten ze je dochter of erger…

  Like

  • Mirjam zegt:

   Nee, dat is niet helemaal waar, Wim. De mensen zijn gewoon bang voor ver- en beoordeling van de staat wegens racisme en vreemdelingenhaat. Ze hebben teven het gevoel dat het er toch niet toe doet dat ze hun mond opendoen en als ze het wel doen dat ZIJZELF daarvan de pineut zullen zijn/worden.

   Geloof me, als ik zeg dat alle mensen letterlijk de ‘kots’ en letterlijk hartstikke kwaad zijn om hoe er hier in Nederland met ons, Nederlandse burgers, omgesprongen wordt en dat de ‘vreemdeling’ op een plateau verheven wordt en wij de grond in worden gestampt voor de waarheid. Dit moet gaan veranderen en we kunnen dit alleen samen doen. Een vuist maken naar de staat, door ook te laten merken dat we er genoeg van hebben.

   Like

 7. Johan zegt:

  Dat was geen steekpartij ! Dat was een gyneacoloog uit Aleppo, die assisteerde bij een spoedbevalling in het trappenhuis. Dat die stomme Duitsers dat ook niet snappen ! Ze maken er weer een heel ander verhaal van. Zo kan Merkel dat natuurlijk nooit schaften, als iedereen die arme asielparasieten in zulk slecht daglicht plaatst.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Wat raar, mijn hele gegevens waren verwijderd? Op de website van bron

  Like

 9. fleckie zegt:

  In flats hier in ons land zullen ook wel ‘ Mohammed–aanhangers’ …’ geplant’. zijn, (alleen beseffen de originele bewoners niet welk …’ sluimerend gevaar’ zich in hun midden bevindt.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Deze video’s zijn schokkend, een normaal mens wordt hier wanhopig van, juist ook omdat de regeringen niet naar het volk luistert dat dit ‘gajes’ hier niet wilt. Het is gewoon verschrikkelijk als je dit ziet en je houdt je hart vast, om dat wat hier in Europa overal binnen wordt gelaten!

  Like

  • elisah zegt:

   Europese mannen zijn dus women-pleasers? Onzin, het zijn beschaafde intelligente mannen in een geciviliseerde wereld.
   Die vreemde mannen in de video zijn als wilde beesten, ze hebben geen enkele rem, daar heb je hier niks aan, misschien is dat handig in de rimboe, maar zo zijn ze volkomen ongewenst en ongeschikt om hier ooit te functioneren.

   Liked by 1 persoon

 11. Yvonne zegt:

  ik wil van klein rijtjeshuis terug naar een apartement, maar met het oog op de toekomst (wie je buren kunnen worden) blijf ik maar even zitten waar ik zit, het is toch te triest voor woorden dit gezin, altijd rustig wonen en dan doodsbang zijn

  Liked by 1 persoon

 12. Thomasson zegt:

  Hartelijk dank E.J. Bron voor het vertalen van deze zeer belangrijke video. De Allah-adepts onder ons zouden zeggen dat het video is nep! …Niets daarvan is waar! ..Ja! De video is door een stelletje racisten gemaakt! Die graag “vluchtelingen” in kwade licht willen zetten en ga zo maar door. Geloof mij! ..Alles is hier 100% waar. Ik weet niet wat bezielt Angela Merkel om verder te gaan met haar doodenge pathologische politiek …Maar deze vrouw moet weg!!!! En zo snel mogelijk!. Ze kan niets anders doen dan gewoon aftreden …”Sag beim Abschied leisse servus” …https://www.youtube.com/watch?v=U8lotbbI-bs

  Like

 13. Ongelovige zegt:

  Alle mensen, blank en zwart, zijn gelijk zegt de neger, maar in 1950-’60 gooiden de zwarten wel alle blanken uit Afrika.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s