“Europese Commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt”

screenshot_9

(Door: “Xander”)

Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd

De Britse pers bericht dat de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI) de kersverse regering van premier May heeft opgedragen om terroristen niet langer moslims en ‘islamitisch’ te noemen, ondanks het feit dat die moslimterroristen zelf wel altijd verwijzen naar de bevelen van Allah, zijn profeet en de koran, en 99% van de plegers van aanslagen moslims zijn die dit juist vanwege hun geloof doen. Ongetwijfeld zullen alle andere EU-lidstaten dezelfde richtlijnen uit Brussel hebben ontvangen, waardoor eens te meer wordt aangetoond dat de islam de enige speciaal beschermde “religie” in Europa is en de zo vaak geroemde persvrijheid niet meer bestaat.

In een rapport van de ECRI staat dat er tussen 2009 en maart 2016 steeds meer ‘hatespeach’ en racistisch geweld in het Verenigd Koninkrijk is geconstateerd, zowel in de pers, online als onder politici. De omvangrijke misdaad- en misbruikschandalen van Pakistaanse moslim-bendes worden voor zover bekend echter nergens in het rapport genoemd – immers, de daders behoorden tot de islam, en de slachtoffers waren slechts – soms zeer jonge – blanke meisjes.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, dictatuur, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op “Europese Commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt”

 1. Gewoon rechtuit vragen waaróm dan wel niet.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   En dan ookvragen HOE deze randdebielen dan WEL te benoemen. Ben benieuwd naar hun antwoord.

   Like

  • Jan zegt:

   Aan socialisten vragen waarom zij ALTIJD handlangers van moordenaars, terroristen en moordenaarsregimes zijn, zowel marxistisch als islamitisch).

   Ik hoef niet eens ver terug te gaan in de tijd:
   – Franse Revolutie
   – Stalin en de gehele kliek er na
   – Mao
   – Spartakisten
   – Leon Czolgosz, de moordenaar van McKinley, een socialist
   – Hitler
   – DDR
   – Somoza
   – FARC
   – Lichtend Pad (Peru)
   – PLO
   – Venezuela onder de laatste 2 presidenten
   – RAF
   – Rode Jeugd
   – Weather Undergound (BIll Ayers)
   – BLM, zwarte terreurorganisatie op poten gezet door het huidige regime
   – CAIR (Hamas)

   de lijst is eindeloos lang

   Like

 2. Angie1968 zegt:

  De Europese commissie kan van mijn part doodvallen. Dat stelletje verweekte gutmenschen wil ons op geheel Orwelliaanse wijze de Newspeak door de stront duwen. Maar alleen als het om MOSLIMTUIG gaat! Want alle andere misdaden en misdadigers mag gewoon met naam en toenaam genoemd worden, hoor! De Rotherham-verkrachters zijn allemaal MOSLIM, allemaal! En dat moet gewoon gezegd kunnen worden. Net zoals alle aanslagplegers in Europa MOSLIM zijn! En geen “verwarde” personen! En dus, verbied Islam, en flikker alle moslims Europa uit! Dit schijtgeloof met zijn schijtvolgers zaait alleen maar dood en verderf!

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Ja zeker de westerse bevolking heeft heel veel last van racistisch geweld en haat predikers en intolerantie tegen alles wat niet islamitisch is, daar gaat die ECRI dan zeker wel op ingrijpen en dat allemaal verbieden toch?, als dat namelijk alleen voor Islamieten geld wordt het tijd dat ze met die Islamieten oprotten naar die smerige zandbak, de dictatuur van Brussel wordt steeds erger en wat leggen ze Engeland op die is er uit en dat zou ik maar snel doorvoeren kunnen ze weer schrijven wat ze willen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ze, de Engelsen, kunnen nu al schrijven wat ze willen, daar kan de EU niets aan veranderen: de vrijheid van meningsuiting. Bovendien zijn deze uitspraken feiten en feiten zijn zoals ze zijn. Terroristen die de extreme ideologie van de islam aanhangen, verdedigen én uitvoeren ZIJN moslims. De EU kan wel veel willen, maar dat wil niet zeggen dat ze het ook moeten krijgen. De waarheid is de waarheid en iedereen mag de waarheid zeggen én horen!

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Ya’Allah, eigenlijk behoeft al deze ellende ook niet meer benoemd te worden, 9 van de 10x gaat het toch om een ééééhhhhh … ‘je weet wel’!!! Des te meer van die bizarre opdrachten uit ‘Brussel’, des te meer ‘Tokkies’!!

