Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken censureert en onderdrukt een rapport over immigratie, integratie en de radicale islam

screenshot_109

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken (Home Office) probeert een rapport te censureren, waarin het falen van de regering bij de immigratie, de integratie van minderheden en bij het bestrijden van de radicale islam wordt bekritiseerd.

Het rapport van de “integratie-tsarina” van de regering, Dame Louise Casey, ligt al maanden klaar. De publicatie werd echter uitgesteld, omdat vertegenwoordigers van het ministerie van Binnenlandse Zaken “bezorgd” en “ongelukkig” zouden zijn over de formulering en de inhoud, zoals de “Sunday Times” bericht.

Van mevrouw Casey wordt aangenomen dat zij het ontbreken van een strategie van het ministerie van Binnenlandse Zaken bekritiseerde als het er om gaat het grote aantal in de daarvoor grotendeels homogene gemeentes geïmmigreerde minderheden te integreren, waarbij enkele gebieden veranderd zijn in uitsluitend islamitische zones, waarin de scholen vrijdags gesloten zijn vanwege het vrijdaggebed.

Het rapport bekritiseert eveneens het falen bij het reclame maken voor en verdedigen van het extremisme afweerprogramma Prevent, het valt de regering aan, omdat het haar niet lukt de immigratie en diens invloed op openbare dienstverleningen de baas te worden, en waarschuwt dat de als “liberale tolerantie” verklede politieke correctheid te ver ging.

Men neemt ook aan dat het door radicaalislamitische sympathisanten naar voren gebrachte vermoeden, volgens welke het rechts-extremisme in het land een groter probleem zou zijn dan het islamitische terrorisme, als foutief wordt afgewezen. Het rapport merkt kennelijk op dat er sinds 2001 achter bijna alle terreurplannen in Groot-Brittannië radicale islamieten zaten; de in de afgelopen drie jaar gepleegde haatmoorden op Britse moslims werden door andere moslims gepleegd, zoals bij de moord op de gematigde Ahmadi-moslim Asad Shah, die door een soennitische moslim werd vermoord, omdat hij “de islam niet respecteerde”.

De vooraanstaande vertegenwoordiger van het ministerie van Binnenlandse Zaken, Charlie Edwards, zei de afgelopen weken tegen een serie extremismeafweer deskundigen dat het rapport van mevrouw Casey “dramatisch” bijgewerkt zou worden om daarna veel “minder spectaculair” gepubliceerd te worden dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Diegenen die met de heer Edwards spraken, die adviseur is van minister van Binnenlandse Zaken Amber Rudd, zeiden tegenover de “Sunday Times” dat hij het rapport “in de bureaula wil laten verdwijnen” en dat het ministerie van Binnenlandse Zaken probeert het te “verwateren”.

Vorig jaar had mevrouw Casey, die graag duidelijk taal spreekt bij sociale thema´s, de gemeenteraad van Rotherham in een openbaar rapport scherp bekritiseerd voor zijn “totale ontkenning” en de “diepgewortelde” cultuur van het in de doofpot stoppen bij het schandaal betreffende het lokken en het seksuele misbruik van 1400 kinderen door islamitische bendes.

In juli zei de integratie-tsarina dat het “niet racistisch is om te zeggen dat de snelheid en de hoeveelheid van de immigratie Groot-Brittannië sterk veranderd zou hebben en dat enkele mensen dit teveel is”, waarbij ze er aan toevoegde dat de regering “veel moediger” moet zijn bij het in ere houden van de Britse geschiedenis, cultuur en het nationaal erfgoed.

Mevrouw Casey was niet bereikbaar voor commentaar, zei echter tegen iemand:

“Wie niet wil dat het grote beest iets schrijft, zou het grote beest niet moeten vragen iets te schrijven. Veelmeer zou men in dat geval een marionet moeten zoeken, een poppetje, dat dan doet wat men graag zou willen.”

Het antwoord van het ministerie van Binnenlandse Zaken bestond in de ontkenning van de bewering dat het rapport gecensureerd wordt en dat het rapport zich “in het proces” van publicatie bevindt.

