Gelukkig. Het heeft niks met islam te maken, ze plegen aanslagen voor de kick

screenshot_28

(Door: “Fubar”)

‘Gangster-terroristen’ plegen aanslagen meer voor de kick dan voor Allah

Dat steeds meer criminelen zich tot terroristen ontpoppen, is geen Molenbeeks fenomeen. Het doet zich voor in heel Europa en hangt samen met de opkomst van IS. Het zorgt ervoor dat terrorisme nóg gevaarlijker wordt, stelt een nieuwe studie, en dat radicalisering nog meer in de cel gebeurt.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Brussel, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Gelukkig. Het heeft niks met islam te maken, ze plegen aanslagen voor de kick

  1. guusvelraeds zegt:

    Als je weet dat Mohammed een volbloed crimineel was dan is het goed te begrijpen dat de islam vanaf haar prilste ontstaan een verbintenis was tussen criminelen die het grandiose idee hebben gehad hun crimnele activiteiten met een goddelijke boodschap te legitimeren. Sicillië was ooit na overlopen te zijn met een moslim invasie geheel islamitisch nadat de moslims verdreven waren door de Noormannen lieten ze in Sicilië een voedingsbodem achter waarop in later eeuwen de maffia is ontstaan. De capo di capo is de Mohammed figuur van de maffia compleet met beschermingsgelden terreur, roof en moord.

    http://westerse-beschaving.org/syndicaat-nieuws/

    Like

  2. Misschien kan je bij het LOI ook een moord cursus volgen.

    Like

  3. Johan zegt:

    Wat ben ik blij dat islamitisch terrorisme niks met islamitische religie, namelijk de islam, te maken heeft. Dat zeggen die geleerde heren met die nieuwe studie immers. Kan ik nu weer met een gerust hart gaan slapen ?

    Like

  4. Steven zegt:

    Want ISLAM is VREDE!!

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Neen hoor, en water is ook niet nat. Ziehier hoe LINKS en de policor- elite de loper uitgooit voor de wrede islam.

    Like

Plaats een reactie