  Like

 5. Jean zegt:

  Voor ons zijn 99,99% van alle terroristen moslims en moslims IS islam dus is islam gelijk aan terrorisme en daarom moet die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij verboden én verdreven worden uit Europa.
  Enkel die partijen die dat principe steunen en ook nastreven zullen door ons gesteund worden.

  Like

  • elisah zegt:

   Morgen is het woord terrorist waarschijnlijk al verboden.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Jean, ook nog een idee hoe we dit gaan oplossen hier op deze site?
   lieve groet , Tineke

   Like

   • wiebe van den berg zegt:

    Goedemorgen Tineke……je vroeg Jean …hoe te doen……..Heel gemakkelijk je huurt een paar hele grote vrachtschepen….en vaart ze naar Noord Afrika……..en laat ze daar los……………..ze wisten hier ook wel te komen…dus weten ze ook wel hoe ze terug moeten…..en geen zielige verhaaltjes over kinderen……hebben ze zelf verwekt moeten ze ook maar de verantwoordelijkheid op zich nemen

    Like

 6. M. Devrindt zegt:

  Dan noemen we zet toch gewoon Mohammedanen.

  Like

 7. Marc zegt:

  Al die lui van het ECRI moet de kop worden afgehakt!

  En niet omdat God dat wil!

  Geliked door 1 persoon

 8. volksrechter zegt:

  “If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.” Omgezet naar de richtlijnen van Brussel voor de Europese pers: ‘’Als iets eruitziet als een moslim, handelt als een moslim, en praat als het een moslim, dan is het géén moslim, maar enkel een verward persoon.’

  Juiste conclusie……

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Ook al mogen we ze geen islamitisch of moslim noemen
  Een werkloze in soepjurk met vieze stinkbaard die loopt alsof hij de eigenaar van de straat is profileert zichzelf wel.

  Like

  • Yvonne zegt:

   was pas dat IS strijders als vrouw verkleed er tussen uit wilden knijpen, ik schreef mogen ze wel hun baard afscheren en zie daar later een foto van zo n stuk tuig en die hufter had zijn snor nog, zat hij in bh en jurk, hoe dom kan je zijn

   Like

 10. Karen zegt:

  Ok, we noemen ze voortaan geen moslims meer. We noemen ze voortaan mohammedanen. Ik had enige tijd uit een artikel op uw site begrepen dat je een moslim nooit moslim moet noemen (hij die gods wil doet) omdat deze benaming eervol voor ze is. Dus in het vervolg hebben we het niet meer over terroristische moslims maar over verwarde mohammedanen. Maakt trouwens niets uit hoe je dat tuig noemt, we weten allemaal over wie we het hebben en wat we bedoelen!

  Like

 11. Jade zegt:

  Wat we denken of zeggen maken we zelf wel uit.
  Fuck the EU.

  Like

 12. Ron zegt:

  Mevrouw May kan nu rustig haar achterwerk aan de instructies uit Brussel afvegen.
  Dat is het zoveelste voordeel van de Brexit.
  Ik hoop snel te vernemen dat het VK inderdaad laat zien dat de Brexit menens is en demonstratief de middelvinger naar Brussel op steekt, maar ik vrees op het moment nog te optimistisch te zijn

  Like

 13. Ik wou dat dat hele kut zootje in Brussel in elkaar zakte. Daar zouden eens een stelletje kaffers op af moeten gaan en gehakt van ze maken.

  Like

 14. fleckie zegt:

  Dan noemen we ze tochgewoon.’ Mohamed-aanhangers’.

  Like

 15. fleckie zegt:

  tussen-voeging: ‘ ‘ binnendringende’-…Mohamed-aanhangers’.

  Like

 16. Steven zegt:

  Bijna elke moslim is tegenwoordig al een terrorist..dus waar hebben we het over..haha

  Like

 17. ildiko zegt:

  fuck deze imbeciele EU commissie.

  Like

 18. Elena zegt:

  Hahaaaa…..de Europese Commissie kan mijn kont likken….als zij een steriele tong hebben.
  FUCK de Europese Volksverraders !!!

  Like

 19. Zeg maar gerust elke terrorist is een moslim, daarom willen ze het niet zo meer benoemen.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  De RODE verraders, te weten de EUSSR, mogen wat mij betreft nu nog DOODVALLEN!

  Like

 21. koddebeier zegt:

  OK, goed idee, dus noemen we voortaan moslims terroristen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s