Bron:
https://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Victoria Friedman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken censureert en onderdrukt een rapport over immigratie, integratie en de radicale islam

 1. Pingback: Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken censureert en onderdrukt een rapport over immigratie, integratie en de radicale islam – Fenixx.org

 2. Harry zegt:

  En zo word je dus door de overheid bedonderd en belogen .
  En het gezwel woekert voort .
  Hoe doorbreek je die verdomde cyclus ?

  Ook het begrip liberalisme wordt verkracht .
  Liberalisme houdt in dat een ieder vrij is om te doen wat ie wil , binnen de kaders van de wet en het fatsoen , totdat de vrijheid van een ander daarmee geweld wordt aangetast .
  Je zou zeggen , een systeem waar niemand wat op tegen zou hebben .
  Dat punt zijn die kutmoslims al kilometers gepasseerd en de overheid faalt gruwelijk om ze dat duidelijk te maken .

  En nu gewoon met een stalen gezicht melden dat rapporten afgezwakt of weggemoffeld moeten worden , geeft blijk van dezelfde ongelikte of onbeschofte leugenachtigheid als moslims hanteren .
  Iemand loopt tegen de lamp , geeft de lamp de schuld en gaat gewoon verder .
  Net als een eend , al donder je er een héle emmer water over , is het kreng nóg niet nat !
  Dat soort gedrag is toch gewoon niet te bevatten voor een normaal mens ?
  Dergelijke zaken werden tot voor kort toch geheim gehouden ?
  Wat is er gebeurd dat ze zich er niet eens meer voor schamen ?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  DE ‘GEMATIGDE MOSLIM’………………..

  Like

 4. Mary zegt:

  Ik geloof dat het voor de Engelse bevolking overduidelijk is wat er allemaal niet goed gaat als het om die “vredelievende” (volgens hun vorige premier) Islam gaat in Engeland, vandaar ook de Brexit.

  Like

 5. Henk Hellwich zegt:

  Daar en ook hier, maar in de hele EU censureren wij onze democratie kapot.
  En daarom mensen, ook al is Wilders door de bedreigingen de laatste jaren en het gedoe nu met het Marokkanen proces minder scherp dan voorheen, blijf op de PVV stemmen. Het is de enige mogelijkheid de politiek te beïnvloeden. En mijn indruk is dat door de PVV al heel veel standpunten van de mainstream politieke partijen is verbeterd. Maar nog lang niet voldoende.

  Het is strategie van de mainstream politiek en de pers om zo weinig mogelijk over de PVV te publiceren.
  Laat u niet in de luren leggen! Stem PVV, daar redt u Nederland mee.

  Like

 6. Ongelovige zegt:

  Een volk kun je beoordelen door naar hun tv-programma’s te kijken: volg de BBC(-World) en je beseft direct hoe links het VK wel is. Bovendien hebben zij een speciale band met hun moslims (door hen steevast ‘people of Asian and African origin’ genoemd), tgv de Commonwealth. Met ‘migranten’ bedoelen zij vooral de oosteuropeanen.

  Like

 7. Veeg maar weer lekker onder het tapijt.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Terwijl het slappe, naïeve en vol met linkse ‘goedmensen’ gevulde Europa op het punt staat om nog meer ruimte en geld vrij te maken voor honderdduizenden extra –vrijwel uitsluitend islamitische- vluchtelingen, wijst de Australische premier vol trots op zijn wél succesvolle beleid, waardoor hij erin geslaagd is om sinds 2014 geen enkele vluchtelingen meer te hoeven toelaten. Zijn simpele doch zeer effectieve remedie: alle boten onmiddellijk met militaire middelen terugsturen en niet één boot meer doorlaten.

  In 2013 lukte het nog 20.000 moslim vluchtelingen, voornamelijk uit Afghanistan, Iran en Sri Lanka, naar Australië te gaan. Nadat ook in Australië de problemen met hen hand over hand toenamen –zo explodeerde de criminaliteit, net als in Europa- was men het zat en werd onder het motto ‘Stop The Boats’, waarmee premier Tony Abbott in 2013 de verkiezingen won, begonnen met een streng anti-immigratie beleid.

  Sinds 2014 bereikte niet één vluchtelingenboot Australië.

