Zwitserse tv-zender choqueert eigen toeschouwers met actuele beelden uit Aleppo

screenshot_9

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Westerse media laten ons steeds maar weer dezelfde beelden zien: verwoeste huizen, vreedzame terroristen en de boze regering. Maar het echte beeld ziet er heel anders uit. Overal waar de regering de controle heeft, leven de mensen heel normaal en vreedzaam met elkaar. En daar waar de door het Westen ondersteunde terroristen tekeergaan, vluchten de mensen en heerst er terreur en verwoesting. Precies zo ziet het er ook in Aleppo uit. De stad is namelijk in tweeën gedeeld.

politikstube

In Oost-Aleppo heersen de door het Westen ondersteunde terroristen van Al Qaida. Daar wonen nog slechts ongeveer 5.000 tot 10.000 burgers. De rest van de bevolking is twee jaar geleden al voor de terroristen gevlucht. De nog in Oost-Aleppo verblijvende burgers worden er door de terroristen aan gehinderd om te vluchten.

West-Aleppo wordt daarentegen door de regering gecontroleerd. Daar wonen nu meer dan 1,5 miljoen burgers – moslims, christenen, Koerden en andere minderheden. In de regeringsgebieden gaat het normale leven verder, als daar niet de door het Westen ondersteunde terroristen in Oost-Aleppo zouden zijn. Die vuren dagelijks raketten en granaten op de 1,5 miljoen bewoners van West-Aleppo af. Daarbij sterven er ook steeds opnieuw kinderen, die door de terroristen op weg naar school worden aangevallen.

De bevolking eist van Assad eindelijk een harder optreden tegen de terroristen in Oost-Aleppo. Het Westen probeert dit echter te verhinderen. De terroristen krijgen nog steeds nieuwe wapens uit westelijke landen.

De allermeeste Syrische vluchtelingen zijn niet naar Turkije, Duitsland of Oostenrijk gevlucht, maar binnen Syrië naar de Assad-gebieden. Op dit moment verzorgt de Syrische regering bijna 8 miljoen binnenlandse vluchtelingen in de veilige gebieden. Het Westen heeft echter sancties ingesteld tegen deze veilige gebieden. Daardoor wordt de verzorging van de binnenlandse vluchtelingen steeds moeilijker. Kennelijk willen Merkel & Co graag dat de mensen niet naar Assad vluchten, maar naar Duitsland. Waarom?

Bekijk HIER het filmpje!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Syrië. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zwitserse tv-zender choqueert eigen toeschouwers met actuele beelden uit Aleppo

 1. Er wordt een spel gespeeld waar de honden geen brood van lusten. Wat ik me af vraag is, wie worden hier wijzer van? Diegenen die hier wijzer van worden zijn duidelijk de volksverraders. Zolang Internet niet plat gegooid wordt zal eens de waarheid boven tafel komen. Aan hoax daders hebben we niets, dat is alleen de boel gek maken. Als de verschrikkelijke waarheid uiteindelijk boven tafel komt zullen de duivels ter dood gebracht moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Zwitserse tv-zender choqueert eigen toeschouwers met actuele beelden uit Aleppo « Ronnydeemobile's Blog

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Waarom? Omdat in het Westen ‘goedmenschen’ aan de touwtjes trekken.
  Rechtse mensen laten het allemaal maar gebeuren zonder in opstand te komen.
  Wilders cs zijn roependen in de woestijn. Links speelt het vuile spel.
  Het kwaad zit niet enkel in progressief West Europa maar meer nog in Amerika waar de moslim Obama er alles aan doet om de islamisering van Europa te stimuleren.
  Het is de hoogste tijd voor die opstand. In ieder geval hebben we in maart 2017 de kans om de macht van de ‘goedmenschen’ te breken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Hierom moeten ze naar Duitsland, om dit land midden in Europa helemaal kapot te maken gaan Mobamarat en Merkelpishoer over honderdduizenden Syrische lijken zodat er een soort van exodus ontstaat naar het westen van allerlei parasietentuig:
  http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html

  Like

 5. Jan zegt:

  Met dank aan de socialisten:

  Geliked door 2 people

 6. Dat had ik mijzelf ook al afgevraagd. Syrië is zo groot namelijk, waarom dan geen opvang in een rustig gebied.? Dan wordt terugkeer ook een stuk makkelijker.

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘ DIE..VERDECKTE..ISLAMISIERING..EUROPAS’, (Leze men .. ( op ‘rememberamalek.wordpress.com)…………( trouwens: waarom houdt dat mens MERKEL haar handen eigenaardig: ( wijsvingers tegen elkaar, en duimen tegen elkaar, : (er zijn ook al mannen af en toe in haar nabijheid die dat doen)………………………….(ik word momenteel heel erg belemmerd met typen, bijna elk woord wordt ” vervormd’ of er vallen letters weg!)