  Veel migranten worden in de regel onmiddellijk naar Indonesië teruggestuurd, vanwaar de meeste boten vertrekken. Ook op zee in nood geraakte vluchtelingen hoeven niet op clementie te rekenen; ze worden weliswaar gered, maar eveneens gelijk teruggestuurd of tijdelijk in speciale opvangcentra gestopt die zich natuurlijk niet in Australië bevinden, maar in het Pacifische eilandenstaatje Nauru of in Papua Nieuw Guinea, die daar overigens gewoon voor worden betaald.

  De resultaten van het strenge beleid bleven niet uit: in 2014 en 2015 lukte het niet vluchtelingenboot om Australië te bereiken. Naar aanleiding van het in één keer verdrinken van 900 vluchtelingen op de Middellandse Zee dringt premier Abbott er daarom bij de EU op aan om het Australische voorbeeld te volgen.

  Terugsturen vluchtelingen in EU verboden.

  In de EU is het uitwijzen van vluchtelingen echter verboden. Zo werd Italië in 2012 door het Europese Gerechtshof voor de Mensenrechten veroordeeld omdat het bootvluchtelingen naar Libië had teruggestuurd. Dat heeft een enorm aanzuigende werking, zo laten de afgelopen jaren en zeker de laatste maanden heel duidelijk zien.

  ‘Kilometerslange rijen vol lijken in zee’.

  De VN heeft Australië ervan beschuldigd met het strenge anti-immigratiebeleid de conventies tegen het martelen van mensen te schelden. Abbotts reactie: ‘Wij hebben de boten en daarmee ook het sterven op zee gestopt.’ Een voormalige matroos van de Australische marine zou echter hebben gezegd dat hij regelmatig kilometerslange rijen vol lijken in zee heeft zien drijven.

  EU wil het vluchtelingen juist makkelijker maken hier te komen.

  In de EU wijzen de meeste politici het Australische beleid niet alleen resoluut af, men wil zelfs het tegendeel doen, namelijk meer legale wegen creëren voor vluchtelingen om naar Europa te komen (1). Als het zo eenvoudig wordt om naar ons continent te komen, zullen de honderdduizenden die nu jaarlijks illegaal de oversteek wagen naar alle waarschijnlijkheid aanzwellen tot vele miljoenen.

  PvdA wint van VVD: Illegalen krijgen toch opvang.

  In Nederland ontstond er de afgelopen week bijna een kabinetscrisis vanwege grote onenigheid tussen de VVD en de PvdA over het wel of niet opvangen van uitgeprocedeerde asielzoekers. Het compromis dat nu bijna bereikt lijkt te zijn laat zien dat de socialisten als winnaars uit de strijd tevoorschijn zijn gekomen, omdat er nu toch opvang komt in de grote steden voor mensen die hier illegaal zijn maar weigeren te vertrekken. (2)
  (bijbelsperspectief)
  En zo kan het dus ook, gewoon terug sturen die boten desnoods met militair geweld.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  IN GB en in de EU wordt het volk verkocht en verraden door hun “eigen” politici !!

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Hier wordt het vuile werk gedaan door “onafhankelijke kwaliteitsmedia”; die branden alles af, wat niet in het paradijs van de elite past. Zoals het boek: Heilige Identiteiten.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Dame Casey heeft het geschreven en weet wat erin staat. Als het rapport naar buiten komt, dan ziet zij wat gecensureerd is en kan dan zelf protest indienen en zich laten horen en naar voren komen met het juiste rapport. Waarom zou iets, wat absoluut waar is, gecensureerd moeten worden als er niets te verbergen valt? Ieder klein kind beseft dan dat dat niet juist is en daar hebben ze zichzelf alleen maar mee. Ze staan hopeloos in the picture en dus voor schut.

  Like

 12. volksrechter zegt:

  Men noemt dat collaboratie met de vijand, daarom zou het niet slecht zijn dat Europa ook is een 9/11 meemaakt in Brussel op die EU gebouwen.

  Like

 13. Jan zegt:

  “How many more Mosques, Traitor?” – British Nationalists crash Bolton Council Meeting

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s