  Like

 8. dees zegt:

  De ziekelijke media die maar achter hun regeringen blijven hobbelen is te ziek voor woorden, het onafhankelijke nieuws is ver te zoeken. Tuurlijk zijn beide partijen schuldig aan propaganda, doch hier in het Westen maakt men zelf “nieuws” wat hun regeringen welgevallig is. Niets kwaads over de door het westen gesteunde Islam terroristen, wél over de enige 2 legale bestrijders (Rusland en Assad ) van de terroristen.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Het westen creëert oorlogen en onlusten, en is er de oorzaak van dat mensen op de vlucht slaan, maar de werkelijkheid mogen wij eigenlijk niet zien, want dat zou de bedriegers niet goed uitkomen. In dit bericht krijg ik wel een andere kijk op de oorlog in Syrië. Goed dat de Zwitsers ook het andere verhaal vertellen. Een verhaal waarvan de meeste mensen vast niet op de hoogte zijn.
  Frau Merkel regeert met harde hand in Europa. Haar wil is wet. Ik las vandaag in de krant dat ze nu ook weer elke maand 500 ‘vluchtelingen’ uit Italië over wil laten komen, en dat aantal wil ze nog opvoeren ook, omdat er nu ‘minder asielzoekers’ binnen komen. Merkel speelt een heel smerig spel, in samenwerking met Obama.
  Want waarom wil een land meer vluchtelingen opnemen omdat de stroom minder wordt? Dan zou je toch blij moeten zijn dat de ergste ‘crisis’ voorbij is?
  Europa moet blijkbaar overspoeld worden door kanslozen, wat ons allemaal zeer veel geld zal gaan kosten. Een welvarend Europa, waar mensen leven die tevreden zijn, is blijkbaar niet de bedoeling van Merkel. Ze is een oorlogshitser, die alles wat goed gaat teniet wil doen.

  Like

 10. Lee zegt:

  De media kan ongeveer alles manipuleren, zo lang de mensen het geloven. Ik ben al lang over dat punt heen en geloof de msm bij voorbaat niet. Zouden meer mensen moeten doen, misschien worden ze dan eindelijk wakker uit hun droom en kunnen we met z’n allen het tij nog keren. Een goed voorbeeld zijn de filmpjes van zielige uitgehongerde kinderen als er weer geld in de bodemloze put gegooid moet worden, waar 100 meter verderop een dikzak zich zit vol te vreten wegens overvloed. Het is 1 groot spel. Trap er niet in.

  Like

 11. Elisabeth zegt:

  Klopt, had gisteren al een filmpje van de Zwitserse tv op mijn fb gezet, die had ik van een vriendin die heel vaak in Zwitserland verblijft. https://www.facebook.com/HinterKulissen/videos/1156480414433631/?pnref=story

  Like

 12. Don Tessers zegt:

  En straks, maar ik hoop het echt niet, met Hillary Clinton het nog erger wordt.

  Like

 13. Pingback: De cynische “naastenliefde” van de EU | E.J. Bron

 14. milaK9 zegt:

  Zo gaat het altijd.
  Herinneren we Gaza nog?
  Daar kregen we ook telkens weer dezelfde ruïnes te zien. Dat er dan nog steeds hele gebieden zijn in Gaza waar niks aan het handje was, dat weten en realiseren de meesten niet.
  Mind-fuck is het!

  Like

 15. Jan zegt:

  Fake nieuws:

  Bana Alabed – Aleppo-Propaganda mit siebenjährigem Mädchen


  …..
  Jedem, der selbst Kinder hat oder mit Kindern Kontakt hat etc. dürfte natürlich klar sein, dass ein siebenjähriges Mädchen vielleicht gerade mal Schreiben lernt. Die angebliche kleine Bana Alabed, angeblich aus Aleppo, soll das richtig toll können und das auch noch in der Fremdsprache Englisch. Offenbar verfügt sie in Ost-Aleppo auch über eine tolle Internetverbindung (außer natürlich dann, wenn sie in Bild und Ton interviewt werden soll)…

  …..
  UPDATE vom 3.12.2016: “Bana Alabed” arbeitet auch mit Falschbildern. Ein Bild mit Kindern aus Homs wurde als Bild mit Kindern aus Aleppo ausgegeben:

  Nederlandse media doet ijverig mee aan de propaganda, Volkskrant, AD, Telegraaf, NRC. NRC maakt het helemaal bont:
  Bana, Harry Potter-fan in Aleppo, is haar huis kwijt

  Kinderboeken

  De zevenjarige Bana Alabed uit Aleppo is Harry Potter-fan. J.K. Rowling stuurde haar de boeken toe. Maar nu is Bana’s huis verwoest.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/29/bana-harry-potter-fan-in-aleppo-is-haar-huis-kwijt-5557138-a1534072

  Niets werkt in Aleppo waar dat kind blijkbaar woont maar zij heeft internet en laptop, schrijft op 7 jarige leeftijd perfect Engels en krijgt boeken van Rowlings toegestuurd die zij kan lezen. Kan het idioter, lachwekkender en leugenachtiger.

  En nu dit steeds verdachter wordt is het twitteraccount plotseling verdwenen
  https://web.de/magazine/politik/syrien-konflikt/bana-alabed-twitter-account-aleppo-geloescht-32045456

  Dood kind op strand neergelegd, kinderen onder puin vandaan gehaald, allemaal propaganda en in scene gezet en nu wordt deze koter ingezet als propaganda van het westen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s